ну вроді вище сказали, що після купівлі карточки людина піде в сервісцентр і скаже - ой, я загубив тіліфон, поновіть мені його б-л але якщо ви получили карточку і встигли зробити з пять дзвінків, то тоді суть розводу пропадає. просто людина продає номер телефону. я так в 2004 році продав абсолютно безглуздий номер київстару за 50 грн. я так бачу, всі настільки цікаво в чім кідалово, що треба шоп хтось купив, а на форумівці єдина тема буде - номер телефону )))) до речі я мамі номер лайф шукав, то обійшов 20 магазинів і єдине шо найшов це дату свого народження у номері. впринципі легальний бізнес. ходиш по магазинах і підбираєш отакі цікаві номери. з таким же успіхом можна продавати щасливі білєтікі на трамвай.
спеціально для вас ціна 150 грн як 100% гарантія чесності ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- просто недавно автору відмовили, а тут на горизонті замаячів шанс і автор пошкодував про свою хулі%:ку вихідку хоча що вам дасть сам номер телефону симпатичної дівчини ? таких у мене пів телефону з іменами я навіть не пригадую як деякі з них виглядають хоча точно памятаю що класні і сипатичні . ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- хіба що 063-***-77-57 таке є , на вскидку не шукаючи; щоб забрати 30 грн, щоб не перейматися словом можна і 100 грн заплатити для своєї впевненності
якщо треба , спеціально для вас придумаємо ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- збоченці