Hyligan, погано це. Хоч, може, одне добре: ця історія з даруванням громадянства і подальшою депортацією буде коштувати Порошенку зайвих сивих волос та ще більшего падіння його рейтингу. Гадаю, що грузини не стануть зневажати українців за дурість першої особи країни.
Без слів, - Що цікаво, як при оранжоїдах впав, так і при баригах падає. Нижче вже нема куди. Ну і по елементах, - Здоров"я нації - 135 місце. Національна безпека і особиста безпека - 135 місце. І вишенька - управління і демократія - 130 місце. Гірше нас тільки Габон, Свазіленд і ще парочка країн, де президенти ще дотепер на пальмах сидять
Яке може бути здоров"я та безпека в війні? Так само і демократія. А про щастя при ригах знову збрехали: 2009-2011 - які оранжоїди? Аби плюнути смачно на Україну.
2007 - 95 2009 - 104 Падіння на 9 пунктів. При владі народні оранжоїди. 2010 - 103 2011 - 100 2013 - 97 Підйом на 7 пунктів. При владі бандити. 2017 - 112 Падіння на 15 пунктів. При владі ті самі народні оранжоїди. Стабільно вниз. І нагадую, оранжоїдів відсторонили від влади в 2010-му.
Друзі, наші параолімпійці вже піднялися на третє місце в заліку! Пропустивши тільки США та Францію. Та і те - Франція має теж 9 медалей, тільки в нас на одну більше бронзових, а у Франції - на одну срібну більше. Я дивлюсь і - яка це радість. Які молодці, господи!
В черговий раз українські спортсмени з обмежиними можливостями виступають краще за "повноцінних" українських олімпійців. В цьому щось є закономірне
Здається треба зробити щось подібне з урядом, депутатами, покурорами і рештою шобла: замість всіх отих утирків посадити в ті крісла людей з обмеженими можливостями, інвалідів (навіть даунів). Я думаю, що гірше вже не буде
Ну і шо? Шобла і утирки нагнуть під себе тотих людей з обмеженими можливостями, інвалідів (навіть даунів) і будуть по телефону керувати країною.
Може ви і праві...Іноземні паралімпійці виходять щоб заявити про себе особисто, а наші, мабуть, щоб вижити і витягнути родину. Так боротися за перемогу - це просто геройство. Спостерігала за Яровим, сльози наверталися. 15кілометрів на руках на такій швидкості. Один з небагатьох, у кого взагалі не робить спина...
Сьогодні на базарі поспілкувався з одним своїм ровесником-пенсіонером. Почув такі погляди: - Скрипаля отруїли самі англійці, щоб бойкотувати ЧФ в Росії. - На запитання, а як так вийшло, що отруїлося багато сторонніх людей, зокрема, британські поліцейські і працівники швидкої допомоги отримав відповідь, що "піндоси" радо підхватили претензії британців. - На запитання, а що буде, якщо дійсно отруїла англійська влада, і про це стане відомо правоохоронцям, отримав відповідь у дусі "я вас умоляю". - На запитання, якщо це отруєння організовано англійцями для зриву ЧФ-2018, то чим пояснити, що рік тому померла дружина Скрипаля і син, а зараз проводиться ексгумація, отримав відповідь, що результати ексгумації будуть такими, щоб обгудити ні в чому не винну Росію. - Крім того, в Росії щодня відкривається два-три заводи, люди Путіним задоволені, катаються, як сир у маслі, а Україною почали керувати "піндоси", і от до чого тепер ми докотилися. - На запитання про загибель вагнерівців у Сирії було сказано, що американців також багато загинуло, але вони замовчують власні втрати і перебільшують втрати російських "бійців" (У те, що малазійський боїнг збили росіяни, товариш не вірить, і радить і мені не вникати в це питання, бо там дуже багато неясного) - Путіну не вигідно було отруєння Скрипаля. А на запитання, а чи не для того отруїли Скрипаля, щоб всіх мільярдерів з їх грішми погнали назад у Росію, і саме повернення капіталів та їх власників у Росію вигідне Путіну (можна буде розкуркулювати, щось забирати своїм, як у Ходорковського, а трохи - щоб полатати дірки в бюджеті, бо нема чим пенсій платити), мою думку було розцінено як нерозумну конспірологію. - Коли я сказав, що коли Путіна усунуть (живим чи мертвим) від влади, почуємо багато цікавого, була відповідь, що Путін буде на радість росіянам і в піку піндосам керувати Росією ще багато-багато років. Ми не доживемо. От такі "патріоти"-кияни, виявляється, стоять на ринку в Києві.
Злоякісній багаторічній російській пропаганді не кожний молодий розум може протистояти, а тут "здоров, деменція". Я ось не знаю чи мені йти на зустріч інститутських випускників в травні чи пожаліти нерви. Завжди народу багато (60-80), і всі чи зі сходу, чи з Росії. Остання зустріч була в 2013, до війни. Може, з Росії і не поїдуть зараз. Але і без них патріотів Росії буде. Краще не піду, бо я і вдарити можу.
Нафіга? Ну там де прохадять ЛЕП то ще якось зрозуміти можна, але то всюди так "омолоджують". Є ж тому якесь розумне пояснення, чи нема
Пояснення є. Як завжди радикально підходять до вирішення проблеми. Десь читав, що дозволяється зрізати за рік третину живих гілок. Через три роки крона повністю зрізається, але дерево має вже однорічні і дворічні гілки, які "годують" дерево і дають силу для відновлення відсутньої крони. Якщо вальнути все за раз, то дерево позбавляється листяного покрову, а для відновлення нового недостатньо сил. Тому частина з них загине. По-друге, через зрізи в сердцевину будуть потрапляти хвороби і шкідники, що збільшить кількість загинувших дерев. (ніхто ж обробляти зрізи не збирається).