Так само, як і ви постійно хочете зіштовхнути мене на пошук причини війни у собі. А ось це вже убивча конкретика!
Комунарець уникає відповіді, ховаючись за релігією, йому є що ховати. Хлоп на ватній місії. Итальянский фермер превратил поле в портрет Путина Є ватники, і є рагуловатники.
Вовочка зеленський гнівно обурились на обговорення в мережах можливої заборони показу сериялу "Свати". Тільки, чомусь, від його праведного гніву перепало здебільшого СБУ, хоча право заборони прокату належить Держкомітету з питань кінематографії. Не маю наміру передавати його теревені з цього приводу, наведу лише фразу з радянського фільму "Народжена революцією", якою я давно користуюся для визначення свого ставлення до нього та йому подібних: "Ну не верю я ему, братцы! Шкура он, шкура!" Ось ця "шкура" і показала ким вона є насправді.
Зеленський - слизька цинічна потвора, що більш за все поважає бакси. Якщо в нього вони вислизають з рук - показує зубки. Я цей квартал зазвичай не дивлюся. Хоча син якось показав, як Зеленський Дімона Добкина за колоною зіграв - це было смішно. Допі, я гадаю, ні)))
От дійсно, кому здався цей актор, коли дійсно повно роботи по безпеці, справжньої? Наприклад, в нас в Юракадемії спокійнісінько на бюджеті вчиться донька главмента ЛНР Корнета? Навіщо на неї витрачати наші податки, якщо цьому свіжому випускнику не можна довіряти тут робити? ЇЇ ж треба зразу на ЛНР відправляти після навчання. А може ми чогось не знаємо і все влаштоване - їй в лапах бандерівців боятися нічого? Скільки ще такого добра живе, навчається, має стіпендію, збирається обіймати прокурорські посади?
А на якій підставі її можна вигнати, чи якось репресувати? Ну хіба походження грошей якось потрясти. Якось слухав інтерв'ю якогось ізраїльського посадовця, він розказував що Ізраїль дуже часто платить пенсії вдовам і сімям вбитих терористів "по вираті годувальника"
Гибридна ситуація: вигнати підстави немає, і прокурор такий не потрібен. До того ж що вона тут робить поза навчанням, її зв'язки - треба ж стежити. Могла за кордоном вчитись з такими грошима, але чогось тут. Донька ж не простого сепаратиста. Може, зараз така прискіплива увага щось дасть.
Не хочу нікого звинувачувати, але тут важлива позиція громадськості. Якщо харків'яни спокійно з цим живуть, то справа вже не в самих сєпарах і їх дітях. Те саме відбувається і в Києві. Якби таке було у Львові, то за тією курвою тільки б закурилося.
Ніколи не кажіть ніколи Якщо так і далі піде, то цілком можливо, що тоту майбутню свіжоспечену прокуроршу направлять на роботу у Львів і львівяни це все пожують і проковтнуть
Що скажуть львів'яни? То були рагулі з сіл, чи заїжджі кацапи? Неадекватні розваги: у Львові молодики на своєму шляху трощили авто, ламали дерева й били людей (фото, відео) 11:57, 27 листопада 2017 ІНЦИДЕНТИ 105 0 Молодиків затримали, коли вони трощили автомобілі й ламали дерева у клумбах. View: https://youtu.be/EGwPgF5h87k View: https://youtu.be/bi7jAqVtEmk?list=UUyGpKcmrdqXQLQ3OL5TGSpQ Детальніше читайте на УНІАН: Неадекватні розваги: у Львові молодики на своєму шляху трощили авто, ламали дерева й били людей (фото, відео)
Дві тисячі гривень бракувало сину депутата до повного щастя. П"ятьсот грн. залишили в касі, бо було би забагато. Щось таки в країні міняється