Справжнє обличчя України (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Feba, 23 кві 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мар"яна, а який може бути захист? В Україні проживає майже 80% етнічних українців. Який владний рівень змусить їх відчути українцями а не новай історічєскай общнастю савєцкім народам?

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Повністю текст тут:
    http://espreso.tv/blogs/2014/11/20/vaha_hromadyanstva

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та йой, давайте собi раду, але то буде набагато скорше i краще собi ii давати, якщо не будете займатись самообманом i дурити голови iншим казочками для прийезжих.

4. Forpost

Forpost Стоїк

цікава(слушна) думка,в мене також склалось таке враження ,тілько не міг сформулювати,дуже все эйфорично виглядаэ, навіть зі звичайними обивателями ,які ні с того ні сього ,ні сіло ні впало стали більшими українцями,ніж етнічні україномовні українці.Ту нам вже втирали що діди -прадіди теж лежать в їх територіях . Вуйко з Бібрки питає негра:- ,синку ти хто?-: "Українець!" "Матка Боска Ченстоховска змилуйсі наді мнов каже вуйцьо,а я тоді хто до курвої мами...

• Подобається Подобається x 2
  5. ollan

ollan Well-Known Member

Люди, рискуя своей жизнью, воюют за Украину. И любой, кто ставит под сомнение цель их борьбы - или враг Украины, или дурак.

• Подобається Подобається x 5
  6. prius

prius Well-Known Member

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже цікаво, а хто телеканалам назнімає таких серіалів?

• Подобається Подобається x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Щонайталановитіший пан Дзеко.

9. Hase

Hase зайчик

НБУ вже "надрукував" більше 90 мільярдів гривень - ЗМІ
    За останні кілька місяців, за оцінками НВО "Ціна держави", Нацбанк вже "надрукував" понад 90 млрд гривень, і кожен наступний мільярд непокритої емісії підштовхує національну валюту до прірви.
    Про це у статті "У бюджетного провалу" для ZN.UA пише Юлія Самаєва.
    Як зазначається у статті, за прогнозами більшості експертів, бюджетний дефіцит до кінця 2014-го як мінімум на 20-30 млрд гривень перевищить узгоджений з МВФ показник (63 млрд гривень).
    У той же час, як пояснює економіст Олексій Молдован, якщо бюджетна криза продовжиться, і не буде вжито заходів щодо скорочення дефіциту держфінансів, Україна фактично втратить свій економічний суверенітет.
    "Ми вже залишилися без інвесторів, капітал продовжить скорочуватися, а населення - бідніть", - відзначає він.
    Крім того, як зазначається у статті, вжиті на сьогоднішній день ситуативні і половинчасті заходи щодо виходу з кризи тільки посилюють його.
    "Замість раціонального скорочення витрат, боротьби з корупцією та дерегуляції бізнесу, уряд йде шляхом своїх попередників", - йдеться в статті.
    Як повідомлялося раніше, фінансові ринки вже майже списали Україну з рахунків. Українська економіка знаходиться на межі кризи платоспроможності.
    Країна потрапила в замкнуте коло падіння національної валюти і швидкозростаючої інфляції.
    http://www.epravda.com.ua/news/2014/11/22/508011/

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Говоріть про себе і, принагідно тут, про своїх дітей, які точно вже ніколи не будуть, ані українцями, ані громадянами України в повному розумінні цього слова. А Ваші діти і діти тутешніх закордонних форумлян знають українську, як, наприклад, моя дитина - український філолог, яка захистила дисертацію з найрідкіснішого українського матеріалу 15-го сторіччя, та ще й в КНУ? А друга моя дитина (від одної і тої ж женщіни, шо, впрочім, рідко зі мною буває) теж український літературний редактор на одному з ведучих ТБ каналів. Невже маєте таких дітей, та ще з Донбасу?
    Поїхали ви туди - та ніхто вас за це не пасе, але, розуміючи що вам там хочеться якось поєднати свою емігрантську чєсотку з Великим Українським Патріотизмом, аби компенсувати те, чого у вас вже ніколи не буде, скажу так - не тявкайте. Тут вже сто разів про це, і не тільки від мене, було сказано. Будете сяборчать, а не говорити, будете і мати те, що маєте...
    До речі, беріть приклад в цьому сенсі з одного з наших закордонних модерів. Вона прекрасно не скиглить з цієї теми на відміну від вас горе-гуру націоналістів...
    Ще раз жимонУ,- у Кінаха діти і Андрюша Ющенко говорять, як і ваші діти, тобто неукраїнською...

Патрійоти хЄрові,.. а не забули, до речі, що я в музеї Мадам Тюссо вперше побував ще років 35 тому? Більше, правда, не ходив... А що в Швеції через кілька років я мав пропозицію, як інженер, по роботі, теж забулося?
    Так я в Україну повернувся ще й для того, щоби ви зовсім через короткий час мали змогу ВІЛЬНО чухнути на Захід, а там, або зуби у аборигенів смикать, або шістьма пальцями однієї руки і дулю крутить усьому форуму і одночасно показувати, як це кайфово...
    Коли сьомий палець знайдеться, то придумайте, як його раціонально употрібіть на вас двох-трьох в порядкє очіріді:haha:

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Канадська кінокомпанія зняла відеозвернення: Україна - не Росія

«Пане Путін, Україна - не Росія. Її мова - не ваша. Її культура - не ваша. Її народ - не ваш. Ми знаємо, що сталося. Світ знає, що ви плануєте. І це ненормально», - кажуть жінки в відео.

«Nordic Filmworks з гордістю представляє наше останнє відео «Будемо з Україною». Ним ми хочемо показати нашу солідарність з українським народом, - йдеться на сайті кінокомпанії. - Будь ласка, поділіться ними зі своїми друзями в Twitter і Facebook з хештегом #StandWithUkr. Насолоджуйтесь відео і ніколи не бійтеся повстати проти гноблення!».

https://www.youtube.com/watch?v=zV_MiQrqrlk

12. Samojlovu4

То шо за їден знова..... Блаженний нутошо, тільки навиворіт.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене до емігрантів раніше було нейтральне ставлення, але після "спілкування" з тутешніми - їх просто треба пи###ити, навіть без варіантів. Шо на них так діє на закордонщині, шо з них починають перти всі їхні комплекси і жовч, це пояснити ніхто не може. Таке враження шо крім снобізму в них не лишається жодних якостей, і він росте в геометричній прогресії з кожним додатково отриманим доляром/еуро на хорошу машину чи поїздку на іспанський курорт. Про дітей теж без варіантів - їхні діти не україномовні і називаються не українськими іменами.

14. Samojlovu4

Тпррр, друже Джекі, ціхо-ціхо, всьо добре....)) Оце - справжній та вихований український патріота, без грама кацапства в чистій душі та помислах, тепер я за прекрасне майбутнє вкраїнської Держави спокійний. Побудують.)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василеві цитати пішли.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я там в різні роки всяких емігрантів бачив, і чорних і жовтих і, ще дрєвніх росіян, і наших, післявоєнних...
    І отаких, наших недавніх...Причому, і в роботі і в побуті... Однозначно в Європі вони ніколи не будуть "своїми", інша справа,- там народжені... А оці (не усі такі), просто закомплексовані тим, що в цьому форматі не можуть себе там реалізувати... Звідсіля, мабуть, і оця агресія... Мені дивно, адже там є і громадські і релігійні українські громади, люди якось пристосовуються по-хорошому, але не через отаку, вже ж багаторічну жовч...
    Та хай, як на мене, там собі як хочуть, але пора б заткнутися зі своїм прибитим і далеким від української дійсності менторством... зрозуміло, що жодного впливу на те, що з нами тут є, вони не мали і ніколи мати не будуть...
    То стара, здебільшого політична, бандерівська еміграція, там нормальна, а постсовєцько-економічна в значній мірі придуравлєна і аж до поросячого вереску...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я от одного не розумію, звідки береться стільки козлоти яка все навкруги засмічує? Ну як можна взяти пакет сміття і кинути в рів біля дороги? ТО ж блін ше наробитися треба, занести, викинути...
    І то не є якийсь поодинокий випадок, шо там одне чмо десь шось випадкова кинуло, то система, куди не їдь всюди сміття...:bad:

• Подобається Подобається x 4
  18. Gron

Gron тафгай

Шановний Мікі, Ваши думки хибні та немають нічого спільного з дійсностю.
    Хто Вам сказав, що так нелюбий Вами Самойлович ( наприклад ) нічого не робить на користь сучасної України ?
    Він про це не волає, не скаржиться, що його гроші в дупу пішли ?
    Да і вся присутня тут еміграція, за виключеням Олєга з Харкова-Канади, нормальна.
    Всі різні і думки кожен висловлює як хоче.
    Тут навіть гьосеру слово дають та вітрам, а шкода, ці падли на порядок шкідливіші.

• Подобається Подобається x 3
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Шановний Gron-е, я тут рівно такий, як і усі відвідувачі включно з емігрантами. Я точно так, як і вони, висловлюю свою думку. Всі мають рівне право на думку і право висловлювати її про інших в доступній на цьому форумі формі. Так що вважайте, на здоров'я, як бажаєте вважати, а я..., как я хачу)
    Одним словом,- я не модер тут, а звичайний фрілансер форумного разліва)

На Вашу думку тутешня еміграція нормальна? Та й хай буде так. Але я висловлююся не проти того чого я не знаю (грошей), а проти того конкретного, про що читаю.

• Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я, як правило, не реагую на сентенції добродія Мікі. Тай, чесно кажучи, вони мені подобаються. Забавно так читати, має він літературний хист. Ось скільки там правди в тих сентенціях - that is the question!;)
    Він і видатним інженером був і офіцером савєцкаґа войска і мав шанс лишитися в усіх європейських країнах (я то знаю як було виїхати в 80-х), але вирішив стояти в витоках Руху і піднімати Донбас.
    Ось тільки совок аж пре. Памятаєте нашого приятеля Читача, якого за невідомо що вигнали? Так ось, коли помістите якусь статтю, скажімо, О. Палія, Читач завжди - а єтат Палій, так он.....
    На жаль, так і Мікі. Я підняв якусь проблему, висловив свою думку. Міг бути правий, міг ні. Якщо в когось є спростування, спростовуйте, а не обливайте брудом емігрантів. Спростування там нема. Бруд є.
    А це філософія передовиць газети Правда. Нє чітал но асуждаю...

а де твій аватар? :)