Мене не цікавлять оці ворожіння на кавовій гущі. Ви не навели жодних конкретних цифр, тільки відносні узагальнені показники. То навіщо витрачати час на фантазування невідомо про що?
Перша цифіря - то те, що стосується Росії. В дужках - країни, обсяги яких наближені до російських. Окремо експорт, окремо імпорт.
А хто його знає... Свинориле чмо день у день розповідає про війну і країну агресора, про путінахуйла і тисячі жертв... А гроші не пахнуть...
Ви пам‘ятаєте як весь демократичний світ плюнув коли ющенко поставив до влади злодія і створив коаліцию , ще трошки і ситуация повторится
Якщо священик місцевий, то церква УГКЦ Але тото фігня, якого патріархату. Цікаво читати, як священики брешуть і викручуються. Чисто як брехливі поліцаї /Шось затихло про того отця, котрий пив-гуляв-буянив на Чесного Хреста, а коли йому про це сказали, то відпирався і хотів доказів /
Я думаю, що якби кожного священнослужителя перевірити на детекторі брехні, на Паску б уже не було кому вночі людей кругом церкви водити.
А що би було, якби перевірити на детекторі брехні - вихователів в дитячих садках - вчителів-викладачів - водіїв маршруток - таксистів - продавців - працівників ЖЕКів - медиків всіх калібрів - юристів всіх калібрів - дальше на ваш особистий вибір ... Хоч хтось в Україні є, щоби міг спокійно пройти перевірку на детекторі брехні?
Невіруючим можна брехати. А от тим, хто повинен виконувати заповіді по долгу служби - ні. Або ж вони також невіруючі. Що - скоріш за все. Якщо людина нагло бреше і запевняє, що вона вірить у Бога, значить, вона також бреше що вірить у Бога. Причому це не означає, що всі невіруючі - брехуни і негідники. У невіруючих є також якісь границі моралі, не пов"язані з релігійною вірою. Можна бути невіруючою людиною, але дотримуватися правила: не роби іншому того, чого ти не хочеш, щоб робили тобі. От і усе. Сюди поміщаються всі десять заповідей. А піп - вигідна і дохідна професія, якою гріх (у них не існує такого поняття ) не скористатися на вигоду собі.
@Hyligan, не поводьтеся як сірий горобець, що харчується крихтами з під ніг зграї чорних воронів, якщо тільки трохи гідності ще маєте.