Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Доречі, в світлі останніх подій, генералу Краснову варто поставити пам'ятник у Львові і долучити його до гурту славних, таких самих, як і він, борців із Росією.

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не треба. А то доведеться потіи всім СС-вцям пам’ятники ставити, бо образяться. Досить того, що кацапи вже в Ростовській області йому меморіал поставили. Нехай тепер ходять туди і дрочать. Просто треба їм почастіше нагадувати про це.

Останнє редагування: 10 тра 2015
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А без пам'ятників, орденів, медальок, і почесного безкоштовного проїзду в тролейбусі ніяк. Типове мислення стрийського совка.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Hennadii Moskal

Спіймав сьогодні біля Комишувахи (10 км від лінії фронту) дві фури з пивом, які хотіли пройти в так звану ЛНР. Водії заховали машини в лісосмузі й чекали сигналу, коли можна безпечно проїхати на окуповану територію. По дорозі сюди перетнули купу наших блокпостів — і ніхто їх не затримав. Кому війна, а кому комерція. Виходить так, що сєпари нам постійні обстріли, якими розбомбили майже півобласті, а ми їм пиво! Забрав від водіїв документи, а машини направив у Лисичанськ міліції. Детальніше — на відео. Інтелігентним прохання не дивитися, наявна “донбаська лексика”.
    Hennadii Moskal
    Спіймав сьогодні біля Комишувахи (10 км від лінії фронту) дві фури з пивом, які хотіли пройти в так звану ЛНР. Водії заховали машини в лісосмузі й чекали сигналу, коли можна безпечно проїхати на окуповану територію. По дорозі сюди перетнули купу наших блокпостів — і ніхто їх не затримав. Кому війна, а кому комерція. Виходить так, що сєпари нам постійні обстріли, якими розбомбили майже півобласті, а ми їм пиво! Забрав від водіїв документи, а машини направив у Лисичанськ міліції. Детальніше — на відео. Інтелігентним прохання не дивитися, наявна “донбаська лексика”.

View: https://youtu.be/ftQuKR2dXjM

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. VasMT

Не меморіал, а таку ж МАФ на приватній території. Як наш Джугашвілі в Запоріжжі, а їхній в Ліпецьку.
    А у Львові є вулиця Сушка. Навіть боюся уявити, що там робиться.
    Треба історію вчити, а не нагадувати, що така є...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чекаєм коли підручник напишеш.

7. Capitoshechka

В районі Анапи також є вулиця генерала Краснова
    Тільки от питання: а що під час відкриття на ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ робили деякі представники влади?
    В даному випадку її потрібно вчити москалям. Бо вони крім бЄндЄрАфцЕф і дивізії СС Галичина більше ні про кого згадати не можуть,

8. VasMT

А я знаю? Може в гості запросили, на приватну вечірку, так би мовити...
    А мені Росія взагалі не цікава, і тим більше, чи хочуть вони в ній вчити історію, чи ні.
    Мені хочеться щоби Україна нарешті закінчила політизувати істоію та давати політично-ситуативні її оцінки. Може тоді наші крикуни згадають, що війна на Україні почалась не 1 вересня 1939-го року, як нам намагаються вбити в мозок в славних традиціях ВКП-б і ВЧК, а в листопаді 1938-го, з Карпатської України. Задовго до пакту М-Р.
    Цікаво, для чого це робится?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"на Україні" - це в Москаляндії.

10. VasMT

Це тільки для свинарів, які крим свинячого рила бачили ще свинячі сраки...

Безымянный.jpg

"Повстанець", 1945 рік.

Изображение 082m.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Capitoshechka

А біля сраки всі присмаки))))

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На жаль доводиться спостерігати кожен день на форумі одне дуже неприємне свиняче рило, яке дахують адміни.

13. Alias

Руслан Андрійко
    Позивний "Степанівна" берегиня Пісків.
    В день матері хочу розповісти про унікальну людину, Покрову, берегиню справжню фронтову маму українських військових і просто красиву жінку-фронтовика "Степанівну".
    Степанівну знають всі наші військові у Пісках не залежно від звання, підрозділу, віку. Адже вона уміє все... Лікує хвороби і поранення, завжди порадить та допоможе, а такої смачнючої картоплі та борщу які робить Степанівна я не їв навіть в мирний час. Після мівін і тушонок так хочеться чогось смачного. Якраз Степанівна з ранку до ночі забезпечує наших воїнів смачними обідами.
    Попри постійні мінометні і кулеметні обстріли хати Степанівни вона постійно в строю, і збергає унікальний спокій та випромінює позитив, а її посмішка заряджає енергією. Протягом дня до її садиби як діти стягуються величезні козаки в броніках з автоматами яких вона по материнськи приймає.
    Не знаю нічого про цю унікальну жінку крім того що вона з Франківщини. Перед відїздом з Пісків зібрав букет тюльпанів і привітав Степанівну з Днем Матері. Побажав щоб її добре серце і материнська опіка ще довго берегли життя та здоровя наших воїнів.
    ЗІ СВЯТОМ СТЕПАНІВНА!. Дякуємо за все!

14. Alias

Віталій Пилипенко
    Наші, вітчизняні вітряки. Аналогів закордоном я не зустічав. Працюють вже від 1 м/с.
    Дешевші вдвічі від іноземних.
    Патент отриманий , готуються офіційні документи. Випускаються потужністю від 3 до 100 КВт.
    Скоро почнемо встановлювати і в Полтавській області.

15. Alias

Hennadii Moskal
    19 мин. ·
    Тиждень тому в інтернеті з’явилося звернення до мене “від жителів українського Луганська”. Котрих зачепили мої слова під час затримання двох фур із пивом для окупованих територій про те, що нормальні люди перейшли на українську сторону. Мені вказують, що далеко не всі в Луганську терористи, бойовики й колоради, просто люди не можуть кинути своїх батьків, майно і переїхати на український бік, тим більше, що Україна не дає їм допомоги й квартири. І що на тому боці залишилося дуже багато тих, хто відстоював Луганськ на мітингах і в бійках, просто показуватися на виду їм зараз небезпечно. Мені закидають, що я образив тих, хто вірить і чекає Україну, закликають бути чоловіком і попросити вибачення.
    Я не збирався відповідати на все це, але оскільки вже кілька знайомих питали про мою реакцію на звернення, таки скажу пару речень.
    Шановні “жителі українського Луганська”! Просто вірити й чекати Україну — замало. Я добре пам’ятаю, як у березні минулого року луганчани всілякими способами спиняли українську військову техніку. Тоді це не здавалося їм небезпечним. Я знаю, скільки людей у травні минулого року стояли в чергах на так званому референдумі, щоб проголосувати за “Новороссию”, проти “киевской хунты” і “бандер, которые едят русскоязычных младенцев”. Півтора тижні тому, 9 травня, я бачив, скільки луганчан вийшло на організований самозванцями парад Перемоги. І те, як вони плескали в долоні кремлівським “шісткам”, котрі вже рік знущаються над людьми, а зараз начепили бутафорські нагороди і вдають із себе міні-наполеонів. Дивитися на все це й тоді, і тепер мені було гидко. Тому я не збираюся ні перед ким просити вибачення.
    Я хочу нагадати, скільки людей вийшло в Києві на майдан у кінці 2013-го (я теж постійно чергував там від опозиції). Як літні жінки руками виколупували мерзлу бруківку, щоб допомогти протестувальникам. Як студенти з рогатками вийшли проти озброєних до зубів “Беркутівців”. Вони знали, що це небезпечно, але вийшли на акцію протесту. Так, люди гинули геройською смертю, але скинули Януковича, котрий ще два місяці до того мав абсолютну й необмежену владу. Йому не допомогли ні армія, ні міліція, ні СБУ, ні Росія. Тому, я ще раз повторюся: просто вірити й чекати Україну — замало. Покажіть на ділі, що ви не хочете жити під цією бутафорською владою, поставленою з Москви, і тоді ми вам допоможемо. А якщо й далі будете обурюватися й скаржитися в інтернеті, то так і помрете рабами…

• Подобається Подобається x 3
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я це морозиво і не їв ніколи, воно жирне якесь сильно.:bad: Як серце чуло.

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Сегодня видел в магазине полусухое вино, произведено в Севастополе, а этикетка укриньскою.

И тут бендеровцы никак не уймутся :)

18. Hase

Hase зайчик

Німецькі газети на титульній сторінці говорять про неминучий дефлот України. У середені червня буде ясно наскільки сильним буде цей дефлот. Ймовірність лежить на рівні 95%!!! Дореформувалися.

19. Wili

Wili Well-Known Member

Російські газети пишуть що ми вже рік живемо в ситуації "дефолту" )

А загалом побачимо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Alias

Останнє редагування: 20 тра 2015
а де твій аватар? :)