Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

відсоток міського населення Львівщини такий як і на Чернігівщині, Полтавщині, Черкащині, Херсонщині

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как всегда, перед выборами началось поливание грязью. Я объехав всю Украину, мог бы добавить кучу дерьма, о любом регионе Украины. Но я стараюсь выбирать позитивное. Например:

"В Донецке в автомобильной пробке на свет появилась девочка Надежда. Женщина родила на заднем сидении такси по пути в больницу. Роды помогали принимать сотрудники автосалона, на стоянку которого свернул озадаченный таксист.

Женщину из Енакиево направили в Донецк, но до больницы роженица не доехала.
    http://dn.vgorode.ua/news/111513/

• Подобається Подобається x 2
  3. tropico

tropico Well-Known Member

Є чому радіти? Тим що роди не змогли прийняти в Єнакієво? Дуже радісна новина :))) І то ше в пробці!

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

тобто ви самі прирівнюєте своїх земляків до такого генетичного мусору як "нігери", які проживають в гетто? Хоча я зрозумів ваш намьок - є афроамериканці, а є нігери, так само є українці і є "житєлі донбаса", є росіяни, а є кацапня.
    а шо опять позавозять всяку шваль шоб з красними прапорали львів нагібала? Може ви тоже приїдете, якраз вписуєтесь.

Останнє редагування: 26 кві 2012
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Я Гражданин РФ.
    Во внутренние дела Украины не вмешиваюсь.

5. tropico

Зате завоняли зі своєю шайкою "циганів" всій форум. Цікаво чи ви і ваші коллєги є на якихось нормальних російський форумах, бо мені здається що ви всі тут торчите, бо звідтам вас виперли "в два щота" через відсутність ізвілін.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Ще одна прекрасна фотографія з заповідника:

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

А це Москва, площадь Борьбы :

Шо одні шо другі...

6. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

В вашей стране за такие высказывания и в тюрьму сесть можно, хотя, судя по вашей аватарке, у вас там с темнокожими отношения тоже не клеятся (вроде и не москали, и не схидняки, но это ваша личная драма, подробностей не нужно).

Нет, просто вы прошлись по частному сектору, промышленным зонам Донецка и сравнили это с жилыми кварталами в Торонто. Посмотрите на улицу Артема или Университетскую, например.

Я прямо говорю, без намеков, но вы, как всегда ищете подтекст, который я не вложил в свои слова. И еще: да будет вам известно, я отношусь к людям, исходя из их слов и поступков, а не заочно делю их на хороших и плохих в зависимости от места проживания

7. tropico

А в Торонто тоді на яку подивитись?

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На цю...

Сміттєбаки переповненні. І це не тільки на Щурата, Сихові та в центрі, а по цілому Львові. Що ж таке? Невже чергова акція до Євро?
    http://vorobus.com/2012/04/evro-2012-nablyzhajetsya-chomu-u-lvovi-ne-vyvozyat-smittya.html

Шото у "во свобода" с мусором не ладится...То Тернополь утопал в нем, теперь - Львов... :)

• Подобається Подобається x 1
  9. tropico

План Януковича. Пробує зробити "Донбасс" зі всієї України. Як там казали - "Фсьо будет Донбасс!"

Останнє редагування модератором: 26 кві 2012
  10. tropico

Чого можна чекати від одеситів на тему Чорнобильської катастрофи? - Поздоровлення!

"В канун годовщины события, которое прошло через всю вашу жизнь, определило ее навсегда, хотел бы поблагодарить вас, за ваш гражданских подвиг. Поздравляю вас с праздником и хочу подчеркнуть, что областная государственная администрация делает все возможное, чтобы оказывать посильную помощь чернобыльцам", — цитирует Матвийчука пресс–служба ОГА.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А тем более поздравлений от "tropico"
    Місто: Сан Хуан

12. tropico

В Дніпропертовську теракт, 4 вибухи.

http://www.youtube.com/watch?v=OSZ6quu0fMI

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ВЖЕ СТАЛИСЯ ЧОТИРИ ВИБУХИ. Є поранені

Підготовка до Євро 2012 йде повним ходом.

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

O_O

ого...
    є якась інфа?

14. tropico

на УП пару статей, але покищо нічого толкового

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Карта вибухів:

http://www.dnepr.comments.ua/article/2012/04/27/135207.html

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Несколько минут назад, из здания Днепропетровского железнодорожного вокзала началась полная эвакуация пассажиров. По громкой связи диспетчер объявил о том, что помещение нужно срочно очистить от людей. Началась давка и паника. К зданию вокзала начали прибывать взрывотехники и саперы с собаками. По предварительной информации в местное МВД несколько минут назад позвонил аноним, который сообщил, через несколько минут железнодорожный вокзал взлетит на воздух. Поезда, которые должны были прибыть на перон — остановлены в пригороде. Так же перенесена на неопределенный срок и отправка поездов.

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=9-CU4JTZX80

Вже когось повязали з пакетом, зараз начнеться.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

КП виьивається в ТОП тому в них 10 взривів.

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Чудом дозвонился до приятеля который сейчас в Днепре, мобильная связь отключена. Рассказывает, что дурдом, полно ментов и машин "Скорой", паника

16. tropico

Одна з можливих причин:

https://twitter.com/#!/AlexeyAlien/status/195825818453291008

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Непрофесіоналізм любих служб наліцо.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Ще одна з версій.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

БТРи на вулицях, цирк.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Тим часом Янукович собі зараз наспівує:

Сажай людей!
    Мочи, взрывай!
    Достойно встретим
    Первомай!

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Про ограбування банків вброс.

Дуже трезвий комент на цю ситуацію, беручи до уваги взриви в мінську і росії:

Это настолько бессмысленно, тупо и бездарно, что ослиные уши януковича сотоварищи не видны только им самим. Понятно, что эти упыри пытаются на манер Вовы изобрести себе дополнительные полномочия и получить еще один пи**тый разводной ключ, чтобы к осени прийти подготовленными. Сейчас же, под эту тему найдут и какой–нибудь "след" и непримиримого врага, и тут же пойдут "спасать" народ: от митингов, собраний и волнений.

С другой стороны, у них нет иного выхода… Они же — кретины.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Послушайте, не знаю даже как Вас назвать....
    Произошли теракты.
    Не в России.
    На Украине произошли теракта.
    Пострадали десятки граждан Украины.
    Хоть какая-то частичка совести у тебя есть, ......?

• Подобається Подобається x 5
  18. tropico

Йшов би ти звідси..., бригаднічати в інше місце.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

20. tropico

Комсомолка шмалить по повній:

В данную минуту идет сумасшедшая перестрелка возле торгового центра "Караван" (это Левый берег). В Днепропетровскую райбольницу (в 500 метрах оттуда), по сообщениям очевидцев, уже стали поступать первые раненые.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

я так бачу роль придворного шута, яку виконував сірьожа (і який кудись пропав, вспівши зауважити що дураки на цьому форумі не затримуються) взяли на себе ви?

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

https://www.facebook.com/vitalij.umanec/posts/421738104505201

ДАЮ ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ (я живу на простпекті, що є виїздом з Дніпра на Київ) , та ось : Вчора , близько 19 години, при супроводі 2 машин міліції спереду і 2 ззаду прослідувала колона в кількості 6 БТРів на виїзд з міста, проте, могли вони завернути і в місто по Криворізькій вулиці...
    Сьогодні зранку так само під супровід двох машин з мигалками і серенами тим сами маршрутом їхало 5-6 автобусів спецпризначенців ...
    Питання - чи це збіг ? Що це - чи не нводить на думку така ситуація: чому саме їдуть бойові машини, люди в камуфляжах і зриваються вибухівки ???
    Мені це виглядає ніяк інакше, як спланована диверсія !!!!

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Похоже, что мы увидели начало предвыборной кампании Партии Ган**нов. Фейерверком в Днепре.©

Жаль біля тих мусорників не було провладних з цього форуму.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)