Серце? У нього ж ще раніше були з ними проблеми... Шкода....Земля йому пухом, А Ука нехай тримається, вона сильна жінка
Законодательство Украины формируется так, чтобы чиновников невозможно было привлечь к ответственности. Это своего рода игра, – Кур
Число въездных туристских поездок иностранных граждан в Россию Украина - 2016 - 8 569 264. 2015 - 8 912 000. 2014 - 8 436 000. Число выездных туристских поездок граждан России в зарубежные страны Украина - 2016 - 1 804 338. 2015 - 1 657 000. 2014 - 2 558 000. Розничная торговля, услуги населению, туризм::Федеральная служба государственной статистики
Вся оппоблочна сволота по вуха в краденому, вони завжди були найбагатші в парламенті. Сьогодні була класний випуск передачі на плюсах "Право на владу": коли риг Юрий Павленко чвякал-х*якал про те, що потрібні кошти на трансляцію украінської правди на окуповані території, а замість цього треба на блокування одноглазників витрачатись, ведуча підійшла близько і сказала йому "а ОБ не може скинутися на ту трансляцію на ОРДЛО - зробити хоч щось для країни корисне ?" Це було в точку. Тільки ниють та ниють про Донбас, а сами скільки років на Донбасі чавкали та пакувались, довели населення до злиднів, а потім ще війну впустили.
Не всіх дурних війна прибрала... Більше читайте тут: У Чернігові розвернули пам'ятник Хмельницькому задом до Москви P.S. Треба підкинути ідею даунам київським щоб по всій Україні всі громадяни, у яких вікна в будинках і квартирах виходять на схід (у бік кацапстану) - заклали їх цеглою. Нє хер у бік кацапів дивитися!!!
на одного бандерівця більше)))) Прабабуся засновника Facebook Марка Цукерберга народилась у Сколе? Проаналізувавши архівні копії 1930-х років можна сміливо стверджувати – засновник на власник Facebook Марк Цукенберг має сколівське коріння. forpost.lviv.ua
Давно, думав. Ви - ватник? Переконався після останнього посту - ватник. Ватник, бо простая руская баба Маргаріта Саваж легко вкинула вам брєд, а ви це впіталі, як вата. Я знаю, зараз будете сердитися, але по суті воно нічого не міняє. Ви ненавидите українську владу і з трєпєтом в душі постите кацапські дописи кацапських ватників. Це діагноз. Ну а для завершення і розуміння, додам ще ватний пост вашої улюбленої кацапки, від якої ви набираєтесь натхнення: Маргарита Саваж @MargoSavazh 19 черв. Декоммунизация Украины во всей красе! Прапор вам в руки, Капітошка.
Я не знаю що сказав цей депутат, але оце неправда: Озвучив думку всієї БПП і президента. З жовтня пенсія має зрости. Президент дав доручення уряду. Видно, той депутат - Капітошка-2.
Радіо Свобода авторитетне джерело? Радіо Свобода 20 хв. · Кому підвищать пенсію, як працюватиме нова система та чи ефективною вона буде? «Осучаснення» пенсійної системи: у кого і наскільки зросте пенсія після реформи? Близько 9 мільйонів пенсіонерів відчують підвищення пенсій – експерт RADIOSVOBODA.ORG