Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

Красота:

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Ух петросян:

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

шо сі робить...

3. tropico

Там половина "патріотів" української не знає, дехто взагалі на фєні пише, цирк.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

5. tropico

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

7. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Итак, что мы имеем: около уже готовых 600 фанатиков, примерно столько же потенциальных деятелей и много троллоло. Кстати, ребята эти в курсе, что "ВК" - российский ресурс, который регулярно мониторит ФСБ?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

і чо
    СБУ то не моніторить

9. tropico

і який з цього слідує логічний висновок?

10. BlameTruth

Подтянут свою агентуру и СМИ, как же иначе... Вам же везде "гэбешники" чудятся

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

минулого разу так і було
    двіж піднявся через плани організації "Родина" (родіна), яка фінансується РФ

• Подобається Подобається x 1
  12. tropico

Ну так кацапські ЗМІ тільки вміють що і лапшу вішати на вуха більшості населення Росії, а про гебешників то у вас такий "донбаський сарказм"? Коли повзламували пошту нашистів, повспливали реальні імена, телефони і адреси всяких продажних свиней, а також ціни заказних статей, роликів на ютубі і так далі по списку. Але ви так одна із "жертв", так що вам то писати шо головою об стіну битись.

13. BlameTruth

Так и я о том же, что каждый год одно и тоже: выйдет пара сотен идиотов в масках (стыдно деанонизироваться, похоже), что-то там покричат, потолкаются с ОМОНом и по домам. Любопытно другое: все это в открытую готовится, обсуждается, все знают, чем это закончится, но никто ничего не делает, хотя пугнуть эти революционеров и они тут же разбегутся. Что за страна такая у нас? Стыдно! А еще в Европу хотим...

Неа, это я из собственных наблюдений такой вывод сделал, ибо многие тут (на форуме) на подсознательном уровне в окружающих подозревают агентов ФСБ

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

а за що притягувати до відповідальності?
    за те що клацнув на кнопку "буду гасити всіх" ?

15. tropico

Цікаво ви пишите тільки про одну сторону, а про другу ні слова.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Як зауважував уже один з адмінів, тут дуже цікава східна "коаліція", одне чудо з донецька захищає інтереси росії, аж в баню влетів, а кацапня захищає його. (чудо, кацапня то моя інтерпретація) Нєспроста думки про крємлєботів тут, вєдь так?

16. BlameTruth

Стихийная акция какая-то ведь, да и беспорядки ведь будут

Он ведь может не только на кнопку клацнуть и там повыделываться, а действительно придти и начать "гасить", но всем похер

Ага, это все заговор, а мы (схидняки) - его непосредственные участники. Я что-то не припомню, чтобы где-то лестно отзывался о РФ.

Вы и скажите, я не в курсе

Не понял, какая другая сторона?

17. tropico

Ну ви конкретно може й ні, але якби ви вникли в тему Росії за останні пару місяців, то б зрозуміли про кого йдеться мова.
    Мабуть та, яку позавозили в автобусах минулого року щоб таскати совкові прапори по львові.

18. BlameTruth

Нет желания

Да мне, если честно, все равно, будет ли отмечаться День Победы во Львове и как, просто неприятно смотреть на все это, когда бьют друг друга (идейные) и ветеранов (они лишь хотят отдать дань памяти погибшим товарищам).

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

як звязати це докупи?
    п***еть не мешки ворочать
    в крайньому разі це екстремізм, але теж сумнівно

20. tropico

А хто ветеранів бив? Фотки є? Бо я тут ветеранів не бачу:

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

А хоча...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)