Вважати ніхто не забороняє. Факти. Як Молдова, де є Придністров"я, стоїть вище? А Сербія, де зараз наш контингент стоїть? А Грузія, доречі, про яку так зі щенячоим визком розповідають деякі наші форумці, стоїть нижче.
Не знаю, до чого Ви виділили слово Раша. Там ключове слово - abuts - межує з Росією. Що, здається мені, очевидно https://translate.google.com.ua/?hl...view=home&op=translate&sl=en&tl=ru&text=abuts
Я хотів подивитись на якому місці наші сусіди, щоби порівняти з Україною, от і не зняв виділення пошуку по сайту, а зразу заскринив. А ви шукаєте злий умисел?
До ЄСПЛ подали понад 4 тис. скарг проти України у зв'язку з подіями на Донбасі та в Криму Із 7267 скарг проти України в Європейському суді з прав людини 4369 стосуються подій на Донбасі та в Криму, повідомив секретар ЄСПЛ Родерік Лідделл. Більше читайте тут: До ЄСПЛ подали понад 4 тис. скарг проти України у зв'язку з подіями на Донбасі та в Криму
Вітаю, панове. Цю новину можна було покласти в тему про Порошенка, вро владу, про поліцію, про війну... Суті не змінює. Global Finance Safest Countries in the World
І шо? Поки на Україні російський чобіт, а з цим ви ж не будете сперечатися? тут буде небезпечно для усього. Не припиняються бойові дії на нашій території, є загроза і повномасштабної війни, бо біля кордону сконцентровані ворожі війська з госпіталями та бойовою авіацією. А хто на Росію напав чи нападати зібрався? Ніхто. Нащо ви постили, що сказати хотіли? Фінанси потребують мира та тиші.
Нема вже біля кордону ворожих військ з госпіталями та бойовою авіацією. Як тільки воєнний стан у нас скінчився, тоті ворожі війська відразу щезли
Командующий Объединенных сил рассказал об усилении России в районе его ответственности 25 января 2019 17:04 0 Сергей Наев рассказал о тревожных факторах в районе украинско-российской границы Россия готовит масштабное нападение на Украину, о чем свидетельствует несколько факторов. Об этом заявил командующий Операцией объединенных сил Сергей Наев, передают Комментарии со ссылкой на Kyivpost. «Во-первых, они увеличили численность своих войск в этом районе. Например, там, где на базах у российско-украинской границы было восемь батальонных тактических групп, сейчас они увеличили этот показатель до 12 в районе моей ответственности. Они также значительно увеличили количество самолетов, готовых действовать с аэродромов на их стороне границы в Донецкой области», - рассказал Сергей Наев. По его словам, старшие российские офицеры используют особый тип спутниковой связи, который был выявлен ВСУ. Он подчеркнул, что вероятность атаки России увеличилась после нападения на украинских моряков в Керченском проливе в ноябре 2018 года. Наев заверил, что в Украине есть силы со спецподготовкой для ведения боев в городах, но приоритетом ВСУ будет не допустить захвата городов, в частности Мариуполя
Ну якщо ви більше ні в чому не тямите, то посилайте. Але спочатку подивіться на дати... ПутіннападЕ!!!