Ви повторюєтесь. Ви вважаєте, що я буду відповідати на ваші зневажливі вислови на адресу моїх колег які пришли в поліцію не для того,щоб брати хабарі, кришувати та сидіти в засаді ловлячи водіїв і т.п ? На рахунок Савченко....Савченко була військовою ще до цих подій. Зараз багато хто змінив професію . Дизайнери стали поліцейськими, батюшки артилеристами, вчителька медсестрою ....Та й ви чомусь на пенсії не сидите.
Я суджу по статистичним даним. Злочинність в Миколаївській області зростає. Зразу видно, що гламурні не сплять...
Це через те, що ніхто не приховує ці дані як було раніше. І злочинність виросла не тільки в цій області.
Так і в 14-му ніхто не приховував. І в 15-му... Це, звісно, заспокоює. Як камінь з душі. Як сонце з-за хмар... Тепер можна дома лишати свій "Парабеллум".
Только в боевых журналах немецких частей нет упоминаний обоях в районе Дубосеково.А советским источникам у меня веры нет от слова "абсолютно".К примеру "история" советского подводного флота времен Второй мировой."Отчего-то" получилось, что немецкие источники просто не подтверждают фактов потопления судов "самой результативной советской подлодкой на Балтике".НИ ОДНОГО случая.
Украинские беспилотники скинули на оккупированный Донецк тысячи патриотических листовок Украинские беспилотники скинули на оккупированный Донецк тысячи патриотических листовок
Am 2. Oktober 1941 überschritt die Division die Desna südlich von Roslawl und nahm anschließend an der Schlacht um Wjasma teil. Es folgte der Vorstoß auf Gshatsk sowie ab Mitte Oktober 1941 der Durchbruch durch die Moskauer Schutzstellung. Am 27. Oktober 1941 endete der Vormarsch der Division vorerst. Bis 14. November folgten schwere Abwehrkämpfe westlich von Moskau. Am 15. November ging die Division erneut in die Offensive über. Wieder war das Ziel Moskau. Von der Lama stieß sie auf Klin vor und nahm anschließend Istra und Solnetschnogorsk. Lexikon der Wehrmacht - 2. Panzerdivision
В мифе о "28 героях-панфиловцах" вообще-то шла речь о бое с 11 танковой дивизией.Какое отношение имеет боевой журнал 2-й известно только пану Василю.
Первый коммерческий рейс Ан-225 «Мрия» Первый коммерческий рейс Ан-225 «Мрия» в Австралию: украинский супертранспортник успешно сел в Праге
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154124982042410&set=a.10151183538572410.480432.551222409&type=3
Класний комент в цій темі, правда на рахунок дороги, а не тротуару: "Kurwa, jaka zajebista droga, jak po wojnie"
Це слово означає те що я подумав? В поляків то не вважається матюком? Дуже часто вживали його а серіалі який я дивився, хоча "курва мать" запікували