О Коломойском хорошо написал Горький Лук: Беня злой? А шо, Беня должен быть добрый? И даже смешной? Как кто, как Леня-Космос, например? Ненунах@@й, я тогда за злого Беню, или надо в схроны уходить. У нас война, а не открытие ипподрома для бабушек. Спрашивают про Беню, здавайте встречные вопросы: "Крым чей? А Днепр чей?" Первый вопрос - кацапоконтроль, второй - собственно, и есть ответ.
http://www.newsru.ua/ukraine/31mar2015/kolesnikov_ocholyv.html Народний депутат Борис Колесніков став прем`єр-міністром "опозиційного уряду". Як повідомляє сайт "Опозиційного блоку", до складу "опозиційного уряду" увійшли "віце-прем`єр-міністр з контролю за діяльністю правоохоронних органів Вадим Рабинович, віце-прем`єр-міністр з соціальної політики і пенсійної реформи Наталія Королевська, віце-прем`єр-міністр з індустріалізації та відновлення Донбасу Олександр Вілкул, віце-прем`єр-міністр з реформи місцевого самоврядування Михайло Добкін, міністр охорони здоров`яІгор Шурма, міністр агропромислового комплексу Микола Шишман, міністр інфраструктури і транспорту Володимир Шемаєв, міністр внутрішніх справ та надзвичайних ситуацій Костянтин Стогній, міністр фінансів Віктор Скаршевський, міністр соціального забезпечення Михайло Папієв, міністр економічного розвитку і торгівлі Євген Мураєв, міністр паливно-енергетичного комплексу Володимир Макуха, міністр юстиції Юрій Котляров, міністр освіти, культури, науки, у справах сім`ї та молоді Олена Колеснікова, міністр екології та природних ресурсів Павло Жила, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко". ****************** В принципі, нічого і ніхто там сильно не дивує. Але таки дивує Стогній. Ну, був собі більш-менш нормальним журналістом. Андрій Шевченко з молодшим Ступкою теж були собі більш-менш нормальними людями, поки не вступили в гівно бльок баби Наташі.
Не знайшла відповідної теми.Нехай тут вже буде. В универах США поставили автоматы, по прокату айпадов. Вообще охерели пиндосы, никаких моральных принципов!!! Це там, де кацапи кажуть,що долар в травні накриється?
Вчера посетил родную деревню на Полтавщине. Родная - это та, В КОТОРОЙ МНЕ 30 СОТОК И ДОМИК продали за 300 грн. Посадил две магнолии, три сакуры и два рододендрона. Снег идет, рододендроны удивляются. Сам же я удивился другому. Владелец агрокомпании, хозяйствующей на этой территории, как все аграрии, ремонтирует на базе сельхозтехники БТРы, отправляет армии продукты, а кроме того - затеял по нашей улочке мостить тротуар. Сейчас.Когда вся страна стонет, что денег нет на посевную, что счета за горячую воду выросли и так далее. А он - тротуар. Это в селе, где кругом асфальт, грязи особенной нет. Я подивился. И рассказал по скайпу об этом удивительном происшествии коллеге, редактору крупного сельхозжурнала из Москвы. Коллега тоже удивляется: - Наверное, у его жены фирма по производству троутарной плитки? - Нет. - Ну,тогда, наверное, он это делает для поднятия морального духа. - Тоже нет. Он это делает, потому что у него особенное отношение к красоте. Я знаю десятки агропромышленников, которые аккуратно выделяют немалые тысячи долларов на цветники на территории хозяйств. И осознал, что даже достаточно прогрессивный человек из Москвы, не из пропаганды информированный о том, за что боролся Майдан, за что борется Украина - и с кем - не способен понять, почему украинец во время войны и экономического кризиса затевает тротуар в деревне. И почему-то мне на душе хорошо стало. Я в очередной раз горжусь своим народом и тем, что являюсь его частицей. Горжусь и улыбаюсь. Goncharenko Iurii
http://obozrevatel.com/crime/26075-...o-tot-kto-ne-lyubit-rossijskogo-agressora.htm Одессит, пригрозивший Путину трибуналом в эфире РосТВ: только сейчас стало понятно, кто такой украинец Я и не украинофил, и не украинофоб. Я еврей, мне проще.
Це не "одесит" - це бувший кандидат на мера Одеси. І попіаритись , попасти "в струю" сьогодняшніх подій саме то ..як і Льошик Гончаренко. Але для пересічного громадянина зійде
Трохи на ностальґію потягнуло... Як би хотілось повернутись в Україну, купити затишну невеличку хату, з садочком, з квітами. Тротуар необовязково... Ось тільки ця мрія ніколи не збудеться. Бо як вже житель полтавського села калякає на проклятому апчєпанятном, то це означає, що тої України нема. Називайте як хочете - Малоросія, Новоросія, Хахляндія... Тільки не Україна.
А от мені здається, що саме зараз народжується українська нація і через покоління в Україні всі будуть говорити українською, бо українська - це круто, сучасно і патріотично.
http://xn--m1afj.xn--j1amh/target_run Принципы РУН 1. Украина превыше всего. 2. Мы — украинцы. 3. Мы за независимую, сильную и богатую Украину. 4. Единый государственный язык Украины — украинский. і т.д.....
Нічого страшного не сталося. І не треба по одному дописі судити про всіх. Це ж не полтавчанин написав, а якиїсь манкурт, який впевнений, що за гроші можна купити батьківщину. Дуже ж швидко і відносно дешево він пріобрьол новую родіну
Хотілося б дожити до часу, коли, скажімо, приходжу на ЛФ а тут тільки українська мова. Тобто всі в змозі скласти бодай кілька речень українською. Від Харкова до Львова. Вдома розмовляйте хоч на суагілі чи урду. Але вмійте стулити докупи хоч кілька українських слів. І це буде початок справжньої України.
Вы уверены, что каждый из "бывших" в теперешней ситуации должен быть обязательно за Россию, а те кто против России, значит обязательно пиарятся?
Тю блін, в них там автоматів всяких, кожний раз якісь нові, всіх і не вивчиш. Не то шо в совку - тільки коли до шлюбу. В аеропорті Кенеді в залі вильоту внутрішніх рейсів на кожному столі по АйПаду і на кожному дивані, просто, для загального користування.
Нет, конечно. Но сейчас на волне патриотизма многие гонят просто пену. Народу нравится....а там посмотрим.