Щодо подій в Одесі. Ось, що знайшов. Але то не від ЗМІ, а приватний коментар. Дивитись з місця 36:40 View: https://youtu.be/ew0DreE3ujQ
Пишу в цій темі, бо за кермом авто була громадянка України. Справжня патріотка, яка й таким чином знищує ватників............ (Коменти там також цікаво прочитати)
Хорошая статья. Критерий истины - практика. Если в следующем году ВВП Украины не вырастит на 5% минимум, значит автор умолчал о чем-то важном.
В Домінікані відпочивали дві пані (москалі пишуть дьйєвушчькі), громадянка раші 35-ти літ і киянка (вік не вказаний). Тіпо, подружки були. Киянка керує авто (напрокат, напевно, взяли) і, одночасно, знімає відео. Росіянка, перебуваючи, ніби, на передньому пасажирському сидінні, одіта лише в нижню частину купальника, вилазить у вікно і щось там махає руками і т.п. Потім вона відхиляється від автомобіля (тіло паралельно землі), палець лівої руки пхає собі до рота, а праву піднімає над головою (якщо вона була в горизонтальному положенні, то долоня її виходить, була найдалі від автомобіля). В цей момент авто проїжджає повз стовп з дорожнім знаком і та тупа п"яна ку*ва головою вдаряється в той стовп. І фсьо...........
Старий анек Студенти в морзі проходять практику. Лежить два трупи без голів. Студент: - Що це таке? Санітар: - Поспорили, хто на ходу трамвая дальше із вікна висунеться. Студент: - І що? Санітар: - Той що зліва виграв. Зараз manur почне анекдот виправляти і доповнювати
Те моє витерли, напевно, через те, жи тамкай цицьки були не замазані... Але, тамте довше було, з субтитрами, які все роз"яснювали.
Сьогодні подивилась випадково, що було на погоджувальній раді. Господи, та хто вже прищимить довгого язика тому ср*му Ляшку? Він все, абсолютно все пересере, перекрутить, не дасть нікому сказати - і все ради того, щоб знищити Тимошенчиху. Це вже щось непереносиме. Хай би прийняли новий закон про вибори - і гайда на дострокові вибори Ради.
Прочитав ось таке: Отношение населения Украины к России остается лучшим, чем отношение населения России к Украине, количество положительно настроенных украинцев растет (февраль 2017 г. - 39%, май 2017 г. - 44. Об этом свидетельствуют результаты совместного проекта Киевского международного института социологии и российской негосударственной исследовательской организации «Левада-Центр». Подробности читайте на УНИАН: Отношение украинцев к России остается лучше, чем россиян к Украине - опрос 44%! Це все громадяни України - одноклітинні створіння, котрим ніц не знайоме почуття елементарної громадянської гідності! Крим, Донбас, все на очах, але ж все одно "Рафік не уінауат!" Яку країну з таким мотлохом можна збудувати? Не знаю...
Гадаєте, що з одними патріотами (я навіть не уявляю, хто б це міг бути - Семенченко, Тимошенко, Ляшко, Рабінович і прочіє) і хто вам подобається, з ким ви щось збудуєте? Навіть не сумніваюсь - переріжете один одного за ніч. Може тоді і розбудується Україна. Ви якось конкретніше пишіть, хто має залишитися і розбудовувати країну. Інакше - це наступне БЛА-БЛА-БЛА.
@Sandy Я не вірю нікому, а особливо тим, хто хає одних і возносить іншіх, сподіваючись, що ті кращі. От у @ІгорМ є підпис:«Революцію задумують романтики, втілюють в життя фанатики, а її плодами користуються негідники» - Томас Карлейль. То почитайте і задумайтеся. Ви - той романтик... Але жодна революція не принесла визволення людини з кайданів рабства і не принесла щастям нікому, крім тих, хто тримає нитки ляльок і жертв і їх катів. За всю історію не Землі не було влади та країни, де б було створена ідеальна громада щасливих людей. І зараз не буде, як би ви не хотіли і не рвали на собі тельняшку. Тільки царство небесне і Господь наш дасть людині те, що вона за увесь час страждань мріяла. Тому припиніть плюндрувати своїх співграждан і нехтувати тими, хто може більше вас заслуговує на прощення. Ну, а якщо ви таким чином заробляєте на життя, розпалюючи ненависть одних до інших - то буде вам зарплата, яку заслуговуєте.
Не просто до інших, а до ватних інших. Ось ви як ставитесь до ватних співгромадян, позитивно? Якщо так, то це ваша особиста справа. А я - ні.
От добре вам: винні у всьому ватні громадяни... А ви скажіть, хто кращій за них? Я нікого не виправдовую, бо сам грішу. Але й не звинувачую - бо хто я такий, щоб судити? А вам кажу, що людей втягують у бійню ті, хто є злим, заздрізним і забудькуватим. І хто зводить ненависть - той грає не руку ворога людства. А от українці знаходяться між молотом і наковальнею. У них вибір невеликий наче: або рабство, або знищення. Коли зрозумієте це, може і прозрієте. П.С. Людина завжди буде шукати винуватця у своїх проблемах. Одні у тому, що вже старі стали і кусаються як осінні мухи, інші прогамселили своє майно по ленощам своїм і піддалися спокусам, інші заздрять тим, що у корита жруть і не пускають інших. Вам це треба? Повірте - якщо хочете знати правду - покиньте все те тим, хто слабий, а самі беріть в голову лише світле і розумне. А насолоду і земні богатства залиште тим, кому вже не довго залишилося творити беззаконня.
Звістно, не в усьому. Але ж навряд чи ви будете сперечатися з тим, що путінське зерно впало у досить гарно підготовлений ґрунт. Я не буду жбурлятися камінням у ватників довоєнного періоду, адже сам десь року так до 11-го мало чим відрізнявся від них, але, все ж таки, вважаю за потрібне наполягти на тому, що ватництво після 2014-го року - це не "мнєніє", а злочин проти нашої держави й не тільки - це злочин проти людяності. Або, як варіант, психічне відхилення. Вам що з наведеного видається найбільш правдивим?
Звісно не буду. Але там всі приклали свою руку - і всі з не добрими намірами. А простій людині не багато треба - пообіцяй шматок хліба і видовищ, а ідейні і задарма будуть чавити інших, дай тільки волю. Бездіяльність влади, неправильна мовна та економічна політка, суперкорупція і війна олігархів і безперечно, ідеологічна обробка росіянами донеччан на фоні ьезвідповідальної української влади. То хто винний? Може й ви, бо перший образили Донбас. А може і тим, що відповіли на їх образу. Ви винний, чи ні?
Ви можете отримати відповідь на своє запитання, якщо спробуєте уявити собі, що потрібно зробити, щоб змусити людину покликати на свою землю окупантів, схопитися за зброю та піти вбивати своїх співгромадян, піддаючи небезпеці при цьому й власне життя. Це яка така образа повинна бути, уявляєте? Я - ні, наприклад.
Ви постійно хочете зіштовхнути мене на пошук причини війни у конкретній ситуації, у якихось образливих почуттях... А я кажу, що причина в самій людині, яка піддається спокусам, жадібності, злості, бо немає у неї віри у Господа нашого, який закликав прощати навіть ворогу, любити один одного, як він любить всіх і хоче всім щастя. А вони не хочуть. Вбивають, катують і таке тому подібне роблять. Я дуже-дуже уявляю, що вони відчувають, бо все це потрохи пережив в своєму житті. І якщо і надалі будете шукати у тому ж напрямку, то нічого доброго не знайдете, крім того, що там є. Повірте у Бога, Господа нашого, і Дух Святий надасть спокій вашій душі і розуміння того, що відбувається.