Але галасу багато. Вакарчук - хороший хлопець, повторюся. Але то є політика. Кожен повинен займатися своїм. Зможе Вакарчук бути чесним? Зможе. А зможе робити реформи? Навряд чи. Я не знаю хто від того виграє. Ризиковано його рівняти до Рейгана. Хоча кожна людина має нерозкритий талант. Нам скоріше потрібні талановиті реформатори. Я так думаю. Нові економісти, політики з відповідною освітою, а не випадковими людьми.
CNN: украинская экономика вошла в пятерку худших Падение экономики Украины в 2015 году составило 9%, и таким образом она оказалась на пятом месте в десятке худших экономик мира. Об этом свидетельствуют данные МВФ, опубликованные в понедельник CNN. На первом месте оказался Йемен, уровень экономики которого снизился на 28%, второе у Сьерра-Леоне (24, третье – за Венесуэлой (10. По результатам 2015 года в рейтинг попала и Россия, у которой зафиксировано падение экономики на уровне 3,7%. Отмечается, что на экономику России значительное влияние оказало падение цен на нефтепродукты с середины 2014 г., а также санкции Запада, которые были введены по причине поддержки сепаратистских сил в Украине. Издание приводит список 10 экономик развивающихся стран, которые продемонстрировали наибольший уровень падения ВВП в 2015 году (согласно с данными МВФ): 1. Йемен – 28% 2. Сьерра-Леоне – 24% 3. Венесуэла – 10% 4. Экваториальная Гвинея -10% 5. Украина – 9% 6. Бурунди – 7% 7. Ливия – 6% 8. Южный Судан – 5% 9. Бразилия – 3,8% 10. Россия – 3,7%
В принципі це все було передбачувано, ще до того як почалась війна, можливо навіть ще при Янику, фраза " 14, 15,16 роки будуть дуже тяжкі, а аж в 17 буде краще" повторювалась дуже часто, і в різних варіаціях, від прогнозів до пророцтв... Коли почалась війна, незнаю як хто, а я думав шо буде повна срака...москалі як мінімум в 100 км. від Києва а бо і там, крах економіки, і оборона західної України, і то в кращому випадку, в гіршому "скоростріл куфайка і з тризубом шапка", і в ліс партизанити... Так що по великому рахунку я приємно здивований, що зараз мова йде про якісь срані "окремі райони" сраного Донбасу вибачаюсь перед патріотами Донбасу (українськими) але то таки щиряк на дупі...
Під кінець Майдану, особливо в ніч штурму взагалі було відчуття що війна буде в нас на заході, так і говорили між собою, "треба буде прориватись до дому, перех**рити ментів і сбеушників, захоплювати військові частини ітп.." Так що то що Яник втік, і події перенеслись десь на лугандонщину, і армія і СБУ вилапує по лісах не нас а їх то вже мега класно....
Поки я був поза армією, я теж думав, що почнеться широкий наступ. А коли почав вивчати дані про сили і засоби України і прилеглої території Росії, заспокоївся. І сподівався на швидке звільнення Донбасу. Але я не взяв поправку на барижну владу. Ці підерасти затягнули процес, дали можливість укріпитись і зміцнити сили сепараторів. І тепер нам не світить звільнити Україну найближчі п'ять років. Особливо на фоні пофігізму бариг і славаукраїнців. Тому і в сімнадцятому році добра не буде. Хіба би Пуцькин здох напару з Потрошенком.
Суддю Вовка поновили на посаді Народ, то що получається - якщо Вовк не винен, значить він Луценка засудив правильно. А якщо правильно, то вирок суду має бути виконаний і Ю.Луценко має сидіти ще хоча б місяць в тюрмі. Чи нє?
ПРОКУРАТУРА І СУД - два кити, на яких тримається корупція в Україні. Як звільняють таких покидьків? А дуже просто. Або прокуратура подає такі документи в суд, що фіг засудиш, або суд валить всі аргументи. Хто де має більші плечі, на тих і покладається. А це запитання потрібно, ІгореМ, задати Луценку. Або він винуватий, або Вовк. Луценка як звільнили? Він ж відбув покарання повністю. Навіть якщо його амністували, судимість не зняли, чи зняли?
Віка каже, що 7 квітня2013 року на підставі Указу Президента «Про помилування» № 197/2013 звільнений від подальшого відбування основного покарання. Але про зняття судимості - ні слова
Біда в тому,що навіть якщо вони здохнуть ,на іх місце прийдуть такі самі.таке враження,що це нескінчений процес зміни одних тиранів і корупціонерів на інших.і якщо колись щось таки зміниться на краще я щиро дивуватимусь. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk