Пропозиція срібний номер Київстар

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем liyama, 26 жов 2013.

1. Top Dog

Top Dog Український Українець

Зараз прийде автор теми і вам карму попсує!:)

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Хай псує)
    Сам розрекламував, хай не скаржиться)

• Подобається Подобається x 3
  3. Fon

Fon whom how

ну вроді вище сказали, що після купівлі карточки людина піде в сервісцентр і скаже - ой, я загубив тіліфон, поновіть мені його б-л

але якщо ви получили карточку і встигли зробити з пять дзвінків, то тоді суть розводу пропадає.

просто людина продає номер телефону. я так в 2004 році продав абсолютно безглуздий номер київстару за 50 грн.

я так бачу, всі настільки цікаво в чім кідалово, що треба шоп хтось купив, а на форумівці єдина тема буде - номер телефону ))))

до речі я мамі номер лайф шукав, то обійшов 20 магазинів і єдине шо найшов це дату свого народження у номері.

впринципі легальний бізнес. ходиш по магазинах і підбираєш отакі цікаві номери.

з таким же успіхом можна продавати щасливі білєтікі на трамвай.

4. liyama

liyama Well-Known Member

спеціально для вас ціна 150 грн :drinks: :good: як 100% гарантія чесності

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

просто недавно автору відмовили, а тут на горизонті замаячів шанс і автор пошкодував про свою хулі%:ку вихідку :pardon: хоча
    що вам дасть сам номер телефону симпатичної дівчини ? таких у мене пів телефону з іменами я навіть не пригадую як деякі з них виглядають :) хоча точно памятаю що класні і сипатичні .

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

хіба що 063-***-77-57 таке є , на вскидку не шукаючи; щоб забрати 30 грн, щоб не перейматися словом
    можна і 100 грн заплатити для своєї впевненності :good:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

І в чім НАМАХОН?:russian_ru:

6. comanche

comanche знайшовся

свого часу, ми з такими номерами, спочатку по 3 секунди, а потім по 2 секунди, говорили ой як довго :)

7. liyama

liyama Well-Known Member

якщо треба , спеціально для вас придумаємо ;)

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

збоченці:mocking::crazy:

8. liyama

liyama Well-Known Member

нова краща ціна 100 грн за срібний номер 096 47x-37-37

а де твій аватар? :)