Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. prius

prius Well-Known Member

Руслана вже там була

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та і Вакарчук вже там був. Вони дуже далекі від політики люди. В тому і справа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але галасу багато.

Вакарчук - хороший хлопець, повторюся. Але то є політика. Кожен повинен займатися своїм. Зможе Вакарчук бути чесним? Зможе. А зможе робити реформи? Навряд чи. Я не знаю хто від того виграє. Ризиковано його рівняти до Рейгана.:) Хоча кожна людина має нерозкритий талант. Нам скоріше потрібні талановиті реформатори. Я так думаю. Нові економісти, політики з відповідною освітою, а не випадковими людьми.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

CNN: украинская экономика вошла в пятерку худших
    Падение экономики Украины в 2015 году составило 9%, и таким образом она оказалась на пятом месте в десятке худших экономик мира.

Об этом свидетельствуют данные МВФ, опубликованные в понедельник CNN.

На первом месте оказался Йемен, уровень экономики которого снизился на 28%, второе у Сьерра-Леоне (24:wacko:, третье – за Венесуэлой (10:wacko:.

По результатам 2015 года в рейтинг попала и Россия, у которой зафиксировано падение экономики на уровне 3,7%.

Отмечается, что на экономику России значительное влияние оказало падение цен на нефтепродукты с середины 2014 г., а также санкции Запада, которые были введены по причине поддержки сепаратистских сил в Украине.

Издание приводит список 10 экономик развивающихся стран, которые продемонстрировали наибольший уровень падения ВВП в 2015 году (согласно с данными МВФ):

1. Йемен – 28%

2. Сьерра-Леоне – 24%

3. Венесуэла – 10%

4. Экваториальная Гвинея -10%

5. Украина – 9%

6. Бурунди – 7%

7. Ливия – 6%

8. Южный Судан – 5%

9. Бразилия – 3,8%

10. Россия – 3,7%

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

уявляю, якби у цих країнах був, а потім втік Янукович....

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Невже в Сирії не було падіння?

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

У Сі-еН-еНа спитайте.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там вже немає куди далі падати. Це за 2015 рік. % падіння. Не найменше ВВП.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

В принципі це все було передбачувано, ще до того як почалась війна, можливо навіть ще при Янику, фраза " 14, 15,16 роки будуть дуже тяжкі, а аж в 17 буде краще" повторювалась дуже часто, і в різних варіаціях, від прогнозів до пророцтв...
    Коли почалась війна, незнаю як хто, а я думав шо буде повна срака...москалі як мінімум в 100 км. від Києва а бо і там, крах економіки, і оборона західної України, і то в кращому випадку, в гіршому "скоростріл куфайка і з тризубом шапка", і в ліс партизанити...
    Так що по великому рахунку я приємно здивований, що зараз мова йде про якісь срані "окремі райони" сраного Донбасу

• Подобається Подобається x 2
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Під кінець Майдану, особливо в ніч штурму взагалі було відчуття що війна буде в нас на заході, так і говорили між собою, "треба буде прориватись до дому, перех**рити ментів і сбеушників, захоплювати військові частини ітп.." Так що то що Яник втік, і події перенеслись десь на лугандонщину, і армія і СБУ вилапує по лісах не нас а їх то вже мега класно....

11. VasMT

Поки я був поза армією, я теж думав, що почнеться широкий наступ. А коли почав вивчати дані про сили і засоби України і прилеглої території Росії, заспокоївся. І сподівався на швидке звільнення Донбасу. Але я не взяв поправку на барижну владу. Ці підерасти затягнули процес, дали можливість укріпитись і зміцнити сили сепараторів. І тепер нам не світить звільнити Україну найближчі п'ять років. Особливо на фоні пофігізму бариг і славаукраїнців.
    Тому і в сімнадцятому році добра не буде. Хіба би Пуцькин здох напару з Потрошенком.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Суддю Вовка поновили на посаді
    Народ, то що получається - якщо Вовк не винен, значить він Луценка засудив правильно. А якщо правильно, то вирок суду має бути виконаний і Ю.Луценко має сидіти ще хоча б місяць в тюрмі.
    Чи нє?:scratch_one-s_head:

13. prius

prius Well-Known Member

Чий ставленик генпрокурор?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ПРОКУРАТУРА І СУД - два кити, на яких тримається корупція в Україні. Як звільняють таких покидьків? А дуже просто. Або прокуратура подає такі документи в суд, що фіг засудиш, або суд валить всі аргументи. Хто де має більші плечі, на тих і покладається.

А це запитання потрібно, ІгореМ, задати Луценку. Або він винуватий, або Вовк. Луценка як звільнили? Він ж відбув покарання повністю. Навіть якщо його амністували, судимість не зняли, чи зняли?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Затверджує Верховна Рада з подачі президента.

16. ІгорМ

Віка каже, що
    7 квітня2013 року на підставі Указу Президента «Про помилування» № 197/2013 звільнений від подальшого відбування основного покарання.

Але про зняття судимості - ні слова ;)

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Навіщо, взяти під варту і відправити до тюрми. Навіть суду тут не потрібно.

18. ІгорМ

19. olenachuso

olenachuso New Member

Біда в тому,що навіть якщо вони здохнуть ,на іх місце прийдуть такі самі.таке враження,що це нескінчений процес зміни одних тиранів і корупціонерів на інших.і якщо колись щось таки зміниться на краще я щиро дивуватимусь.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

20. prius

prius Well-Known Member

А ВР майже вся президентська

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)