Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm: За антиукраїнську пропаганду. Скажи мені хто твій приятель - і я скажу хто ти.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивився я в пятницю Шустера.

Тупувато виглядають "нові" депутати на фоні подій в країні.

Особливо "потішив" Ляшко, коли зайшло питання про депутатську зарплату. Наївшись передвиборних фірташівських та льовочкіних баксів, з піною в писку доказував, що зарпоата у 5000 грн. для депутата є нормальна.
    От би відібрати все його неоподатковане майно і посадити на 5000 грн в місяць, я б подивився як би він заспівав. А так... тих молодих дітисок з зарплатою у 5000 грн., можна буде купити за 5 хвилин.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шоу Шустера це московський цирк розрахований на дискредитацію демократичних інституції. І за форматом і за типом людей яких туди запрошують. В Україні демократія насправді ще не розвинулась в інституціях державної влади.

Щодо ВР поки-що невідомо на що вони здатні. Хоч мене також мучить багато-що. Найгірше те що українці знову наступили на старі граблі і не вибрали достатню кількість опозиції. 5 колона не є опозицією бо є антидержавною але знову буде грати її роль що дуже зле. Усі партії які пройшли насправді є частинами однієї. Ну і популіст Ляшко який "куди подує". Тих кілька "свободівців" "ПС" і комбатів мажоритарників дієвої опозиції не сформують бо замало їх. Результат одна партія а це означає що ніщо не стоїть на заваді корупції і критики не буде. Окрім завивань залишків 5 колони.

Я довго думав над причиною. В більшості українців ще досі закладена в голові однопартійна система. Опозиція завжди мусить бути і вони не є ворогами навіть якщо їхні погляди не всім подобаються.

Як вони почали було не найкраще. Байден он вже закликав щоб зформували уряд за кілька днів а не тижнів. В умовах війни справді така повільність є майже злочином. Тому не весело. Правда є один позитив. Уряд США натякнув не буде ефективних реформ не буде грошей. Чомусь думаю що це позитивно вплине. Зле що війна. Без неї би було простіше.

• Подобається Подобається x 3
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вичитала, шо Віз швидше всього піде з України через якісь там нові правила
    Чесно кажучи, то афігєть
    Особисто мені той їхній МАУ, який позиціонує себе лоукостом, а насправді такий лоукост, як я балерина, нафік нікуди не впав
    В шоці, одним словом
    Я вже раділа новим візейрівським рейсам, а тут таке

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

З недавнього часу Дортмунд-Львів вже не літає. Пакращення, а шо.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ти пристав зі своїм Дортмундом. В Гомерику лети.

9. Samojlovu4

Та лечу скоро, джекі. Ти не хочеш там кави випити, чи так і не осилив, як її замовити? Не біда, я тобі виставлю.)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже осилив, порядок!

Пришли мені авіапоштов! Сі називає "Старбагз".

11. Samojlovu4

Старбакс - то кав"ярня, а не авіапошта, братику.)

12. Hase

Hase зайчик

БОРГ УКРАЇНИ ПЕРЕВИЩИТЬ ОДИН ТРИЛЬЙОН
    Про це повідомляє проект "Ціна держави", пише УП.

Так, у жовтні борг України зменшився на 16,7 млрд грн, або на 1,1% ВВП. Це відбулося за рахунок того, що НАК "Нафтогаз України" здійснила погашення зовнішніх облігацій.

Станом на 31 жовтня розмір боргу становив 945,3 млрд грн, або 63,7% ВВП.
    http://firtka.if.ua/?action=show&id=64201

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Dehumanization. XXI век

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

США вже 12 років воюють. В середньому 10 вбитих вдень. Тепер вже набагато менше. Звикли. Ніхто не "здегуманізувався". Україна взагалі війни не починала. Війну розпочали російські нацисти. Всі претензії до них. А що під час війни співчуття буде менше а до зрадників і колаборантів буде ненависть, під час війни так завжди є.

15. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Помер український письменник, член ініціативи "Першого грудня" Євген Сверстюк.
    Світла була людина...

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

18. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

:sad:

19. Flametta