Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. zherech

zherech Well-Known Member

А Вам,простите,какое дело? Зачем пришел? Пообщаться с адекватными людьми. Ну а слабоумных ,которые к месту и не к месту лепят фразы:"москали", "підкацапники","москальська брехня" и т.д., так таких везде хватает на пространстве интернета. К счастью, на этом форуме, преобладают именно адекватные персоны. На данный момент имею именно такое мнение.

• Подобається Подобається x 3
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не прощу. Зрозумієте згодом.

Якщо до того часу в баню не потрапите.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Пра свой іврит-ідіш рассуждайтє:haha::haha::haha:

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Цього наглючого нацюка давно вже під холодну воду треба загнати. А гарячу я би для т. Полковника економив... як для вєтєрана двіженія...

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чудный пассаж о "ястребках" вытаскивающих из криївки - видимо - за ноги "борца".... :good:
    Остальное - типичный "Владимирский централ"....Увы!
    Кстати - очень интересные сведения есть...Для осушения слез -

Советские органы ВД и ГБ стремились не только запугать украинское население, но и вовлечь его в борьбу с УПА. Для этого были созданы так называемые «истребительные батальоны» - группы местных жителей, участвовавших в антипартизанской борьбе. В советских документах их участники назывались истребителями, повстанцы же звали их ястребками.<...>В Украинской ССР по состоянию на 15 февраля 1945 г. имеются 776 истребительных батальонов, в которых насчитывается 69 315 человек и 17 930 групп содействия истребительным батальонам, в которых находится 116 297 человек. Из этого числа в западных областях Украины дислоцируется 212 истребительных батальонов, в которых состоит 23 906 человек и 2 336 групп содействия общей численностью в 24 025 человек.
    Как видим, численность только «истребителей» в Западной Украине на начало 1945 года несколько превышала численность бойцов УПА.
    <...>Исключение составляли украинские поляки, которые пошли в 1944-45 годах в «истребители» в массовом порядке. Они люто ненавидели повстанцев за резню 1943-44 годов. Именно истребители польской национальности были наиболее «здоровы в политико-моральном отношении», поскольку охотно мстили бандеровцам за погибших родственников, друзей и соплеменников...

http://lib.oun-upa.org.ua/gogun/dis_r03.html

Хотелось бы понять - как это - больше западенців ловило УПА-шников, чем было в УПА... Может что-то не ТАК в консерватории? ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ага, и "ловили" бандеровцев вместе с целой армией МГБ целых десять лет:haha::haha::haha:

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чо тільки десять? Чо не п"ятьдесять? Ілько ж бо Оберишин так і не був виловленим... А значить і армія не була знищена... :mocking:
    Не пробували порівняти цифри кількості УПА і підпілля ОУН в 44-му і 46-му? А в 47-му? :))

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Спеціально для любителів калькуляторів із цього ж джерела-дисертації(sic)
    Рахуйте собі далі.

Звіт який накрапав нкведешний писарь.
    16 гвинтівок та 2-ва кулемети на 949 "повстанців".
    Зрозуміло що енкаведешний_зброд збиткував, в основному, з беззбройного населення.
    На більше тих хероїв звісно що не вистачало.

11. VasMT

12. Karmeluk

Тобто ваш духовний побратим Дальневосточник приволік сюди чергову "тухлятину" ? Як завжди насмикавши, на його думку, найбільш "жарені" факти. А-Я-Я-Й!
    Гадаю вам буде не складно навести ваші джерела НЕ "сумнывного походження".

13. VasMT

Льогко. Основним джерелом в цій нелегкій боротьбі для мене була і лишається настільна книга кожного націоналіста - Літопис УПА... І інші, не менш авторитетні труди славетних послідовників Степана Попеля...
    Витяг, наведений паном Дальневосточником, взятий не на сайті ЦК ВКП(б), а на національно-спрямованому - oun-upa.org.ua. Хто ще напише правду про ОУН, як не сама оун ;)
    А от Ви використовуєте сумнівні джерела... :)))

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Бачили очі, що купували? Чи Схід не розумів наслідків, коли треба було думати, щоби обрати менше зло?

Результат правління купки негідників:
    http://finance.obozrevatel.com/busi...-ukraine-vskore-ne-ostanetsya-ajtishnikov.htm
    "Сергей Тигипко... высказывал свое беспокойство в отношении массовой потери специалистов IТ-сферы."
    Молодь голосує ногами :sad:
    "Ну, а чтобы остановить существующие негативные тенденции выезда за рубеж, мы вместе с ІТ-сообществом и ректорами вузов, которые готовят “айтишников”, разработали законопроект, который изменит подходы к подготовке специалистов для отрасли"
    Чого шапкокрадії можуть запропонувати хорошого? :sad:

Останнє редагування: 22 січ 2012
  15. Karmeluk

Використав я матеріал з джерела яке притягнув Дальневосточник.
    Для вас це
    :crazy:
    З чого я і зробив не складний висновок:
    Ще якісь надійні джерела будуть ? Бо я так розумію цей сайт раптом втратив вашу довіру
    http://lib.oun-upa.org.ua/gogun/dis_r03.html :)))

16. VasMT

:)))
    Красиво... :good:
    Скажу чесно, я не дивився, звідки Ви взяли цитати, бо подібну хрєнь зустрічав у Віки та інших еНТешних джерелах.
    Але, не зважаючи на сумнівність даних, цю фігню розмістив сайт з таким гучним ім"ям: OUN-UPA.... От тепер і скажіть, можна довіряти націоналістичним вигадкам чи все ж таки ні? :)))

17. Полковник

Полковник миється в бані

Слушайте, Вы до 1 сiчня якого року чекати збираетесь?

18. Karmeluk

19. VasMT

Видимо не судьба мне вступить в какое небудь партию... Не судьба... :pardon:
    В БЮТ не судьба, в КУН не судьба, в штабе ФЗ я водку пил - не понравилось... Так что буду беспартийным... :)))

• Подобається Подобається x 4
  20. Templar

Templar Дуже важлива персона

Тут все просто!
    Ось воно
    [​IMG] [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)