Притула: Дорогі мої українці! Минає рік. Рік 2015-ий. Не простий, але і не найскладніший!!! Рік, котрий відкрив нам очі на безліч речей! Пишу цей пост не тільки як ФБ-блогер, але й як громадянин. У мене на сторінці 140 000 чоловік. Їм цікава моя думка. Так ось вона: По-перше, справою "Небесної сотні" так ніхто і не займається! І це моя особиста претензія не тільки Генпрокуратурі, але, насамперед, ВО "Свобода"! Одразу після перемоги Революції Гідності ви мали "свого" Генпрокурора! Поки Фаріон розказувала про мову, а Мірошніченко товк морду керівнику НТКУ, ви мали можливість вершити правосуддя! Довершились до того, що я виходив у пікет під Генпрокуратуру, щоб притягти депутата Мірошниченка до відповідальності за побиття на робочому місці керівника НТКУ. Я не підтримував керівника НТКУ. Але засуджував методи усунення його з посади! Перед пікетом я зустрів пана Іллєнка (ВО Свобода) і запитав, якого хє*а, маючи більшість у парламенті і "своїх" міністрів треба було не просто прийти і товкти морду пану Пантелеймонову, але й викласти це у ютюб, щоб кацапи могли на весь голос кричати про те, яка ж є насправді демократія в Україні після Революції?!?! У відповідь: "бе-ме, кремлівські агенти і т.д.". Усунення керівника НТКУ з посади вирішувалось одним розчерком пера!!! Фішка в тім, що посада голови НТКУ – не виборна! Це структура, яка живе за наші податки. Можновладці захотіли – звільнили! Захотіли – призначили! Все! Не відволікайтесь! Потім було знято з Мірошніченка обвинувачення і тиждень тому, на площі Перемоги у Києві, Мірошніченко розсипався мені в компліментах, бо я один з небагатьох україномовних ведучих у цій країні. Я намагався пояснити йому, що він глибоко помиляється і, взагалі, проблеми країни лежать у іншій площині. Але екс-депутату було не до того. Побіг. Може тому, що я не відгукнувся на його ура-патріотизм, а може того, що стояв із хлопцями з 93-ї бригади, які йому попередньо трохи підправили мейк-ап на обличчі… хто зна… По-друге, в мене є претензія до голови Уряду. Я вчора випадково перетнувся у ресторані з чоловіком, котрий емігрував з України в часи панування Яника і Азарова. Після того, як влада помінялась, чоловік спробував повернутись в Україну. Він не є олігархом, ба більше, середній клас. Мав своє підприємство, 50 чоловік у підпорядкуванні… сказав, що побори тільки зросли і він повернеться до Ізраїлю, де все прозоро, зрозуміло і його син, який відслужив у ізраїльському спецназі 3 роки є авторитетом, коротше… не зацікавили його теперішні реалії… а могла б бути інвестиція! А ще є питання по виводу бізнесу із "сірого" в "білий" і чому ніхто не хоче цього робити, бо ви в сосенку вдарились із нарахуванням податків на зарплату, бо коли щоб виплатити людині зп 3000грн треба нарахувати 6000, то хто вам буде показувати зп у 20 000?! І нєфіг тут кричати про відсутність патріотизму! Люди готові віддавати 25-30%, але не 100!!!! А ще є питання про мою маму, яка живе у приватному будинку в Збаражі і опалює газом свій будинок і легенько охреніває, чому оплата за газ перевищує її пенсію і т.д. Достобіса претензій до голови Уряду. По-третє, при усій повазі до Президента, але… Петро Олексійович… Ви штучно нагнітаєте ажіотаж там, де не треба. Особисто мені похє*у Ваші "фабрики в Ліпєцку". Я навіть не знаю чи вони є, чи вони працюють і т.д. Але коли стоїть питання, кого призначити керівником ССО і весь волонтерський "фронт" Вам кричить: "Кривоноса"!!!!!!!! То які можуть бути питання?! Може призначите генерала "Толіка-Мопеда", який розказував минулого року, що до 20-го жовтня усі солдати будуть забезпечені теплою зимовою формою, а я возив її і в грудні і в січні?! І я не один! І ми, на відміну від Вашого (бо він і не наш і не солдатський) генерала, не брешемо! Бо нам немає чого цим займатись! По-четверте… я спілкуюсь із десятками, сотнями хлопців, котрі воюють і повертаються із зони АТО. Клерки нижнього рівня мають розуміти, що "люстрація" почнеться не зверху, а з них. Кожен керівник ЖЕКу, чинуш міськради і т.д., має усвідомити, що з фронту повернулось багато хлопців. Більшість з них злі… бо хтось пройшов Зеленопілля, Карачун, Пєски, Станицю, ДАП і т.д., і досі не має статусу УБД, а якийсь сбушник чи воєнком заїхав на 3 дні у Краматорськ і отримав і УБД, і ділянку, і нагороду і все інше… Дограєтесь, муфлони! Дограєтесь! Кому ще "муха" не прилітала в хату – дочекаєтесь! І знаєте що? Попри все верховенство закону, громадська думка буде на стороні того, хто цю "муху" активував! Бо ви так виховали суспільство – щоб вас ніхто не шкодував!!! Я дуже довго стримував себе в питаннях критики "властьимущих", але вже втомився мовчати. Зі всіма Оппоблоками і Відродженнями все зрозуміло. Комуняків немає. Ніби-то в парламенті всі ті хто треба, але… Але є бажання на найближчу весну зробити перевибори. А перед тим прийняти кілька законів, які чітко формулюють відповідальність депутатів за: - Відсутність на сесії! - Голосування чужою карткою! - Бійки у ВР! - Мацання прем’єра за яйця (я відокремлено від бійок цей пункт пишу, раптом АрсПету це приємно, тоді будемо розглядати по іншій статті). Поряд з цим я б прийняв ще один закон і вважаю, що він кардинально необхідний: людину, котру спіймали на продажі свого "голосу" на виборах – позбавляти права "голосу" пожиттєво! Таким чином ми, селекційно, отримаємо ту когорту людей, яка і має обирати владу, бо дорожить власним голосом!!! Далі буде…
Мені цікаво, це "призупинення" через дії активістів, чи навпаки, дії активістів координуються владою?
Оборонный скандал. Украина продолжает обслуживать российских военных [/HI Виталий Ермаков, «Главком» Пока Кабмин «останавливает» российские фуры, государственный концерн «Укроборонпром» продолжает работать на российских военных. Как стало известно «Главкому», предприятия украинского госконцерна участвуют в выполнение крупного контракта для Министерства обороны РФ. Речь идет о сотрудничестве со страной-агрессором в авиастроительной отрасли. ГП «Антонов», входящее в состав украинского оборонного концерна, по-прежнему поставляет в Россию комплектующие для Ан-148, которые предназначены для военного ведомства РФ. Напомним, минобороны России возглавляет ближайший соратник Владимира Путина Сергей Шойгу. Информация о том, что Украина по-прежнему привлекается для выполнения заказа российских силовиков, даже появилась на сайте Министерства обороны РФ. На прошлой неделе ведомство сообщило, что получит в этом году пять самолетов Ан-148, в создании которых на долю украинских предприятий приходится 30% работ. «Зависимость от Украины хотя и присутствует, но срыва поставок и графиков сдачи самолета для Минобороны России не наблюдается», - цитирует сайт Минобороны РФ Юрия Борисова, заместителя российского министра обороны. В «Укроборонпроме» эту информацию не комментируют. Однако источники «Главкома» в авиастроительной отрасли подтвердили – Украина продолжает поставлять комплектующие, необходимые для выполнения заказа министерства Шойгу. ГП «Антонов» поставляет крыло и элементы фюзеляжа, а «Мотор Сич» - двигатели. «Ан-148 – пассажирский самолет, поэтому было решено, что подобное сотрудничество не противоречит политике государства о прекращении военного сотрудничества с Россией», - пояснил «Главкому» источник. Еще одним аргументом в пользу сотрудничества со страной-агрессором стала его форма. «Антовнов» и «Мотор Сич» не выполняют прямого контракта с Минобороны России, а являются лишь поставщиками комплектующих для российской авиастроительной госкомпании ВАСО, которая и собирает самолеты для российских военных. С чего все начиналось Российские военные заказали 15 самолетов разработки «Антонова» еще до войны на Донбассе и оккупации Крыма – в мае 2013 года. Окончательную сборку машины проходят на заводе ВАСО (Воронежское акционерное самолетостроительное общество). Но по соглашению о кооперации часть работ взяла на себя Украина. «Антонов» пообещал делать крыло, часть фюзеляжа и некоторые другие комплектующие. Двигатели обязалась поставлять «Мотор Сич», подконтрольная запорожскому бизнесмену, бывшему регионалу Вячеславу Богуслаеву. Кто делает Ан-148 Данные ВАСО, ГП «Антонов» До начала российской агрессии к кооперации Украины и России в авиастроении не было вопросов. Более того, она выглядела вполне оправдано – ни одна из стран не может самостоятельно выпускать самолеты семейства «Ан». А значит, сотрудничество давало работу как российским, так и украинским заводам. Но после аннексии Крыма и начала войны на Донбассе, сотрудничество с Россией в военной и смежных отраслях перестало выглядеть логичным, и уже не оправдывалось никакими экономическими интересами. В правительстве пообещали отказаться от военного партнерства. И в ноябре 2014-го Валентин Наливайченко, возглавлявший тогда СБУ, отчитался о результатах: ни одно украинское оборонное предприятие и ни одно предприятие, которое производит продукцию двойного назначения, уже не сотрудничает с российской стороной. А в мае 2015 года уже глава правительства Арсений Яценюк официально объявил о том, что Украина прекращает военно-техническое сотрудничество с Россией. Двойные стандарты Решение правительства, прекратить сотрудничество с Россией в военной и смежных отраслях теоретически должно было исключать и партнерство с россиянами «Антонова» и «Мотор Сичи». Ведь самолеты «Ан» и запорожские двигатели используют, как в гражданской, так и в военной авиации. Собственно, именно поэтому эти заводы всегда относили к предприятиям, которые выпускают продукцию двойного назначения, о которой говорил Наливайченко. Их «двойственность» подтверждает и факт передачи авиастроительного концерна в управление «Укроборонпрома», государственного концерна, который заведует исключительно предприятиями оборонно-промышленного комплекса. Тем не менее, это не помешало ни «Антонову», ни «Мотор Сич» остаться в проекте для российского министерства, которое фактически и отвечало за операцию аннексии Крыма и ведение гибридной войны на Донбассе на одном простом основании: Ан-148 – гражданский самолет. И неважно, что его заказчик – армия России. Источник «Главкома» уверяет, что обе стороны работают над локализацией производства самолетов Ан-148/158. Например, Россия освоила производство шасси в Нижнем Новгороде на предприятии «Гидромаш». Хотя раньше эту часть самолета производили на «Южмаше». «Сейчас ситуация на днепропетровском заводе печальная. Поэтому от сотрудничества с ним пришлось отказаться», - поясняет собеседник. Впрочем, пока о полном прекращении сотрудничества речь не идет. В частности, не определены даже сроки, когда Украина сможет отказаться от совместного с Россией строительства самолетов. ]
"Закон Савченко" діє... Якщо законодавці нічого не змінять, то піна навколо Савченко сяде, забудуться героїчні поступки в застінках ФСБ, і її прізвище буде асоціювати тільки із амністованими злочинцями. Шо нє?
Я знаю, що це ще в 2014 році зйомка І це не піар, просто час від часу тре згадати - що собою являє "професура" кацапії і хто вони такі насправді
Причины, почему рос.грузовики поехали через Украину: View: https://www.facebook.com/arthur.welf/posts/10153977270982710
У Франції посольство України реагувало, в Польщі українське посольство мовчало В річницю трагедії на Майдані польський канал показав антиукраїнську стрічку «Маски революції»
пояснюю ситуацію, коротко. Блокування москальських вантажівок почалося через те, що москалі блокували українські, які їхали в сторону Казаїстану. В той самий час через непорозуміння Польща заблокувала рос. вантажівки теж. Москалі стали ізольовані від Європи і тому швиденько пішли на уступки і стали пропускати наші фури. Відповідно, Україна стала пропускати російські і в той самий час Польща дала зелене світло російським фурам. А далі - саме цікавіше. ВО Свобода, яка до того нічого не робила, взялася за блокування російських фур. Результат очевидний. Рос. фури в основному пішли через Білорусь на Польщу, заплативши за транзит Білорусі. Ну а наші супер націоналісти, типу бий москаля на "Богом даній нам землі", просто пускають дим в очі простому виборцю, показуючи свою патріотичність.
З ніг на голову. 1. У зв’язку з непідписанням міждержавної Угоди між Республікою Польща та Російською Федерацією «Про застосування правил здійснення автомобільних перевезень з Російською Федерацією та встановлення квот на 2016 рік» польською стороною припинено пропуск вантажних транспортних засобів з реєстраційними номерами РФ, які слідують із Республіки Білорусь транзитом через територію Республіки Польща до країн ЄС. Російські вантажівки, що їх Польща не пропускає в ЄС, вирушили в Угорщину і Словаччину через Закарпаття @ Закарпаття онлайн 2. ВО Сволота починає шоу довгоносиків з блокуванням. 3. Росія блокує українські вантажівки. А далі за планом Сєні...
не починала Свобода блокувати. То вже після того, як Сєня напевно домовився з москалями, Свобода почала блокувати фури.