Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

рівень мральності на нулі [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А могила - це комунальна власність?

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Могила мого діда на цвинтарі - приватна власність, могила невідомому солдатові - державна власність. Я хоч і киянин, але підкажіть, де саме був цей хрест?

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А це біля Майдану? Скажені баби.

6. І.Павлович

Я не пригадаю, щоб там була чиясь могила...Буду в центрі - подивлюсь.

Хрест був встановлений офіційно, чи за мовчазної згоди?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може знак просто. Але там не може бути щоб без власності як ви кажете.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

там збоку здається колись був готель а тепер це якийсь дім, український чи шо, можу помилятись

9. І.Павлович

Знайшов, почитав. Хрест встановлено(ким?) як пам"ятний знак біля Жовтневого палацу. Там до війни було НКВС.Але пам"ятним є сам Жовтневий палац. На фемен до суду мав подвти власник хреста. Сам по собі він не є пам"ятником чи культовою спорудою. Я не є прихильником дій фемен, але з них можна взяти хіба що вартість самого хреста і його встановлення.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 4
  11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Головне, я не розумію ЯК це підтримує піздорванок Pussy riot?
    Навпаки нормальні люди будуть думати, що правильно посадили, а то ще чогось нароблять!

• Подобається Подобається x 2
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

типу вони це робили на підтримку, а не для того, щоб відвернути увагу від них до себе :)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Цей хрест - пам"ятний знак жертвам сталінських репресій.
    У підвалах "жовтневого палацу" НКВДисти ночами розстрілювали людей і вивозили вантажівками до Биківні.

Якби феменки вчинили наругу над занедбаним пам"ятником "героям-чекістам" (станція метро Либідська) - це було би в тему.

• Подобається Подобається x 3
  14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну більш-менш у тему, але не сказати що теж правильно.

---------- Додано в 02:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

Взагалі акція Pussy riot не була направлена проти церкви, вона була проти Путіна і системи. Але все у ЗМІ подали ніби ТАК, що ті хто за дівчат, той проти церкви. Але це неправильно!

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В голові пусто в тих мантелеп. Абсолютно. Дивуюсь журналістам. Це їхня робота, звичайно, але я б тій козі надавала б на місті по фанфулах.

А щодо Pussy riot - вони б мали бути покарані. Не таким чином, звісно, не так суворо. Але мали б зрозуміти, що протест чогось їм має вартувати. І що крім Путіна існують їхні співгромадяни-віруючі, для котрих подібна акція - зневага до святині.

• Подобається Подобається x 4
  16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Мені то нагадує радянські часи, коли бульдозерами і екскаваторами руйнували церкви. Більшість відмовлялися таке робити, але завжди знаходились ті, що погоджувались. Розповідали про долю тих руйнівників і їхніх дітей...
    А взагалі, там був явний факт злочину. Багато якихось людей на місці злочину фотографували і знімали відео великими професійними камерами, і ніхто з них не попередив міліцію (мабуть вони були попереджені завчасно, бо прихопили камери), і просто роззяви, і ніхто з свідків не перешкодив:sad:
    А чого в мечеть не пішли??? В Москві на Поклонній горі є мечеть...

• Подобається Подобається x 1
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мулла та рабин коментували, "що би було".
    Рабин: - Жінок просто не пустили би до молитовної зали синагоги. Бо не положено.
    Мулла: - Їх би просто вивели на вулицю. У нас є своя охорона.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Накличуть на себе біду. То тре бути ідіотом. З тим просто не жартують.

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Борисе, не будьте наївні, вони добре знали який хрест зносять і їх покровителі все погодили, навіть з московським патріархатом.
    Ввели російську, знесли хрест жертвам нквд - це одних рук справа. Іде тотальне знищення всього українського.

19. Oxid

Oxid Well-Known Member

Але і у православному храмі є охорона...
    Ого - біля 30 чоловік причетні до злочину...
    http://www.youtube.com/watch?v=BLdAb1rz-k8

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прошу дуже, хрест встановлено під час помаранчевої революції жертвам тоталітарного режиму, це ж як черяк на здоровому тілі.

Спланована акція від теперішньої влади. 30 журналістів про це знали, а жоден мєнт, сбушник не знав. Нема сумніву, що це сплановано. Бо як ще можна знести хрест, як не руками хворих на голову?

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)