Охоче вірю, що російські журналюги вміють ставити запитання і потім - кроїти. Згадаймо радянські часи: рішення такого-то пленуму кпсс підтримував увесь світ, якщо вірити телевізору і радіо.
Непереконливо. Хто опитував, яка вибірка (скільки опитали по регіонах, по вікових групах), яка статистична похибка. А так більше схоже на "одна баба сказала". Крім того, слід відрізняти "хочуть виїхати" від "виїжджають". Я хотів би одружитися на Руслані Писанці (як і будь-хто із чоловіків, що дивилися погоду за її участю), але не схоже на те, що я на ній одружуся.
Я би не хотів. Це не мій тип жінки. Для мене вона виглядає disgusting and ugly. ...а в виїзжанні і повернені не має нічого поганого. В вас просто ще совкове преставлення про "предатєлєй родіни" . А в світі це називається глобалізація.
Ще трохи, і ми переженемо Америку за кількістю котів на 100 осіб!!! Правда не тому, що збільшиться кількість муциків, а через зменшення людей.
За даними Інституту демографії і соціальних досліджень, 24% населення України є бідними. Про це повідомила перший заступник міністра соціальної політики України Ольга Крентовська у ефірі Еспресо.TV. View: https://youtu.be/DCDw9b7SZ_E Кожний четвертий - бідний. Багато, шо нє?
Треба на кожного бідного завести окремий податок, щоб йому не вигідно було бути бідним, тоді й подолаємо бідність.
Вулиці столиці потерпають від проїзду тяжкої військової техніки А Міноборони каже, що Заяви «Київавтодору» не відповідають дійсності Короче, як би там не було, а асфальт покришений. Хто там в Києві головний по ремонту доріг? - є свіжа робота
Мав бажання поспілкуватися з давнім товаришем, з яким колись-колись і в одній кіинаті інститутського гуртожитку жив. Пробував телефонувати - "поза межами...". Написав в ФБ. Відписав. Попереписувалися. Виявилось, що він на морі. Уточнив де саме на морі. Відповів, що Сонячний берег. Пишу : "думав, що десь в Україні на морі". Відписує : "В мене таких грошей нема, щоб в Україні відпочивати" Викладач ВНЗ, мєжду прочім)))
Одна моя знайома з Дніпра щойно запостила на ФБ : Розмовляла з однією "мамочкою" в школі, щирою захисницею "второго русского государственного". Причина у неї проста: "классиков дети наши должны читать в оригинале, я обожаю Достоевкого и его Мастера и Маргариту." Занавес.
Шо Дніпро. У Львові 50% народу кацапомовних, решту - добровільно суржик ліплять, починаючи з школоти (чого? їх же в жовтенята ніхто не записував). Так шо Львівом би краще зайнялися.