Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

4. Alias

Jaanika Merilo
    3 ч ·

"Це чудова нагода нагадати про те, що Львів є авангардом у перетворенні України до справді сучасної європейської країни. Думаю, той брифінг, який продемонструвала щойно пані Яніка Мерило, є яскравим прикладом цього. Думаю, що одна з найцікавіших речей, яка відбувається, як молоді реформатори, застосовуючи технології, сприяють перетворенню в Україні та сприяють подоланню корупції. Мені дуже цікаво, що модель, яка працює тут, у Львові, поширюється та застосовується в містах, наприклад, Дніпро, Миколаїв," - розповів Джеффрі Пайєтт, Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні.

Основні результати діяльності у Львові як електронному місті, а також плани щодо майбутніх проектів, які реалізовуватимуть цього року, презентували сьогодні у Львівській міській раді Надзвичайному і Повноважному послу США в Україні, журналістам та громадськості. Напрацювання Львова отримали схвальні відгуки Надзвичайного та Повноважного посла США в Україні.

5. Alias

Кира Джафарова у Kharkiv Center of Cardiac Surgery.
    Вчора о 21:27 · Kharkov ·

Мне звонят журналисты и просят осветить выпускной в джинсах (11-классники уже передали нам 195 тыс грн, отказавшись от выпускного); звонят мамы детей 10-12 лет и просят показать операции на сердце "потому, что дети хотят отдать деньги из своих копилок для спасения жизни других детей". Приходят айтишники, бизнесмены, помогают украинцы, живущие за рубежом, приезжает самый модный блогер в стране и тратит на нас время, желая увидеть своими глазами и рассказать о нас всей Украине. И ни один чиновник, ни один депутат не почтил нас своей честью и не поинтересовался, может нам нужно чего. Те, кто перед выборами тратит миллионы гривен на расклейку своих морд по всему городу, давая заведомо лживые обещания, не в состоянии не то, что позаботиться о больных детях, а даже о сохранении своего собственного здоровья подумать. Очевидно, все они надеются успеть долететь в Германию или Израиль, если у них инфаркт случится. Ой, не успеют...

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

якби то написав хтось, а не Аліас, я б поставив "ФЕ".

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

9. Alias

Якби та дитина була років 20, наприклад я б сказала дещо іншими словами....Хоча...мама ...гм....:mocking:

10. Alias

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 3
  12. Centerer

Centerer Well-Known Member

Чув, що у Садового свій бізнес по вивозу сміття з міста. А утримання сміттєвих полігонів до його бізнесу не належить? Може хто знає?

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Забужко: Россия тщательно планировала демонтаж Украины. Донбасс готовили "под Путина", а Закарпатье – "под Орбана"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чув про "свій", але Вам би все стало ясно, якби ви спробували зайнятися бізнесом - вивіз сміття і відповідно отримати дозвіл на вивіз сміття у Грибовичі.

Там нема потреби мати свій бізнес і платити ще якісь "дебільні" податки. Просто з обєму сміття платиться відкат ТОМУ, хто дає дозвіл.

Дивився відео Садового після трагедії, що сталася.

Ну що ж тут скажеш? Відкати бралися в кишеню, а для впорядкування відходів йшла фіга з маком. Так тривало роками. Зло корупції збиралося потрошки, поки не назбиралася критична маса. Гнійник дозрів і тріснув - сталася трагедія, як платня за наше з вами мовчання, за нашу безсовісну владу. Садовий сказав, що не знайшлося жодного інвестора, який би хотів зробити рекультивацію сміття. З іншого джерела дізнався, що пропонувалося 42 інвестиційні компанії + 1 українська. Жодна Садовому не підійшла. Ви в це вірите? А правда поряд. Подумайте самі, якщо фірма буде приймати сміття, то вона в дупі мала дозволи на привіз сміття на переробний завод. Для них чим більше сміття, тим краще, бо для такого заводу сміття - це сировина. Багато заводів по переробці сміття, де поставлена робота ПЛАТЯТЬ тим, хто привозить їм сміття, або приймає безкоштовно. Тому слова Садового - це макарони на вуха, коли він каже, що з переробним заводом збільшиться оплата на вивіз. Просто з переробним заводом закінчаться відкати у мерію - от біда.

Останнє редагування: 1 чер 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Та хитра свиня, Садовий, відповідає на питання, як йому захочеться.
    Були пропозиції побудови сміттєпереробних заводів, а не рекультивації вже існуючого сміттєзвалища (хоча і такі пропозиції, мабуть. також були).
    Звичайно, коли ти отримуєш ліві гроші за дозвіл вивоозити сміття туди, куди вже не можна, краще, ніж втратити таку кормушку.
    Надіюсь, що після такої трагедії, ту падлюку таки посадять, або хтось з родичів загиблих МНСників зробить те, що належить.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Denazification

Responsibility and collective guilt

Відповідальність і колективна вина німецького народу в рамках денацифікації.

View: https://youtu.be/5rg1LWg4Dxs

"Ми не прийшли як визволителі Німеччини. Ми прийшли як окупанти Німеччини".

View: https://youtu.be/NMLXpNtPsp8

Екскурсії для німців у Бухенвальд.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://youtu.be/aRtJdsBePb0

Бомбування німецької індустрії. 1943.

а де твій аватар? :)