Там ще й прапорець жовто-блакитний є От що в голові у тієї людини? Треба піднімати питання про якийсь стандарт внутрішнього дизайну громадського траспорта. Щось мені уявився його домашній унітаз з червоною доріжкою і постаментом типу трон
Такого давно не чув...Найбільш совкове то РазИгралась козочка вот дЄла ГрудІ загАрЄлИє вИлЄтают в нІз вот такой сюМпрІз А і ше Мусі-пусі .
Ціхо-ціхо, бо ви ще захочете штрафувати водіїв за порушення цих стандартів внутрішнього дизайну громадського траспорта
Кокс Квасьневского 5 год · сидить французик неборака: же не компран і кес ке се не поніма шо там аваков несе
А чого б і ні? Ці всі примбамбаси відволікать , заважають і взагалі якась циганська кібітка, а не громадський транспорт.
А ось що селяни витворяють коли немає поліції СБУ: Фермери на Вінничині силою утримували сотню безхатченків
View: https://www.facebook.com/romanvkulyk/posts/1103852856350062 Роман Кулик 4 hrs · Рада міста, де у нас базовий табір, запропонувала батальйону долучитись до святкування Покрови і комбат делегував мене в оргкомітет по підготовці "заходів". Як завжди). Мав піднесений настрій - як інакше? На Донеччині святкуватимуть Покрову-День Захисника України і нас, армію, залучають до процесу. Хто би міг подумати) Учасників зібрали у кімнаті заступниці мера. На стільцях під стінами представники кількох рухів, мистецьких організацій, профспілок та навіть один місцевий атошник. У центрі - диригуючий усіма присутніми спрут - заступниця мера пані Тамара. Жорстка, мов начальник цеху чи лави у шахті. Налакованими нігтями тикає у кожного присутнього і командним голосом 100 рівня нарізає завдання. Люто дивиться у мій бік: - вы кто? - у даний момент - заступник командира батальйону по роботі з особовим складом, лейтенант такий-то. - ничего не поняла. - замполит! - вклинився Місцевий Атошник. - ааааа, ясно, Рома-замполит! - ну ок, затаврували, зате бодай відклався у присутніх в пам'яті). Кілька хвилин обговорень, де я виступаю пасивним глядачем, що намагається визначити бодай когось, хто має самостійну думку щодо Покрови й не стелиться перед Тамарою. Дарма Всі боязко слухають її, одразу підтримують будь-яку, навіть абсурдну пропозицію та всім своїм виглядом гарантують готовність покласти душу й тіло для виконання завдань пані Тамари. Йобаний комсомол). Зал фонтанує креативом: - давайте организуем марш! - круто! куда? - .... к Мемориалу Великой Отечественой! - гмм, яке ж відношення Покрова має до Другої Світової? - невинне ж питання, а пані Тамара б'є кулаком по столу й гнівно кидає: - так, Роман, давайте не политизировать вопрос! - так де ж тут політизація?)) перегляньте указ президента про встановлення Дня Захисника України... - мы читали указ!! - реакція мов допит у інквізитора. І тут до мене дійшло, що пані Тамара сприймає мене як емісара "нової української влади", в руслі якої ці опортуністи рухаються нині. - вот не надо здесь всех сорить, Роман! мы должны сделать так, чтобы все видели: армия и народ едины! - я ж тільки за,але меморіал тут просто лишній. У криваву борню підключається група підтримки Тамари: - а вы не уважаете ветеранов? - та що за... ми зараз про Покрову, а не морально застаріле "9 травя", облиште пусті питання. - значить не уважаете. между прочим благодаря им мы жили в мире более 70-ти лет! не то, что сейчас. - ви зараз на що натякаєте? такі ж фанати "вєлікой побєди" три роки тому напали на ваш рідний край. - нуну.... - так, прекратить! мы должны показать, что армия и народ едины!! - як мантру раз у раз повторює пані Тамара. - давайте соберём детей и на входе в дк они будуть встречать учасников марша? - бідні діти, знову припашуть у незрозумілій акції. - а давайте пригасим наш духовой оркестр! - но он же играет только советские песни о Великой отечественой.. - обережно нагадує Місцевий Атошник. - ну и что!? красиво ж будет! Пані Тамара глибоко замислилась. Намагаючись не дивитись на мене й стиха, обережно, ніби ступаючи по краю прірви, виносить вирок: - нет. не надо, это из другой оперы. не надо оркестра... Fuck yeah! Ховаю посмішку, аби оточуючі не відчули радості - бо ще підуть в контратаку. Але пані Тамара все бачить: - Роман, вот почему вы постоянно улыбаетесь, вроде смеётесь с нас?! І дві години діалогів у тому ж руслі. лише Світлана, молода дівчина, що місяць тому влаштувалась у один із департаментів, підбадьорливо киває мені з іншого кутку кімнати). За цей час у дискусії пішла низка шаблонів - як російського виробництва, так і нашого. Починаючи з ветеранів Другої Світової, закінчуючи "Єдиною країною". Спробуй після цього сказати, що масова примітивна пропаганда на основі простих слоганів неефективна. Але ж яка чудернацька дифузія зовсім різних ідеологем, втілення самого поняття маргінесу. Після зборів говоримо з Місцевим Атошником на вулиці: - Роман, ви не дуже приймайтесь, тут всі колись були регіоналами. - ви ким були? - а я з Народного Руху :D І таки місцевий марш обійдеться без меморіалу Другій Світовій. Така велика поступка емісару армії)
ГОЛЛАНДЦЫ НАЧИНАЮТ СТРОИТЬ «ВЕЧНЫЕ» ПЛАСТИКОВЫЕ ДОРОГИ 04/22/2016vovaГоловна, Новини у світі, Цікаво Такие трассы по сравнению с обычными будут служить в разы дольше, менее будут подвержены стиранию и другим повреждениям, а также обойдутся дешевле. Вдобавок новые автострады помогут очистить мировой океан от мусора. Крупнейшая дорожностроительная компания KWS Infra из Голландии и специалисты VolkerWessels собираются уже в ближайшее время начать первый на планете проект по созданию автомобильных трасс из пластика. Дороги из переработанного синтетического материала для начала появятся в Роттердаме. Городские власти уже дали согласие на реализацию проекта. Его авторы сейчас ищут партнёров для выполнения работ. Создатели проекта «вечных» дорог утверждают, что они будут лишены многих недостатков традиционного покрытия, станут намного более устойчивыми к истиранию и температурным перепадам, чем даже самый современный асфальт. Немаловажно и то, что новые автострады помогут очистить океаны мира от скопившегося там в огромном количестве мусора. Дело в том, что пластик для строительства дорог будет перерабатываться именно из отходов выловленных в мировом океане. Монтировать пластиковые трассы будут за считанные недели, в отличие от традиционной технологии, при которой на эти строительные работы уходит несколько месяцев. Лёгкие и надёжные пластиковые конструкции будут укладываться сверху на выровненный песок. Интересно, что рыть специальные траншеи для прокладки коммуникаций вдоль таких дорог не придётся. Соответственно, это позволит сэкономить и время, и деньги. Конструкция пластиковой плиты внутри полая. Она уже предусматривает возможность использования для различных кабелей и даже водопровода. На официальной странице компании в социальной сети «Фейсбук» утверждается, что новый вид дорожного покрытия не будет подвержен унону от канав и ям. Они смогут выдерживать диапазон температур от -40 до +80 градусов по шкале Цельсия, будут устойчивы к химическим реагентам и смогут почти полностью обходиться без техобслуживания.