Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Глас не юноши, но мужа!
    От і я про те, що багато би хто подумав би, перше ніж віддати свій голос, читай гроші, за тих чи тих. Але ставити ставки, це дещо інша гра, я так думаю. А от віддати і знати, що гроші вже не повернутся, то заставить сім раз подумати. І не треба олігархів обмежувати. Вони і так за нашими спинами грають у свою, тільки їм відому гру, відголоски якої ми сприймаємо як передвиборчу боротьбу. Так що нехай башляють. Мені здається, що їхнє прагнення до наживи не дасть їм можливості тупо викидати свої гроші.
    Але це все тільки мрії... Ніхто до такого не допустить. Ті ж самі депутати вдавляться за свої гроші.

2. kitana

kitana Banned

Я б за такою схемою ні копійки б не дала. :)
    У мене є зайві гроші, але конкурувати з Аметовим, в мене не вийде. Та і витрачати на соціальні справи/благодійність волію без посередництва державних структур.

Ваша схема - це збільшення видатків олігархів на вибори, що призведе тільки до збільшення вартості наступних рішень, голосів у ВР і т.п. для відбивання вкладених коштів. Це тільки для пересічних виборців гроші не повертаються, а для олігархів це прибуткове капіталовкладення.

3. VasMT

Ну почнемо з того, що Ви, на скільки я зрозумів, балатуватись ні у ВР, ні у Президенти ближчим часом не збираєтесь. Тому Вам конкурувати з самим Ахметовим немає потреби. Але Ви підтримуєте якусь політсилу. А ця політсила теж не на паперті стоїть, та на свою агітацію гроші жебрає. Відповідно нехай ця сила і вкладає гроші в своє президенство і радність. А ми, а нас не так вже й мало, хто чим допоможемо своїм обранцям. Вони ж в свою чергу, у пориві вдячності до своїх виборців, прийшовши до влади, постараються повернути витрачені людьми гроші з лихвою. Шляхом зменшення податків, збільшення зарплат, соцгарантій тощо.
    А як же ж Ваші особисті прагнення вибрати чесних депутатів, чесного президента, чесної влади :)))
    Виходячи з Вашої логіки - чесних не буде апріорі. Тоді навіщо весь цей цирк з виборами:)))
    Такі діла...

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

тоді це було б грошове змагання виключно тих хто в долі або претендує на неї

5. VasMT

А зараз як, не так само? Вас Королевська ще не забємбала, денно і нощно повторюючи "Україна вперед" по всім каналам? За що вона накупляла стільки ефірного часу? Отож...

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Да, але 99,99% що їй або прийдеться на все плюнути і пхатися в існуючий список більшої партії, або пролетить
    і всі ті лями які вона тратить, це марна трата грошей

7. VasMT

О! А так би користь якась була б...

8. kitana

kitana Banned

Ви ж Ахметову даєте право виборця на рівні з усіма. Конкуренція виборців, а не тих, хто збирається балотуватись.

Цей механізм і зараз діє - через виборчі фонди, куди кожен бажаючий підтримати політичну силу може докласти своїх грошей.
    А Ви пропонуєте вносити гроші на державні рахунки (через виборчу скриньку), але при цьому агітація залишається, а вона коштує грошей. Отже, витрати політсил на вибори збільшуються, відповідно, бажання повернути їх після виборів - також.

Всі люди чесні. Нечесними їх робить система, яка стимулює розкрадання і корупцію знизу до верху.
    Якщо чекати на появу чесного президента, який всіх поставить раком, то можна чекати довго.
    Особисто я вважаю, що та система, яка в нас зараз є, зламається не зверху, а знизу.
    Що зараз можуть робити люди? Співпрацювати з місцевою владою, підтримувати міських, сільських депутатів, які готові до такої співпраці, заставляти їх проштовхувати ті рішення, які потрібні людям. У нас дуже ліниве населення, яке важко організувати. Всі чомусь чекають, що прийде ХТОСЬ, хто все зробить, бо ж обіцяв на виборах.
    В першу чергу треба налагоджувати ланцюжок вирішення "побутових проблем": виборці - мажоритарники на місцях - місцева преса - громадські організації. Якщо цей ланцюжок укріпиться і запрацює, то утвориться попит на інші взаємовідносини всередині політичної системи, і навіть ті партії, які є зараз, будуть вимушені змінювати свою тактику. Наразі в них такої потреби немає. Це як на ринку - попит і пропозиція.
    Українці зараз не мають можливості впливу на загальноукраїнську владу, окрім громадянських акцій, більш чи менш результативних. Ці акції потрібні, щоб тримати владу "в тонусі", але чекати від них якихось глобальних результатів не варто, так само як і від виборів. Це треба усвідомити.
    Як на мене, то зараз немає великої різниці, яка партія переможе у партламентських виборах. Найкращий варіант - коли ВР буде максимально різношерстною, щоб ніхто там не мав серйозної переваги (читай конституційної більшості), щоб просунути якісь глобальні державотворчі речі, по яких в суспільстві немає однозначної згоди.
    Поки на місцях не почнеться і не запрацює процес громадського контролю, поки громада не отримає реальну владу на місцях, нічого у нас не зміниться.

9. VasMT

Звичайно. Як і Коломойському, як і Пінчуку, як і Боголюбову, Тигипку та іншим найбагатшим громадянам України.

Та не перймайтесь Ви так. Мій проект - фантазія, котра ніколи не буде втілена. Як і Ваш "процес громадського контролю"... ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Противсіх? :)

11. kym

kym Well-Known Member

Є різниця. Люба партія крім ПР і її сателітів, що по партійному списку що по мажоритарці. Ще два три роки 2покращень" і народ візметься за вила, а результатом знову скористаються аферисти.

12. kitana

kitana Banned

Правляча партія (будь яка) діє в українських реаліях - користується тими можливостями, які є. Якщо інші партії не поводилися так само нахабно, як ПР, то це тільки тому, що в них було менше сили.
    З рештою, ПР теж втримується в певних рамках.
    А щодо їх політики, то я в курсі, що вона нікого не задовольняє не лише на заході, але й на сході і півдні, але у них є один плюс - вони майже нічого не бояться. І якщо Тимошенко з народом загравала і кидала шматки, то ПР роблять те, що є непопулярним, але потрібним.
    Вони створюють в Україні умови для переходу до індустріальної економіки, затискаючі малий і середній бізнес, затискаючі робочих, створюють можливість для розвитку великих підприємств.
    Просто треба усвідомлювати, що чиновники ніколи не відмовляться від своїх пільг і преференцій, і все, що дасть можливість країні розвиватись, робитиметься виключно за рахунок населення.

• Подобається Подобається x 2
  13. kym

kym Well-Known Member

Колись Медведчук під кінець правління Кучми заявляв" Владасильна як ніколи" чим це кінчилось відомо і як би не слабак Ющенко ми б зараз про Ахметова говорили як в Росії про Березовського. Ця влада найслабша зусіх які були на Україні. ЇЇ не підтримує ніхто... ні середній і нижчий склад чиновників, ні силові структури ні бізнес крім крупного Східного. Вона не має підтримки ніде за границею... навіть в Росії. З Януковича ніхто не зняв тавра що це єдиний президент з кримінальним минулим. Номінально влада поки що тримається на тому Захід України, Ценр і Київ злий на Схід за їх вибір і не хоче піднімати бучу... чекає поки східняки таки наберуться розуму. через те відправною точкою будуть результати виборів. Якщо ПР буде сильно фальсифікувати, а Схід їх не захоче - почнеться буча. Якщо верх візмуть любі крім ПР то буде імпічмент... так чи інакше наступних два роки будуть "веселі"

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Може я чогось не зрозумив, але це є прямий шлях розвитку країн таких як Пакистан чи Нігерія.
    Це вважаете перевагою, рецептом для України ?

????

15. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Країні тепер потрібні дві головні речі : 1) Потрібен народний лідер 2) Потрібно засудити за зраду Ющенко
    Як наслідки - люди почнуть вірити в справедливість і буде об*єднавча сила. Справжнього лідера немає , практично всі відомі політики кажуть напівправду - бояться диктатора Януковича.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А "приліт марсіан" чому не включили у план порятунку?

• Подобається Подобається x 3
  17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Михаил Кулиняк, Николай Азаров, Андрей Клюев у могилы Петра Столыпина. Киево-Печерская Лавра. 15 апреля 2012 года...
    Столыпин был идейным вдохновителем черносотенного движения в России."
    http://uainfo.censor.net.ua/news/13...-chto-partiya-regionov-eto-chernosotency.html
    Про Столипіна та українське питання, у цілому непогано:
    http://uainfo.censor.net.ua/news/13885-petr-stolypin-schital-ukraincev-inorodcami.html

18. VasMT

І чого тому "чесному" Данилюку не подобається? Ідейний побратим всіх націоналістів Столипін? :)))
    Чи російський націоналізм чимось кращий/гірший нашого? :)))
    Яке їхало, таке й здибало...

19. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Приліт марсіан це нереально , а народного лідера народити в принципі можна , наприклад О.Данилюка , можливо кого іншого. Правда для цього
    потрібен народний телеканал. В теперішніх умовах, правда , можна порівняти із прибуттям марсіан. Алеж хочь щось робити потрібно в цьому напрямку.

20. VasMT

А оті "чесні", яких "душили" , вже не канають??? Я про 5-й і РТВ-ай... Чи їх вже бракує, ніхто не дивиться... А що заважає Вам створити такий канал?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)