Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хто по Вашому мав би платити за них?

2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

На мій погляд, існують різні форми демократії. В Україні посада президента використовується для збагачення "любих друзів" і не тільки посада президента. Потрібно утворювати умови, щоб погані люди ставали нормальними, щоб сама система влади була підконтрольна. Виж не будете заперечувати , що сучасна система влади - це велике і майже бездонне "корито" ?

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так, але не у Росії, не в Україні немає сильної позасистемної опозиції, щоб її ось так одразу і зламати!..

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

форм много... под каждого "демократа" хватит, а толку?
    Горбатого могила...(С)

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А должность, допустим, милиционера - нет?

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

http://ru.wikipedia.org/wiki/Люмпен-пролетариат

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Той, хто гарантує безкоштовний проїзд... Знаєте його? Отож...
    Тільки монетизація пільг поверне їх дієвість та винятковість...

• Подобається Подобається x 4
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вы об по-подробней у того же Romko поспытайте

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Україна таки не Росія:
    "Українське православ’я характеризується відкритістю до культурних здобутків власного та інших народів, оскільки здатність до інкультурації взагалі є суттєвою властивістю християнства як світової релігії. Російське православ’я відступає від християнської культурної відкритості і, прагнучи зберегти зовнішні форми власної релігійності, переходить до утвердження закритого типу релігійної культури. Звідси – життєтворчість українського християнства та мертвеччина казарменого російського православ’я (про це багато писав ще Тарас Шевченко у власному «Щоденнику»). Вся ця схема М. Костомарова потрапила на сторінки богословських[1], релігієзнавчих[2] і навіть політологічних[3] праць.
    З такої схеми виходило, що найкращі здобутки російського православ’я були плодом не його внутрішнього розвитку, а результатом українського впливу. Наприклад, невипадковими видавалися ті факти, що «старчество» Оптінської пустині почалося із киянина Паїсія Величковського, російська релігійна філософія – із Григорія Сковороди"
    http://risu.org.ua/ua/index/expert_thought/open_theme/45421/

8. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Згоден. На мій погляд , опозиція в Росії має будуватись не на неконкретній демократії, а на національних засадах. Тобто , в Росії є багато національних автономій, чий менталітет сильно відрізняється від загальноприйнятого. Тому сама по собі Росія має бути національною конфедерацією, де будуть враховані культурні вимоги багатьох національностей. Олігірхічна мафія вміло оперує і розділяє людей за гроші. Тому в Росії все попереду.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Всі пам*ятають заяву одеського міліціонера про "бараньячу" українську мову. Це як приклад того , що люди беруть приклад з керівників країни, які задають тон. Можливо той міліціонер в чомусь і правий на той період.
    Що стосується "горбатого" могила врятує, то дозвольте з Вами не повністю погодитись. Більшість випадків корупції трапиться за існуючих умов для корупції в Україні - безконтрольність з голови "дохлої риби" і бюджет країни, як общак.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Принаймні Путін такої думки про свії народ:
    "Частина організаторів вуличних акцій діють зі своїх вузькокорисливих політичних цілей, але більшість громадян не хочуть розвитку ситуації в Росії, як в Киргизії або в Україні"
    http://www.newsmarket.com.ua/2011/1...ne-hochut-shhob-v-rosiyi-bulo-yak-v-ukrayini/
    Проте, тут є одна обмовочка: він допускає, що в нас вибухне так сильно, як у Киргизії.

10. www

www Well-Known Member

Поштова адреса: 19800 Черкаська обл., смт Драбів, вул. Леніна, 69
    Електронна адреса: drabivrada@mail.ru
    Телефон для зв’язку: (04738) 30-4-21
    Голова районної ради – Матвійчук Григорій Григорович, тел.: (04738) 30-2-53, 30-5-23
    Заступник голови районної ради – Шевченко Роман Васильович, тел.: (04738) 30-5-43

Ото района держадміністрація використовує маіл.РУ???!!!!

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

А це ще краще

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Драбівська селищна рада

Хмара Василь Іванович

30-7-24, 30-9-94 drabiv_srada@mail.ru

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Любченко
    Костянтин Валерійович

ЛЮБЧЕНКО Костянтин Валерійович, 1968 року народження, освіта вища, у 2005 р. закінчив Донецький державний університет управління, у 2007 р. Донецький політехнічний інститут, отримав кваліфікацію інженера- електрика та менеджера-економіста.
    Першим заступником Міністра Кабінету Міністрів України призначений 13 березня 2010 року. З 11 квітня 2011 року – Керівник Секретаріату Кабінету Міністрів України.
    Має 1 ранг державного службовця.

Службовий телефон: (044) 256-71-17
    e-mail: lubchenko@kmu.gov.ua

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как же так..Дарили то от души, а руки все равно из задницы.

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что удивило-то? РУ - це ж Рiдна Україна! :haha:

• Подобається Подобається x 3
  13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

НУ И ЧТО?!!! Что в этом крамольного? Вас не бесит адрес ЛФ?

14. www

www Well-Known Member

Та ні, мене вже нічого не дивує в Україні....
    Просто я подумав, що усі ради(сільські, міські, районі) - це, так би мовити, державні установи і повинні мати е-маіл:GOV>UA!!!!
    А з другого боку добре, що неGMAIL.COM (або NET).
    Хоча.. кому це я пояснюю (с) Верка Сердючка.

Ви навіть не підозрюєте, як Україна деградує. Зі сторони це так видно... Я ні в якому разі не повчаю нікого і нічому, просто констатую факти. Не ображайтесь, можливо я чогось такого секретного не знаю, але, що бачу те і пишу.

P.S. А що до ЛФ - то це, я думаю, щось приватне, а приватне має робити що хоче, це його право, і ніхто, крім правоохоронців, не має права приватнику вказувати, що да як.
    P.S.S.Он я пішов на форум ( забув назву, що організували забанені з ФУПу).
    Як почитав пару тем... мати.. мати.. мати... через 1-2 слова.Більше не ходок туди. Просто не віриться, що УКРАЇНЦІ так можуть лаятися..Сумно..о_О

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

УКРАЇНО, УКРАЇНО, ненька моя, що з тобою зробили, а допомогти я не в силах, бо така чорна хмара стоїть над тобою, що тільки Господь може ті хмари розігнати...Як тяжко стояти на березі і дивитися як держава тоне у болоті..

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Очкарику, будь ласка, наступного разу не край моє серце своєю /дотепністю/. Дякую.:sad:

15. Полковник

Полковник миється в бані

Чего горевать?
    Возвращайтесь и будуйте как считаете нужным.
    И дружбанов своих плаксивых из разных лондонов с собой захватите.
    Глаза боятся, а руки делают.
    А что бы сделать, надо делать, а не стоять на берегу чужого океана и стенаниями заниматься.

16. www

www Well-Known Member

Я ж написав, шо ніхто крім Бога, не допоможе Україні. Навіть, якщо приїдуть усі емігранти разом в один день, нічого не зміниться. Не зможуть емігранти витягти з болота 40 міл байдужих.. Та й до чого? Вам подобається жити в Україні? Це ваш вибір, я його поважаю і бажаю успіхів. У мене другий вибір.

P.S. Я вибачюсь за (стенанія).. просто вирвалося здуші.. більше не буду. Пробачте.

---------- Додано в 06:32 ---------- Попередній допис був написаний в 06:27 ----------

Возвращайтесь и будуйте как считаете нужным

Дорогенький Полковнику! якби була можливість будувати як я хочу то і емігрантів не треба в Україні, українці самі б зробили як найкраще. У тому і справа що не дають будувати, як хочеться..А заставляють жити у тому, що побудують..:sad:

17. Полковник

Полковник миється в бані

Если бы я так рассуждал, то работники моего предприятия разбежались бы с него лет 5 назад.
    Не могу уже 3 года взять знакомого на работу. На любую должность - текучка кадров - 0%.
    Но, естественно, как и Москва, не сразу всё устроилось.
    Мы пахали.
    Я тоже.
    Сейчас просто загляденье, а не предприятие.
    Глядишь, и остальные трудовые коллектива округа подтянуться.
    Потом префектур.
    Потом города.
    Потом городов и областей.
    Вот, и вся страна станет садом цветущим.
    Так что не согласен я с Вами.
    Надо браться и ДЕЛАТЬ.

18. www

www Well-Known Member

Добре. Пане полковнику, я радий за Ваш бізнес, але...Кілька питань.
    1. Чи кришує хтось Ваш бізнес? ( Ви ж не будете стверджувати, що податки платете, і донецькі Вас не торкають).
    2. Якщо Ваш бізнес хтось кришуе, то Ви даєте хабаря комусь кожного місяця, а це вже кримінальний кодекс і стаття для Вас і криші.
    Тож не треба бахвалитися цим. Я вірю, що ледь помітний бізнес в Україні платить хабарі, це зрозуміло усім і тому ніхто не каже про це.
    Люди у Вас працюють - то добре, в них нема вибору, а Ви похваляєтеся цим.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Буду.
    Буду утверждать, что донецкие нас не трогают - однозначно!!!!

• Подобається Подобається x 2
  20. zherech

zherech Well-Known Member

Ну у Вас,товариш Полковник и предприятие! Не встречал у нас компаний с нулевой текучкой кадров.По крайне мере в моей сфере деятельности.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)