Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну ви ж бачили - я процитував? Я мав на увазі в більших масштабах. В нас теж свята нема. Хоча я сьогодні не зрозумів якого дідька до пам'ятника Леніна покладали квіти. Ціла делегація була. Яким боком Леніна сюди приплели для мене досі загадка...

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

певно комуняки думають шо їхній ідолок воскресне

3. Capitoshechka

В сраку там він воскресне. В нього вже всі шанси вийшли. Пізно всралися.)))

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видно вони ше надією тішаться:crazy:

5. Capitoshechka

Хай застреляться з крупнокаліберного кулемета

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вотакво?:suicide:

7. Capitoshechka

:)):)):)):)):)):)):good:

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У Львові пройшов червоний мітинг

Львівські ліві – представники КПУ, ПСПУ Наталії Вітренко, ветеранських організацій – провели на Пагорбі Слави у Львові захід під червоними прапорами – з нагоди 71-ї річниці початку Другої світової війни.

На мітинг зійшлося близько півсотні осіб. Вони тримали червоні прапори та розгорнули плакат із написом «Фашизм не пройде!».
    Як йшлося під час мітингу, ліві зібралися, щоб «вшанувати пам’ять, покласти квіти, поговорити про тих, хто пам’ятає Велику вітчизняну війну».
    У той час, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Ірина Сех, коментуючи захід, сказала, що «відзначати 22 червня під червоними прапорами можуть тільки нелюди».
    «Відзначати 22 червня під червоними прапорами – значить, мати викривлену мораль. Для кожного галичанина ці дні є днями скорботи, бо трагедія червня 1941 року торкнулася чи не кожної родини. Усім відомо, як більшовики, втікаючи зі Львова, із Західної України, хоч не встигали забрати зброю і документи, але обов’язково розстрілювали політв’язнів. В енкаведистських тюрмах у ті червневі дні перед наступом німецьких військ стратили десятки тисяч українців та осіб інших національностей. Влаштовувати червоний шабаш у такі скорботні дні можуть тільки нелюди», – зазначила Сех, повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

о, нормально.тихонько покричали "Фашизм нє прайдьот!",без мордобою,ветерани пустили скупу сльозу, згадали як втікали від німців гет до самоі Москви,випили традиційних 100 грам(дехто може і 0.5 всмоктав) та й розійшлись по домах(ну може когось повели а когось понесли)

9. Capitoshechka

Оце ще с*ка в ботах...

10. kitana

kitana Banned

Землячка? :)

11. Capitoshechka

Яка вона мені в сраку землячка? З такою землячкою я на одному кілометрі срати не сяду. Вона мені така сама землячка, як Вам земляк Дмітрій Донской.

12. iso

iso Well-Known Member

Оце справжнє обличчя України. З днем української мови на Львівському форумі вітаю:give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  13. Capitoshechka

Дякую. Хочу підкреслити, що я писав по-українські.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-українськИ?

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"українською"... :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, без цего нієк. Це перше, шо повинен знати кождий українець. А єкшо підкацапник тебе зловит шо ти цего не знаєш - всьо, триндець тобі, ти просто польська ганчірка.

17. kitana

kitana Banned

Нє, перший тест - Скажи "паляниця"! :) )))

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Паляниця - для москалів.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Ой, что вы..! Москаль для вас конечно же - враг. Он вас "колонизирует", "угнетает"... Подкацапник, хоть и выговаривает "паляниця" без акцента, но и того хуже... А вот польские и немецкие "друзяки" сразу же рассмотрели истинное лицо "вашей" Украины:

Скажи мне кто твой друг, и я скажу - кто ты.

20. Capitoshechka

Повторюся вкотре: "ЧИЯ Б КОРОВА МИЧАЛА".

А якщо ця ганчірка зловить що ти в одному слові ОЧЕПЯТАВСЯ - все, хана тобі!!! Ти або підкацапник, або москаль. І іншого не може бути.

Останнє редагування: 24 чер 2012
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)