Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот и я - про то - не заборонено делать очепятки... А так-же думать и писАть по-русски. :)
    А какой мне интерес общаться на донбасских форумах? Это - как незабвенный раздел - Криївка. Про ОУН, УПА та дивізійників (без жидів, москалів і КГБ-істів).... :mocking:
    А что до Вашего присутствия - то и среди местных имеются диссиденты - вспомните хоть NikolayLW - вполне адекватного молодого человека....:dntknw:

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я перепрошую, що втрутився в вашу розмову, але, здається, років так 5-6 тому Ома була не настільки вже, скажімо так, проукраїнська. (якщо я неправий, Ома, то прошу поправити). Але час пройшов, Ома зрозуміла де її Батьківщина і дописує так, що західноукраїнцям треба повчитися.
    Так що, надіюсь, багато східноукраїнців (може включаючи і вас) зрозуміють, що в них іншої країни нема і треба любити яку Бог послав, очищати її, робити придатною до життя...

• Подобається Подобається x 4
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чому ж так? Ви не поділяєте їх поглядів? Чи, навпаки?

Знайшли із ким мене порівняти. Цей Микола львів'янином ніколи не був. Може, приїхав до Львова на якийсь час і вирішив нести "разумное, вечное" аборигенам, або ж невдалий бригадник, що скоріш за все. Все одно провалився у обох іпостасях.
    А про Донбас, то більшість інтелігенції - так звані "дисиденти". ВФ ще поцарює якийсь час, то і бізнесмени підтягнуться. А там і робочі люди зрозуміють із ким мають справу.
    Пенсіонери, звичайно, консерватори, а от молодь, сподіваюсь має більш сучасні погляди.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Аякже. У 2004 році голосувала за Янека, дурепа. Ну, мене виправдовує те, що тоді я крім Кучми ні одного прізвища із політичного кола не знала. Навіть про Януковича дізналася перед самими виборами.
    Я і тут опинилася у 2004, щоб зрозуміти, чому у людей інша думка. Бо, на той час у Донбасі був такий собі совок із агітпропом в обличчі УТ-1.

• Подобається Подобається x 9
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ома! Прежде чем других упрекать, за собой не мешало бы проследить...

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Запугали! ;) Теперь, что ещё и ошибки проверять будете? о_О Всё перехожу на суржик..., там Ваши правила не канают.:nea:

• Подобається Подобається x 4
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

в 2008 году польские компании приняли на работу 156 тыс. граждан стран Восточной Европы, в 2009 году – 189 тыс. Украинцы составляют 90% от всего количества работников. Как правило, они заняты в сельском хозяйстве и строительстве.

Кроме того, правительство Польши намерено упростить порядок повторного приема на работу тем же работодателем. «Это улучшит наш доступ к дешевой рабочей силе. Мы сможем работать эффективнее»,– прокомментировал эти инициативы польскому изданию Gazeta Prawna генеральный директор строительной компании Fundacjа Wszechnicа Budowlanа Збигнев Бахман.
    http://mycityua.com/news/country/2010/09/01/105138.html

• Подобається Подобається x 3
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ось ЦЕ знову хоче потусуватись у політиці:crazy:
    "Этой осенью экс-президент Виктор Ющенко собирается вернуться в большую политику."
    http://mycityua.com/news/country/2010/08/31/104238.html
    Чи набере він більше одного відсотка? :haha:

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Бабло пересчитывал?;) Потом на радостях погулял. Пора опять...:pardon:

11. VasMT

В хоруживскую раду секретарем...

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Да, нет... думаю в поцбанк метить будет. :sorry:

13. VasMT

А как там с Мыстэцким Арсеналом? Он жеж себя туда директором назначил... Указом президента :)))

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

А там ( в поцбанке) значит, будет по четным...:blush:

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Слово "мистецьким" пишеться з м'яким знаком, арсеналом через "е" а не "є".

16. VasMT

А кстати, как будет по-русски "Мистецький Арсенал"? :)))
    Искуссный или искустный... Или может быть искуственный :)))

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Художественный Арсенал. ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. VasMT

Как-то не полно... Не ёмко... Разница как между Лувром и альбомом татуировок...

19. -

20. VasMT

О! Точно. Спс.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)