Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12 лютого почалось блокування в Нижніх Воротах. А 13-го я на свої очі бачив стрийську Сволоту на посту ДАЇ в Угерську під Стрием.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Останнє редагування: 9 бер 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну і для чого ви це опублікували? :) :scratch_one-s_head:

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

6. Alias

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Другий варінт найгірший. Такого злодія Україна точно не витримає. Краще Кролік вже...

9. Alias

А одесити, наприклад, дуже вітають його кандидатуру.
    Це тому,що на їхньому форумі немає львів"ян :)

• Подобається Подобається x 1
  10. ІгорМ

Більшість львів"ян теж нормально ставиться до Садового. До нього є і претензії, але вибори мера показали, що він у Львові популярний.

11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

десь я вже таке чула :)))

12. ІгорМ

і шо?

13. Alias

Прочитавши декларацію Тимошенко, сумчанин надіслав їй продуктовий набір

Житель Сум Олександр Чеботарьов, дізнавшись, що за минулий рік Юлія Тимошенко отримала дохід тільки у вигляді депутатської зарплати в 6300 гривень, Олександр зглянувся над лідером “Батьківщини” і зібрав їй продуктовий набір.

Поклав в посилку гречку, рис, манку, макарони. Все разом із тарою заважило на 1,7 кілограма. Про це повідомляє Комсомольська правда в Україні.

“Вибачте, чим багатий … – написав він в доданому листі. – Їжте, Юліє Володимирівно”.

Читайте також: Хто з депутатів живе на одну зарплату?

На перший погляд, презент досить скромний: 400 грамів манної крупи, стільки ж гречаної і рису, 450 грамів макаронів. Однак, якщо поглянути на норми споживчого кошика, які держава визначила для простого народу, то цілком навіть нічого. Адже там на місяць належить рису і гречки по двісті грамів, а макаронів всього триста. Так що дар, можна сказати, щедрий.

“Заробляєте ви, Юліє, 6300 гривень в місяць. Для Києва це мізерно мало. Зараз тяжко всім українцям, але, судячи з вашої декларації, вам теж нелегко, – звертається до Юлії Володимирівни Чеботарьов.

– Звичайно, те намисто з перлів до пупа та вишуканий одяг, в якому ви ходите на парламентські слухання, – вони не ваші. Друзі дали поносити”, – написав чоловік.

Нагадаємо, раніше у Тимошенко виявилася найнижча зарплата порівняно з іншими головами фракцій.

• Смішно Смішно x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Львів одне з небагатьох міст яке таки розвивається.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо там розвивається? Кав'ярні?

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дороги поробили, газони косять, туристів повно, безкоштовні туалети в Кінкросі чи Форумі значно кращі за платні в Глобусі :mocking:.
    Львів зараз і Львів 5-7 років назад це реально дві великі різниці, скільки в тому заслуги Садового? Незнаю....

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Газони розвиваються, і туалети в якомусь Кінкросі. Це звичайно прорив.
    Туристів завжди було повно. Це туристи на два дні. Більше двох днів сидіти пити пиво і каву нікому не цікаво.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це зовнішній вигляд міста, доглянутість. І це те чого дуже невистачає в провінції.

20. Alias

До кінця травня в магазинах побутової техніки мають з’явитись пральні машинки «Gorenje» з україномовною панеллю управління. Зараз україномовні панелі керування вже випускаються на заводах «Gorenje». Таке рішення виробник прийняв у відповідь на скарги користувачів, розповів ZAXID.NET львівський активіст Святослав Літинський.

28 серпня минулого року він подав до суду на виробника пральних машин, оскільки один із його друзів купив цю машинку, помарковану російською мовою. На думку Літинського, це порушує права його товариша.

«Спочатку ми писали до виробника запити, але отримували відповідь, що вони розглянуть наші скарги, інших офіційних відповідей не було. Після чого ми подали до суду. Перша інстанція суду таки визнала, що маркування товарів російською мовою – порушення законодавста, але у тому ж рішенні суду йдеться, що наші права як споживачів не порушено», - пояснив ZAXID.NET Літинський.

Тоді активісти подали апеляцію, аби суд визнав, що споживчі права покупців таки порушено та зобов’язав виробника пральних машин маркування панель управління українською мовою.

Не дивлячись на те, що рішення апеляційного суду має бути у наступний понеділок, 28 березня, компанія «Gorenje» надіслала листа Святослава Літинському та повідомила, що україномовні панелі управління вже виготовляють на заводах. Як доказ своїх слів виробники також надіслали активісту фото україномовної панелі керування прямо із заводу. До початку червня пральні машинки, помарковані українською мовою, мають з’явитись у магазинах.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)