Я вчора чи позавчора дивився в профіль - він заходив на форум, але нічого не писав, лише читав. Йому не з руки сперечатися з гігантами перепосту та віртуозами виставляння оцінок під непрочитаними постами. Чи переконувати запоребрик у чомусь. Солідна людина. А Ви - безграмотна жінка. Якби були грамотною, то не вважали б Парасю тупішою від Пріуса. Тому отримали оцінку цілком заслужено. Можливо, коли б Ви написали "Обоє однаково тупі", Пріус поставив би "погоджуюся". А так маєте...
Що робити,@medwedo berlogsoni, що робити... Куди мені до гіганта думки Пріуса? Та і Парася, що вчора знеслася - ого-го.
About this website 5.UA Стефанішина: НАТО чекає від України ухвалення 5 законів Ось після голосування побачимо...
Полностью поддерживаю движение Украины в НАТО. Кстати, фракция Зеленского на форуме, заметьте, и я и Михаил слова плохого не сказали о новости. Это лучшее доказательство того, что нет никакого идеализирования Порошенко, а все достижения рассматриваются объективно, не взирая на то, при каком президенте они произошли.
Тобто... якщо країну рухають у правильному напрямку - немає значення прізвище, ну коли у неправильному, значить тупить президент. От, для вас, Зебобіки, ви так їх хвалили... де ці три придурки? Ирина Барицкая 14 червня о 22:50 ЕГЕЙ,ВОЛИ,ЧОГО Ж ВИ СТАЛИ... ХТОСЬ ЗНАЄ, ДЕ ЦІ ХЛОПЦІ? ВОНИ В УКРАІНІ ЧИ НІ? МОЖЕ ВОНИ НЕ ДАЮТЬ ВИРУБУВАТИ ЛІСИ,ЧИ ВИКОПУВАТИ ЯНТАР? ... Показати більше...
А шо, хіба Порошенкові щось світить? Станом на зараз через 3,5 роки Порошенко може розраховувати на крісло міністра ЗС в уряді Бойка при Президенті Медведчуку. Але в АП за "заграницю" буде відповідати Рабіновіч, і Порох буде у нього за вітрину ; зі але путі політичні несповідимі, то може статися, що Порошенка чекає і дальняя дорога і казьонний дім. Хто зна...
«Хахлов нада всєх унічтожить і вивєсті в Сібірь»: професор здійснив резонансне дослідження про «комуністичних вампірів»
Відчуваю, що не обійшлось без свинориликів-вальцманоїдів. View: https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/posts/2715371428681393
Слів немає... Кличко робить для міста дуже багато, це я бачу на власні очі. Скільки дорожніх розв"язок побудовано, скільки дворів заасфальтовано, скільки перестелено асфальтного покриття доріг. Навіт такі "дрібниці", я пологі з"їзди (з "пупиришками" - щоб взимку не посковзнутися випадково) з тротуару на під"їздні доріжки в двори будинків. Щоб ні велосипеди, ні інвалідні коляски не скакали по бордюрах. Цей міст - великий козир Кличка на наступних виборах. Причому це - не гречка бабусям, не листівки з вітанням до дня Парижської комуни, а дійсно глобальні справи. Ну, була там промашка із тим скляним мостом, і то, в якості слід винуватити не Кличка, а виконавців. За часи його головування в місті закуплено і просто отримано в подарунок багато дорожної техніки різних калібрів. Пішохідні доріжки в дворах прибираються від снігу маленькими тракторцями. Коли Кличко відмовився очолювати в Києві на майбутніх виборах ПЕСів, відразу в ютюбі почали з"являтися бридкі карикатурні ролики про нього. Зараз в мери сунеться льоха Гончаренко ("льоха" з маленької букви, це не помилка). Оскільки відеокамери зафіксували цю навалу дикунів, тепер чекаємо, наскільки оперативно і добросовісно спрацюють правоохоронні органи. Нові ванти вимушені були купувати, тому що старі пролежали років шість і зовсім поіржавіли Кличко прокомментировал скандал со ржавыми вантами на Подольском мосту (фото, видео) Якби мені тільки хто нагадав, хто п"ять років з цих десяти був найкращим президентом, справжнім патріотом. На Рибальському острові, до речі, найкращому президенту всіх часів і народів належить завод "Кузня на Рибальському" Не виключено, що з якоїсь причини власникам цієї Кузні невигідно, щоб поряд проходила дорога. Втім, категорично стверджувати не буду. Думаю, скоро розберуться.
По результатам 2019/2020 маркетингового года по объему экспорта всех зерновых культур Украина заняла второе место, пропустив вперед США.