Я мало з ким у Львові розмови вела, але у касі автостанції коло ЗД вокзалу касирка заговорила до мене російською, я їй українською, тоді вона перейшла на суржик. Звісно, то не половина, але факт. Останнім часом все більше спостерігаю касирів в супермаркетах Харкова, які звертаються до покупців українською. Того замало, та все одно приємно
Наскільки мені відомо - 10-15 % львів"ян є російськомовними. Це, таки, немало, але, аж ніяк не половина
Шо я, у Львові не був і на львівському форумі? У Львові і запам'ятав. Теж колись вірив у стереотип шо такий взірець Львів - нема ради. Зараз навпаки в протилежну сторону треба від нього їхати шоб грамотних людей зустріти.
чомусь, як прихильники руського міру - так і ідіоти Семья из Харькова потеряла на отдыхе в Ейске собаку с украшениями на 400 тыс. грн
Є категорія львів'ян серед яких рускоязичних десь під 90 відсотків, то пенсіонери які зїзджаються на шувар в пошуках халяви, і то їх буквально на око видно (російськомовних). Бувають серед них і хитрожопі шпійони, ціни запитують по-українськи, але обурюються вже на общєпанятнам.
то не собачі прикраси, а їхні вони вважали, що такса здатна встерегти коштовності тепер ні коштовностей, ні такси
Знаєте, що мене вбиває? Виступає чоловік під укр. прапором, на поєдинках - гімн України, виходить на ринг під укр. мелодію , оселедець на голові і тут знайдеться якесь мурло з провокаційним запитанням: Крим - то Україна? От поїдь жити у Крим і кричи там: Крим - Україна, якщо ти такий герой.
Радіо Свобода 33 хв. · Володимир Жемчугов подякував усім, хто боровся за його звільнення. «Я і такі як я патріоти України в окупації стали до боротьби проти підлої російської окупації. Ми не побоялися боротись проти російських окупантів та українських зрадників, які стали на сторону окупаційного режиму», – сказав Жемчугов. Він наголосив, що вірить у перемогу України і що його рідне місто Красний Луч звільнять від російських окупантів. View: https://www.facebook.com/RadioSvoboda.Org/videos/10154086231151843/ 9 коментарів 49 поширень 2,3 тис. переглядів
"Такої кількості сліз, прокльонів і безнадії я не бачила", - Тимошенко привезла Парубію з книжкового форуму у Львові "вимогу" львів'ян повернути "злочинну владу" А очі у Юлі так і бігають...
Поіменне голосування про проект Постанови про Заяву Верховної Ради України з приводу невизнання Україною легітимності виборів до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації сьомого скликання Фігня, звичайно, але із списків видно - хто із ху, шо нє?
Україна різна і не всі, хто розмовляє українською - патріоти, так само, я к і не всі російськомовні - москалі. Ось фото, зроблене 27 квітня 2014-го в Одесі, коли до нас завітав піаніст-екстреміст, той, що став відомим завдяки грі на Майдані Доречі - без львів’ян і в Одесі не обійшлося
Найпомітніше число щасливих українців збільшилося в західному регіоні України - з 68% в травні до 76% у вересні Українці стали більше вірити в існування щастя - опитування