Ця вся декомунізация повинна була відбутись ще в 91 році,але лизати дупи кацапам владі було приємніше
Я згоден але краще пізно... Пам'ятник чекістам це як пам'ятник ґестапо. Радий що його вже майже немає.
Несколько удивляют праздные разговорчики про "ценность созданого прошлыми поколениями". Учитывая, что все памятники совдепии и чека за редким исключением - полная серость, безвкусица и "чем больше и страшнее - тем лучше" - достаточно наличия фотоматериалов с этими объектами, а "передавать в музеи" эту отрыжку революции абсолютно никакой потребности нет.
Кажуть влада Комсомольська дуже незадоволена новою-старою назвою "Горішні плавні", в суд будуть подавати....До блювотності совковий комсомольськ їх влаштовував
Цікаво, а Червоноград декомунізують? Стара назва Хрестинопіль (вроді на честь дочки польського пана) якась не дуже доречна тепер.
Львівська область[ред. • ред. код] Тип Стара назва Район (підпорядкування) Стан Нова назва Посилання село Андріївка Буський Мармузовичі [1] село Максимівка Старосамбірський Лібухова [1] Список комуністичних топонімів України, що підлягають перейменуванню — Вікіпедія Всього-навсього у Львівській області лиш 2 населені пункти. І то якісь села....
Червоноград потрібно перейменувати. В Чорний Шлях. На згадку про дороги на які гуліґан любить скаржитись.
То не тільки Червоноград. Тоді так потрібно називати території і Сокальського і Радехівського районів.
Не дурно місцеві не задоволені . Тяжко мабуть жити в селі з назвою Гумнисько, або Поздимир, Мармузовичі не настільки екстремально, але теж звучить чудно...
Чудно, коли вперше то чуєш. А коли живеш і з дитинства ту назву чуєш - то нічо чудного нема. Впевнений, що старші люди йменували ту Андріївку таки Мармузовичами і за совєтів. Все не дочекаюся, коли його з Бендюгою об"єднають (анекдот такий)
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1216213581752912&set=a.239220989452181.62171.100000928442791&type=3
Не всі... не всі... В Запоріжжі - 6 днів підготування і 30 годин самої роботи. Але то був найбільший бовван в Україні.
Я думаю, що памятка про чекістів - теж не зле. Народ мусить памятати про нЕлюдів, щоб недопустити подібну сволоч до влади в майбутньому.