Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А у порівнянні із Польщею?

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Конечно хуже

Вот оно мурло нашей интеллигенции

"Поразительной меркантильностью пропитано открытое письмо Конгресса украинской интеллигенции Януковичу с просьбой компенсировать из Госбюджета интеллигентские вклады в лопнувшие кредитные союзы (судя по тексту - удел интеллигенции, презревшей банки). Даже не верится, что эти, так сказать, «титаны духа» способны на такую мелочность, как данное холопское прошение. Но что ж, как сказал бы Сталин, других официальных «интеллигентов» у нас нет…

Приводим распространенный пресс-службой конгресса текст обращения полностью в оригинале:

« Президенту України

Віктору Федоровичу Януковичу

Вельмишановний Вікторе Федоровичу!

Ми усвідомлюємо, що найважливішим сьогодні для керівництва держави є підтримання монетарної стабільності, збереження стратегічних підприємств реального сектора економіки, недопущення масового банкрутства банків. Але «за плечима» кредитних спілок 2,5 мільйони українських громадян, це люди, які у більшості своїй належать до соціально вразливих категорій населення нашої країни і які дуже сподіваються, що їх почує нова влада.

Саме до таких незахищених верств населення належить значна частина інтелігенції, яка від Заходу до Сходу внесла свої заощадження в такі фінансові кооперативи, але з початком фінансової та згодом і економічної кризи частина кредитних спілок не виконує свої зобов'язання перед вкладниками, які неминуче потрапляють до категорії ошуканих вкладників.

Загальна сума неповернутих кредитними спілками так званих «безнадійних» депозитів складає близько 1,5 млрд грн., але з 2008р. Держава, на жаль, звертала увагу тільки на вкладників, ошуканих банками.

Тому ми з надією сприйняли ініціативу Уряду України щодо створення механізму компенсації втрачених депозитів вкладниками кредитних спілок за рахунок коштів Держбюджету через механізм державної факторингової компанії.

Світова практика показує, що такий механізм має значну перевагу в тому, що не створює колізію, коли загальнонародні кошти виділяються одній категорії людей за рахунок іншої, бо цей механізм передбачає повернення до бюджету всієї суми або її переважної частини.

Створення такого механізму повністю лежить в правовій площині і відповідає стратегії Президента і Уряду на побудову в Україні соціально орієнтованого суспільства, покаже реальну турботу нової владу про людей.

Повернення втрачених заощаджень поверне довіру громадян до керівництва держави, надасть нового поштовху для розвитку цивілізованих форм кредитної кооперації в Україні.

В умовах світової фінансової кризи підтримка кредитно-кооперативного руху з боку держави - реальна можливість захистити інтереси громадян України, підвищити рівень їх довіри до влади та фінансової системи країни, надати тисячам приватних підприємців і фермерів та мільйонам пересічних громадян додаткові можливості для вирішення їх економічних та соціальних проблем. Тому, шановний Вікторе Федоровичу, ми просимо Вас особисто втрутитися щодо цього питання і підтримати пропозиції Уряду України.

Віримо, що до 2012 р., який заявлений ООН як рік Кооперації, ми прийдемо із збереженим і посиленим кредитним рухом. Особливо нас обнадіює те, що нове керівництво ДЕРЖФІНПОСЛУГ не тільки з розумінням ставиться до проблем

кредитних спілок, а вже і працює в напрямку налагодження ефективної системи кредитно-кооперативного руху.

З надією на розуміння і підтримку

Голова Конгресу Української Інтелігенції,

Герой України Іван Драч

Голова товариства “Просвіта» Павло Мовчан

Народний депутат Володимир Яворівський

Голова спілки театральних діячів Лесь Танюк

Заслужений працівник культури Валентина Гончар

Академік НАНУ Микола Жулинський

Письменник Юрій Мушкетик

Голова Молодіжного руху Києва А, Пушкаренко

Засл. артист України Н. Задніпровський

та ін..»

"ОБКОМ"

10 Сентября 2010 16:29

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://focus.ua/politics/142972

То есть майские праздники хотят сократить на день (тогда даже уже никуда толком не съездишь), а в дождливом ноябре вернуть еще один серый выходный день. :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не обращайте внимание, жалкая партия хоть как то о себе пытается напомнить. Не отдадим наш Першотравень, день солидарности всех трудящихся, я в Крым обычно в эти дни езжу

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нехай живуть українські релігійні свята! Першотравня вже бачу серед них...:)
    Головне усі святкують і практинчо ніхто не знає що саме ...:)))

• Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Рыба ищет,где глубже... Но если бы рыба понимала, что в Европе при отсутствии больших запасов собственной нефти и газа средняя зарплата - пара-тройка тысяч долларов... То-есть 15-30 тысяч грн в месяц... То она бы, к сожалению, всё равно осталась бы ни рыбой, ни мясом. Просю пардона за ошибки - впервые за 2 года прилично выпил - съездили на шашлыки с друзьями и выпил 0,5-0,7 литра водки. Пожалуй, не меньше. Но координация сохранена и мозги работают - всё-таки спорт по молодости... :)))

Останнє редагування: 11 вер 2010
  7. navav

navav Well-Known Member

У контексті даної теми пропоную винести дане питання у шоу..Мільйонери".
    Куди відправити комуняку?
    A- ГЕТЬ
    В-НА ГІЛЛЯКУ
    С-НА ...
    D-НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ КУДИ

• Подобається Подобається x 1
  8. Defender

Defender Well-Known Member

Польша обвиняет Украину в блокировании поставок газа

Украинская власть блокирует поставки законтрактованного польской компанией PGNIG газа у немецкого E.ON Ruhrgas через Украину в Польшу. Об этом говорится в рапорте PGNIG, сообщает УНИАН.

Польская компания отметила, что договорилась с E.ON Ruhrgas о поставках газа в октябре 2009 года, но с тех пор не смогла получить законтрактованное голубое топливо из-за отсутствия согласия украинских властей на его транзит через Украину.

http://rus.newsru.ua/finance/10sep2010/gaz.html

Пошто гнобите поляков, шановные?о_О

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

-
    Пропоную інші варіанти
    Що би я зробив з комунякою при зустрічі
    - Я би сказав йому голосно - ГЕТЬ!
    - Я би зміг підвісити його НА ГІЛЯКУ!
    - Я би послав його НА...
    - не має значення що би я зробив.
    - Я би тихенько запхав язик в сраку, побіг би до дому і там, вдома, за броньованими дверима, написав би на ЛФ всяку херню...

• Подобається Подобається x 5
  10. navav

navav Well-Known Member

Ави спитайте товарища БОЙКА

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Варіантів було 4.Своїм 5-м ви розкрили свою суть на всі 100. БРАВО !!!

• Подобається Подобається x 5
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Хм... без п"ятнадцяти перша ночі - ми вже дома, і я - як шкло. Цікаво. Добрі друзі, смачні шашлики, сміх 5 годин підряд, годинка українських, російськомовних і польських пісень вигнали з організму добрячу кількість алкоголю. :)))

Я би обмежився першим - сказав ГЕТЬ, хоч і був би неоригінальним, бо так зробили народи десятків порядних країн.

12. Defender

13. navav

navav Well-Known Member

Вітаю всіх з перемогою Кличка! А геям в гейню.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Офф-топ.
    Хай, хай стимулюють цих пед...в, тобто геїв... Достимулюються, аж поки їхні синки не приведуть "друга", а дочки - "подругу", і скажуть - татку, я кахаю свою працІвнию падружку, і у нас любoff до гроба.

15. Defender

16. Полковник

Полковник миється в бані

К великому сожалению теперь это стало нормой для Львова - где попало, там и суть..

17. navav

navav Well-Known Member

Не жалейте вы нас-пожалйте себя.

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Не знаю як там львівяни суть але дивлячись на пости Полковника те що москвичі всюди де можуть сруть непомітити важко

• Подобається Подобається x 4
  19. Fremut

Fremut Well-Known Member

20. navav

navav Well-Known Member

Кто-то из великих сказал..сколько языков ты знаешь-столько раз ты человек''Этого принципа я придерживаюсь.не если вы уж начали использовать мои принципы для обоснования свох то вы глубоко не правы.УКРАЇНСЬКА МОВА-МОЯ РІДНА.І НА ЦЬОМУ БУДЬ-ЛАСКА НЕ СПЕКУЛЮЙТЕ.ДЯКУЮ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)