Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitana

kitana Banned

2 хвилини серфінгу.

Новина тиражується у блогах і форумах (особливо смачно обсмоктується на російських). Посилань на інформагенції немає.
    Всі ниточки ведуть до одного джерела - юаінфо. Там стаття була розміщена блогером.
    В бложику є примітка - "Ігор Берлінер, спеціально для сайту Репортажист"

Далі шукаємо сайт Репортажист і на ньому читаємо:

От в такий нехитрий спосіб перевіряється достовірність інформації.

Хоча, можна було цього і не робити. Те, що це "утка", видно неозброєним оком. Навіть не знаю, як розумні люди можуть на таке вестися. :dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  2. morze

morze Well-Known Member

Утка плаває в багні
    Кожен сайт як на війні!

3. hronpokr

hronpokr New Member

Ищите в Гугле: "Хроники Покращень. Покращення в лицах." Страна должна знать свои Покращення и их героев!
    Вы можете разместить любую имеющуюся у вас информацию как о судье или местном чиновнике, потребовавшем взятку и сделавшем локальное Покращення вашей жизни, так и о героях Покращення государственного уровня.
    Каждый из вас может сможет обнародовать данные о Преступнике и Преступлении!
    Создадим народный черный список Покращувателей! Страна должна знать, от кого надо очищаться!

• Подобається Подобається x 2
  4. kym

kym Well-Known Member

№ 1 - Янукович.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

треба починати з 90-х, з уродів які розпилювали на металолом стратегічну авіацію

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто і я потраплю під роздачу... :)))

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє,залежить від кількості вкраденого,а я маю підозру шо вагонами ви не крали,так шо вам не сьвіти,ну максимум тачку,другу....

8. VasMT

А я не про вагони, а про стратегічну авіацію... Якраз оті ТУшки (ги-и... слово знайоме:))) ), з яких зняли все номерне та цінне, та кинули без охорони в капонірах, щоби не тратитись на утилізацію, місцеве населення і пиляло. За допомогою сокир і ломів. І я приклав руку... :))) Правда поставили на наукову основу - електрогенератор, болгарки, засоби малої механізації... На прожиття вистачало...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

М-да, шось нагадало їк вестготи дерибанили Рим.

10. VasMT

На щастя Ви не бачили ні того, ні того...
    Скелети колись грізних стратегічних бомбардувальників, що навіть із демонтованим обладнанням та зброєю, з подертими фюзеляжами та побитими вогневими ліхтарями, виглядали гордо та приречено... Вони були кинуті без нагляду після розформування авіаполку. Держава, щоби не мастити собі голову, просто зняла охорону. За пів року від літаків не лишилось нічого...

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю,а шо то було? Як Ту-160 то гамерика з росією би не спали як би Україна мала таку зброю.

12. VasMT

Ту-16, Ту-22...
    160-ті базувались в Полтаві, та й ті віддали за борги Росїї...

• Подобається Подобається x 2
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кравчука за то шо віддав ядрьону і стратегічну зброю (ті ж бомбовози) тре судити судом лінча.

14. VasMT

Вам добре говорити. А у нас, за три км від Стрия, на території т.з містечка №61 розташовувався склад ядерних боєприпасів... Якби її перемістили на Сихів ,чи на Підзамче, я би теж був "ЗА"...
    Не потрібно нам цієї зброї. А от те, що віддали задурно, оце так...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, вони не актуальні на даний момент, з таких зараз не бомбить ніхто.

Ая, за борги (ми ше винні їк завжди), просто віддали і все, не було за шо утримувати.

16. VasMT

Точно знаєте, чи як завжди? :)))
    Знавець... :mocking:

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розкажіт тогди, давно лекцій не слухали:))) Пункт такий-то, параграфу такого-то, постанова від такого -то...:)))

18. VasMT

Я вже розказав... Тепер Ваші байки кортить послухати :)))

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже просто - літаки для коврового бомбардуваннє, в чєси високоточнов зброї не актуально. Заре інша війна - прилетів оден штурмовик, виніс оден будинок в місті, вирішив завданнє, все.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В тому шо Кравчук віддав ядерну зброю, найбільша заслуга америки. І неправда шо в нас нема де зберігати і обслуговувати таку зброю,треба лиш троха моцків і бажання. Так,утримання ядерної зброї вимагає бабла, а кравчук пішов шляхом найменшого опору-просто віддав росії,задаром, а тепер пуцін має моцний аргумент проти нас

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)