Все не лишилось так само,зміни є ,до влади на крові прийшли ще гірші тварини ,в яких взагалі ніц святого нема
Люди гинули і багато гинуло,але справжніх героїв не могли робити героями бо вони могли бути жидами,українцями,або азіатами ,кавказцями,то не герої,прославляти треба кацапа,які насправді масово здавались в полон
Потому, что выдуман: Справка-доклад главного военного прокурора Н. Афанасьева "О 28 панфиловцах" В связи с многочисленными обращениями граждан, учреждений и организаций размещаем справку-доклад главного военного прокурора Н. Афанасьева «О 28 панфиловцах» от 10 мая 1948 года по результатам расследования Главной военной прокуратуры, хранящуюся в фонде Прокуратуры СССР (ГА РФ. Ф. Р-8131) Государственный архив Российской Федерации - ГАРФ - О 28 панфиловцах
По всякому було. Льотчики, наприклад, розписували чергу на отримання орденів за збитих люфтвафе. Вся ескадрілія збиває, а пишуть комусь одному-двум. Получають зірки-ордена, починають писати іншим. Кого збили, тому не пощастило...
Забавно.Пан Василь ставит "тупо" на пост с реальными документами из архива.Как я понимаю, пану Василю милее брехливый пропагандонский лубок.
Пану Василю милее точность и внимательность собеседника, а не желание попонтоваться. Смените методичку.
А до 18.00 хоч турецькою, хоч китайською, знижок дулю... І мова не допоможе. Зразу видно, патрійоти...
Я ж кажу, патрійоти. Такі ж, як і свинорилий презик. Хоча ні. То турки, вони патріоти своєї країни. А Вальцман барига.
Хоча ні. Я був не правий. Такі самі бариги. Якби їм забашляти, вони би і триколор вчепили. Хоча, дивлячись на галерею "Босфору", якось не ліпиться ця галіма дошка з крейдою та облізлі стіни до солідного закладу.
Вибачте, але це вже якась параноя. Одне й те саме куди б не зайшли...барига, Вальцман, свинорилий, мусорили і т.д Невже ніякого позитиву немає? @KARABIN , сутички і в Одесі, і в Миколаєві, Києві .
Елементарним навчили. А от по людям онлайн стріляти не вчили. Все більше словами рекомендували вирішувати конфлікти.
А скажіть, будьласка, ось Ви така патріотична, така свідома, така проевропейська, все у Вас вата, побєдобєсіє і колоради..., чому Ви не обрали професійну військову службу, як Надя Савченко, або службу в прикордонниках, як Віка Матвійчук. Щоби захищати свою Країну. Чого в мусарню пішли?