Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дурниця. Ні, не дурниця, це ті самі аморфні просторікування, з якимось анонімним авторством.

Це як теми Качмара.

Хтось на цьому форумі писав, що всі ми маємо бути українцями, і мати тільки одну рідну мову? ("Рідна мова=державна" навіть коментувати не буду...)

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А действительно - где? ТАК вот-же, рядом. Во Львове - "накалядовывают" миллионы. А однофамилец колядовшика - подделав диплом - становиться министром юстиции(!!!)
    Чем не вселенская слава - и достижения?

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

Так нашого хоч посадили ... а ваші дальше колядують і гребуть з вас як з лохів.... а ви
    їх до парляменту, до уряду ..... так і дальше тримайте....

• Подобається Подобається x 2
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Невже українці дурніші за грузинів? Ті знайшли інші ринки збуту!
    "...Це призведе до одного - люди почнуть просто вирізати поголів'я», - зазначив президент Асоціації виробників молока України Андрій ДИКУН.
    http://www.unian.net/ukr/news/48854...ji-sprichinit-kolivannya-tsin-v-ukrajini.html
    Не будьмо дикунами!

5. - на порядок сократив количество. Говорят, при этом таки повысив качество (молодцы, но отчего б не сразу так, а?) Однако, Украина может предложить миру уникальные, эндемичные сорта сыра, как Грузия - вина?

• Подобається Подобається x 3
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И куда мы можем продать сыр, кроме России, в Голландию что ли?

7. аксакал

Називається "А що я можу" :cry::cry::cry:

8. Полковник

Полковник миється в бані

Та не слухайте Вы тех москалей!
    Так куда всё-таки продавать начнёте?

• Подобається Подобається x 2
  9. kagan

kagan Well-Known Member

самі з'їмо

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

"Що сам не зможу з'їсти, то понадкушую" - гасло Українських шахістів! :)))

11. tropico

tropico Well-Known Member

12. аксакал

"Украина вместо России начинает продавать сыр в Иорданию"
    http://www.bagnet.org/news/economics/175183
    :tongue:

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

"цикл тренинговых занятий"о_О
    "Мариупольские школьники ознакомились с историей «матерщины». Об этом сообщает 7ya-media.com. Специалисты детской библиотеки им. С. М. Кирова для своих читателей, учащихся 4-6-х классов ОШ № 66, провели цикл тренинговых занятий «Сила слова или яд сквернословия». «Ребята с большим вниманием слушали историю возникновения бранных слов и с удивлением узнали, что в старину они применялись колдунами и ведьмами для привлечения тёмных сил."
    http://glashataj.info/donezk?id=4741

13. tropico

Знову Донецьк, знову мажор, знову безпомічна і побита українська міліція:

Сын донецкого бизнесмена в состоянии алкогольного опьянения, нецензурно выражаясь, пообщался с милицией.
    Видеозапись от 27 февраля, на которой зафиксировано, как сотрудники милиции общаются с неким Владимиром Кривко, обнародовал сайт Остров.
    “Я – Владимир Кривко, бля..ь! Отойдите с моей дороги, бля…ь! Я торчу, отдыхаю как я хочу. Я хочу, бля..ь, нюхаю кокаин, хочу колюсь, хочу пью, хочу еду на машине, хочу е…, хочу стреляю. Я Владимир Кривко! – Есть вопросы?”, – кричал пьяный мужчина милиционерам.
    “Я вас уважаю. Но я уважаю больше своё Я, Владимир Кривко. И чтоб меня кто-то строил, бля…ь!…” – кричал он.
    По информации “Острова”, Владимир Кривко является сыном владельца концерна “Сарепта”. По другой информации, он, также, соучредитель концерна.

http://www.youtube.com/watch?v=3HvNLvX0Kww

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/03/6/6960143/

14. Дальневосточник

Знову Львів. знову мажор....

У Львові, на вулиці Кульпарківській, 3 інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мерседес», яким керував 28-річний місцевий житель.
    Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, під час розмови із водієм в інспекторів виникла підозра, що він керує транспортним засобом у стані сп’яніння. Крім того, у чоловіка не було реєстраційних документів на вказаний вище автомобіль.
    Зважаючи на стан водія, інспектори ДАІ вирішили доставити його на медосвідчення. Під час слідування на експертизу чоловік поводив себе збуджено, виражався нецензурною лайкою в сторону працівників міліції, шарпав їх за формений одяг, на зауваження не реагував, а також чинив фізичну непокору.

У Львові мажор під кайфом керував власним "Мерсом" та рвав мундири на співробітниках ДАІ.

Может стоит усвоить, что бЫдлота - она везде?

15. tropico

кожен день таке трапляється, але резонанс всюди різний

16. Дальневосточник

Та да. Донецкие милиционеры записали - и выложили в интернет. Львовские - поостереглись....

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

а як закінчилося в Донецьку?

18. Дальневосточник

Среда, 07 марта 2012, 09:45
    Милиция возбудила уголовное дело против донецкого бизнесмена Владимира Кривко, который в нетрезвом состоянии ударил милиционера и нецензурно ругался.
    http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/03/7/6960186/

А як закінчилося у Львові? ;)

19. tropico

ха-ха, якби не було відео і мас-медіа не взялось за це діло, нічого би не було, просто везіння

20. Дальневосточник

А я что говорил?
    Во Львове - свідомі! А в Донецке - нет. Потому в Донецке уголовное дело, а во Львове -
    :flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)