@Коммунарец, ну шо ви такий непонятний? Та я питаю, чи на набесах до персонального активу доплюсують цей орден? Чи буде якась пільга для тих, хто купив собі церковну нагороду?
Справа про розкрадання $20 млн ''Ощадбанку'': втекла підозрювана донька нардепа Березкіна Коментар? Може їм більше треба, ніж мені... Чого я їм буду шкодувати? Нехай нагуляються перед своїм кінцем. У мене попереду багато чого ще буде, і все життя попереду. Як і у тих, хто одумається - покине ганятися за грішми та задумається про своє справжнє майбутнє, а не те, що рекламують.
Из-за дорогого угля украинская тепловая генерация – самая дорогая в мире По итогам 2018 года независимый финансовый аналитический центр Carbon Tracker признал украинскую тепловую генерацию самой дорогой в мире. Согласно отчету, средний тариф для украинских ТЭС за один мегаватт-час (МВт-ч) составляет $70, или около 1800 грн по курсу межбанка в начале года. За время формулы "Роттердам+" у ДТЭК Ахметова EBIDTA выросла в 2,6 раза
Ваше відношення до проведення..., % seetarget.com.ua Для Українців гірше націоналізму хіба що гомосексуалізм.
@VasMT, не пересмикуйте Не націоналізму, а факельного шествія націоналістів Особисто я ЗА націоналізм, але ПРОТИ факельного шествія націоналістів. Так що ваше твердження невірне
2019-го в Україні офіційно відзначатимуть 140 визначних дат, серед яких і річниця від Дня народження Степана Бандери. “1 січня — 110 років із Дня народження Степана Бандери (1909–1959), провідного діяча та теоретика українського національно-визвольного руху, голови Проводу Організації українських націоналістів, політичного діяча”, — йдеться у постанові ВР.
Цікаво, чи згадають щирі наційоналісти цю людину, - 13 січня – 100 років з дня народження Любові Малої (1919–2003), лікаря-терапевта, науковця, Героя України; Герой соціалістичної праці 1979 Член-кореспондент АМН СРСР (1967), академік АМН СРСР (1974; тепер — РАМН) Лауреат Державної премії СРСР (1980), премії ім. С. І. Вавілова (1989) Ордени Леніна (1979), Трудового Червоного Прапора (1960), Вітчизняної війни II ступіню (1985). 14 медалей. Відзнака Президента України «Герой України» з врученням ордена Держави 1999 Орден князя Ярослава Мудрого 1998 Орден Богдана Хмельницького ІІІ ст. 1995 та багато іншого... Або, - 27 травня – 90 років з дня народження Романа Іваничука (1929–2016), письменника, педагога, Героя України. Звання Герой України з врученням ордена Держави (16 січня 2009) — за самовіддане служіння Україні, значний особистий внесок у духовне відродження Української держави, плідну літературну і громадську діяльність[5] Орден «За заслуги» II ст. (29 вересня 2006) — за значний особистий внесок у соціально-економічний і духовний розвиток Львова та з нагоди 750-річчя заснування міста[6] Орден «За заслуги» III ст. (8 грудня 1998) — за вагомий особистий внесок у збагачення національної культурної спадщини України, вагомі творчі здобутки і активну громадську діяльність[7] Заслужений працівник культури України (3 грудня 1993)[8] Відзнака Президента України — ювілейна медаль «20 років незалежності України» (19 серпня 2011)[9] Відзнака Президента України — ювілейна медаль «25 років незалежності України» (19 серпня 2016) — за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу[10] Державна премія УРСР ім. Т. Г. Шевченка (1985) Орден Трудового Червоного Прапора Роман Іваничук — лауреат Літературної премії ім. А. Головка (1979), премії ім. І. Мазепи (1999).
Якщо вам аж так цікаво, то можете переглянути список тотих 140 визначних дат, котрі офіційно відзначатимуть в Україні в 2019 році
Якщо це правдива картинка /в чому сумніваюся, а за кожним брехуном провіряти в лом/, то прикро і сумно, але це реальне місце і рівень розвитку нашої держави. В тих країнах заборонено продажу землі, бо там страшна корупція. Колись барига наводив докази європейським партнерам, чому Україні не потрібний Антикорупційний суд - бо АКС нема в США, нема в Франції, в Німеччині... А європейські партнери з нього сміялися - бо барига дозволив собі поставити одну з найкорумпованіших країн світу на один рівень з світовою елітою у розвитку демократії, судочинства і свобод. На днях брехлій сказав, що кредити МВФ беруть навіть США і Австрія. Тому і Україні варто брати. Але ж брехлій не може догнати, що нам до США і Австрії як до неба рачки. І тільки багатий і гоноровий може дозволити собі брати гроші в кредит. Бо там гроші працюють на благо держави. А бідний і зацямканий гроші проїсть-проп"є і потратить на повій...
Землю розпаювали, а тих, хто отримав паї - вже нема. Мій свекор помер в цьому році, мав пай. Півроку не дожив до 90 років. Уявіть собі, кільки тих безхозних паїв зараз. Що там буде у мого чоловіка з спадщиною того паю - невідомо. Не здивує, якщо щоб получити ту спадщину треба немалі кошти вкласти. А орендатор дає копійки. Продати - нема ж права.
Треба паї вписувати у заповіти. І все буде добре. Знайомі батьківський пай віддали в аренду. Тата вже давно нема, а вони кожен рік одержують 15 мішків пшениці.
Комусь не до вподоби "факельні шествія націоналістів" - їх справа. Тут є два аспекти: 1-треба остерігатись московських провокаторів, 2-якщо не до вподоби, хай принаймні самі собі признаються, що їм більше до душі оце:
@Borman, а ви чо не вітаєтеся? Чи худоба? Мені не подобаються "факельні шествія націоналістів" 1 - остерігайтеся московських провокаторів 2 - сам собі признаюся - мені так само в сраці і оце:
Україна посіла 77 місце серед 161 країни світу в рейтингу найкращих країн для ведення бізнесу за версією Forbes. UKRINFORM.UA Forbes: Україна піднялася в рейтингу кращих країн для ведення бізнесу
Хоч яке місто, 77, 67, 87 - а інвесторів катма. На щось не дає дозвіл парламент, а взагалі неринкова економіка і неправова держава. Ніяким пряником не заманиш. Ми не доживемо, щоб вона була в першій десятці. Бо олігархічна структура влади - це насамперед монополісти і ручне управління. Та ще і рейдери. Що там нещодавно в Житомірі з кондитерською фабрикою? Віджали? Ото й воно.