У мене це лайно ніколи в прИятелях не ходило. Навпаки, в ігнорі було довги роки, потім випустив, забув, що гімно не тоне. Йому до Мік,і як мені до Мандели. Мікі патріот і природний чоловіче, а те гімно кацапське.
Дивився я в пятницю Шустера. Тупувато виглядають "нові" депутати на фоні подій в країні. Особливо "потішив" Ляшко, коли зайшло питання про депутатську зарплату. Наївшись передвиборних фірташівських та льовочкіних баксів, з піною в писку доказував, що зарпоата у 5000 грн. для депутата є нормальна. От би відібрати все його неоподатковане майно і посадити на 5000 грн в місяць, я б подивився як би він заспівав. А так... тих молодих дітисок з зарплатою у 5000 грн., можна буде купити за 5 хвилин.
Шоу Шустера це московський цирк розрахований на дискредитацію демократичних інституції. І за форматом і за типом людей яких туди запрошують. В Україні демократія насправді ще не розвинулась в інституціях державної влади. Щодо ВР поки-що невідомо на що вони здатні. Хоч мене також мучить багато-що. Найгірше те що українці знову наступили на старі граблі і не вибрали достатню кількість опозиції. 5 колона не є опозицією бо є антидержавною але знову буде грати її роль що дуже зле. Усі партії які пройшли насправді є частинами однієї. Ну і популіст Ляшко який "куди подує". Тих кілька "свободівців" "ПС" і комбатів мажоритарників дієвої опозиції не сформують бо замало їх. Результат одна партія а це означає що ніщо не стоїть на заваді корупції і критики не буде. Окрім завивань залишків 5 колони. Я довго думав над причиною. В більшості українців ще досі закладена в голові однопартійна система. Опозиція завжди мусить бути і вони не є ворогами навіть якщо їхні погляди не всім подобаються. Як вони почали було не найкраще. Байден он вже закликав щоб зформували уряд за кілька днів а не тижнів. В умовах війни справді така повільність є майже злочином. Тому не весело. Правда є один позитив. Уряд США натякнув не буде ефективних реформ не буде грошей. Чомусь думаю що це позитивно вплине. Зле що війна. Без неї би було простіше.
Вичитала, шо Віз швидше всього піде з України через якісь там нові правила Чесно кажучи, то афігєть Особисто мені той їхній МАУ, який позиціонує себе лоукостом, а насправді такий лоукост, як я балерина, нафік нікуди не впав В шоці, одним словом Я вже раділа новим візейрівським рейсам, а тут таке
Та лечу скоро, джекі. Ти не хочеш там кави випити, чи так і не осилив, як її замовити? Не біда, я тобі виставлю.)
БОРГ УКРАЇНИ ПЕРЕВИЩИТЬ ОДИН ТРИЛЬЙОН Про це повідомляє проект "Ціна держави", пише УП. Так, у жовтні борг України зменшився на 16,7 млрд грн, або на 1,1% ВВП. Це відбулося за рахунок того, що НАК "Нафтогаз України" здійснила погашення зовнішніх облігацій. Станом на 31 жовтня розмір боргу становив 945,3 млрд грн, або 63,7% ВВП. http://firtka.if.ua/?action=show&id=64201
США вже 12 років воюють. В середньому 10 вбитих вдень. Тепер вже набагато менше. Звикли. Ніхто не "здегуманізувався". Україна взагалі війни не починала. Війну розпочали російські нацисти. Всі претензії до них. А що під час війни співчуття буде менше а до зрадників і колаборантів буде ненависть, під час війни так завжди є.
http://obozrevatel.com/politics/192...oskvyi-chem-ploh-putin-opublikovano-video.htm Наївна журналістка ... Такі аргументи не годяться для тих, хто знімає "cелфі " на телефон, на тлі потопаючу людину .