Згодний. Тільки треба правильно розкласти по кошиках. Одна третина - російськомовна, друга - україномовна. В сумі= 2/3. Третя частина - яка мовчить і молиться - вони спасуться і будуть жити в новій державі, а не в тих, що сумарні 2/3 бажають існувати.
Не всякий, хто мовчить є розумний, не всякий хто молиться є віруючий. Третя третина із третини - хто ще слухає і живе у Бозі. Отам і я.
Тоді ви напевне шо знаєте, чи у Бозі живе Андрій Коболєв. Розкажіть нам, будь ласка - чи він живе у Бозі?
Так, зараз всі начебто віруючи, але це не заважає красти і накопичувати собі багатство. Випробування триває. Але наврядчи йому будуть паперові гроші чи камінці до смаку. Нехай ще більше йому буде і тоді згадає мультфільм "Золота антилопа" про те, як золото перетворилося на каміння. Ну, якщо він бачив той фільм. А якщо ні, то нехай подивиться - і може дійде щось. А ні - то нехай тоді не пеняє на когось Його попереджено!
Слава Вальцману!!! #Ми злізли з газової голки. #Прощай... #До свіданія... Жмеринка, тільки що. Поруч з військовим ешелоном.
То може тому Коболєв купив собі у Патріарха Філарета Орден святого Андрія Первозваного II-го ступеня, га? @Коммунарец, ви там ближче до святих, то може знаєте - чи шось допомагає християнину церковна нагорода при зведенні балансу в небесній бухгалтерії? Бо паперовий Експрес пише, шо у Філарета торгують всякими медалями-орденами. То може то варта мати з собою в гробі пару медальок?
Безперечно, що церква бере усе, що їй дають, бо гроші не пахнуть. Як і інша церква брала від Януковича чи Ющенко. Але в данному випадку порушено правило - роби добро потаємно, а не за винагороду. Не треба збирати собі славу вищу за Бога, тим паче із того, що належить українському народу. У мене були знайомі, які роздавали продукцію, вкрадену на підприємстві. Звісно, не безкорисно - за роботу на своїх ділянках. Але мало того, коли вони посварилися, то дорікали тим, що їх майже задарма кормили. Не шукайте винагороди та скарбів на Землі, бо то несправжнє. Але добродійство і вдячність згадається на небі.
@Коммунарец, ви так вмієте гарно говорити, що вас би слухав і слухав... Але на моє питання "чи шось допомагає християнину церковна нагорода при зведенні балансу в небесній бухгалтерії?" ви так і не відповіли Ну і заодно може знаєте: а шо там пишуть християнські витоки про нагородження вірних орденами-медалями?