Корпус mATX ZALMAN ZM-T1, Mini-Tower, без БП, черный ZALMAN ZM-T1 1880 рублів РФ . $ 30 http://hard.rozetka.com.ua/zalman_z3_black_selectro/p12015361/ ZALMAN ZM-T1 1200 грн Укр , $ 45 Де санкції ? WTF ??? what the fuck?
Генпрокуратура за сприяння Нафтогазу завершила досудове розслідування щодо розкрадання коштів компанії у 2012-2013 роках Аж страшно подумати, яке покарання призначить суд за крадіжку понад 450 млн грн А може обійдеться, шо нє?
Ну от, з безвізом після-післязавтра все остаточно і позитивно вирішиться, тепер в українців нова мантра: Україна буде членом НАТО
Ну я так сподіваюсь, що лугандонці та крисяни, а також ті, хто прописаний у Криму, не отримуватимуть кошти, які призначені вільним українцям, бо вони ними не є. Я б ще, як додатковий критерій для отримання, ввела невеличкий тест на знання української мови. Причому, динамічний тест, щоб орки-оборотні з бумжки не могли завчити.
Та воно мене устраіває Просто я досі тішився тим, що нададуть безвіз, тепер буду тішитися, що нададуть членство
Ну, справедливости ради, о членстве можно будет всерьез начинать разговор лет через пять.Пока Украина делает основное- переводит на стандарты НАТО систему управления войсками (это главное, так как рассусоливаемый кацапами и прикацапленными "перевод стрелкового оружия на калибры НАТО"- это для идиотов).Ближайшие три-четыре года и уйдут на освоение стандартов в системе управления войсками.После этого, можно речь и о "дорожной карте" вести и какие-то сроки определять.