Поражаюсь внутренним ресурсам и огромной уверенности в себе А.Турчинова: думаю, что 95 % мужчин, обладая такой весьма невыигрышной внешностью, впали бы в депрессию, в комплекс неполноценности, ничего в жизни не добились бы. Очень незаурядный человек, биография прямо, как у президента США Клинтона: воспитывался матерью-одиночкой, с отличием закончил сложнейший технический ВУЗ, выступал за сборную области по волейболу и без всяких мощных родственных связей самостоятельно пробился на самый высший уровень украинской политики. В тяжелейший период в феврале-апреле-мае 2014 очень уверенно руководил страной : заслуживает за это всемерного уважения. На мой взгляд, по масштабу личности, по твердости и цельности характера, по разностороннему политическому опыту А.Турчинов существенно превосходит П.Порошенко. Удачи им обоим в деле защиты свободы Украины.
Коли Турчинов прийняв тимчасове керівництво країни до виборів нового Президента у всіх протестантських церквах в Україні і поза нею було оголошено піст і молитву за те, щоби Бог дав йому розуму і вміння мудро керувати країною. Я думаю, що Бог почув ці молитви і Турчинов з цим справився.
Тю, а досі де були, чому насправді всі десятиліття страшна Руїна, а теперка і Війна навіть? Де чергу на українську грін-карту займати, еміграційний відділ такої завше молодої та вічно перспективної держави вже сформований, з напливом справиться?! Казочки для 18-літніх мрійників.
Дивлюсь я на небо тай думку гадаю, чому я не сокіл чому не літаю. Ось тільки невідомо, де та Україна. Ну не повертається язик назвати територіальне утворення Україною, де 70% населення 2х слів українською не можуть зліпити. Де 90% ЗМІ видаються мовою віковічного ворога. Де далі до влади повертається та ж банда, яка правила рік тому. А то що там щось виробляється? Скрізь щось виробляється. Навіть в Зімбабве. Хоча не хотілося б бути 100% песимістом і хотілося б вірити, що певна частина України таки побачить світло в кінці тунелю.
Панове Samojlovu4 та Pedro, ви вже обрали свій шлях, то живіть і радійте. А ми якось самі собі дамо ради.
Вмикаю телевізор, українські канали і що я бачу і чую,ток шоу на кацапский мові,фільми на кацапскій,американські і європейскі фільми перекладають на українську мову а кацапскі напевно релігія не позволяє перекласти,тому Україні до україни ще дуже довго ідти
А мене що найбільше вразило, то що на Громадському телебаченні проводили інтервю з керуючою НБУ, етнічною кацапкою, яка так і не осилила української. Диктор яка проводила інтарвю, шанобливо перейшла на апчєпанятний. Яка це в біса Україна???
Ви праві, ця проблема вже дуже давно є. А чому вона є? Та бо на владному рівні надто мало робилося для захисту українського.
Не треба нагнітати. Таке питання, як мовне, не вирішується за пару місяців чи навіть років. Та і 23 роки ніхто ним не займався на державному рівні. До речі, виглядає так, що в зоні АТО від українських бійців російську мову чути частіше, ніж українську. І це не заважає російськомовним українцям боротися з кацапами.
Ні не написав. І не збираюсь писати листа і з цього приводу: Виконувати обов'язки мера Ужгорода доручили активному "антимайданівцю" Четвер, 20 листопада 2014, 20:01 Ужгородська міська рада обрала виконуючим обов'язки мера міста, секретаря міськради Богдана Андріїва. Відповідне рішення ухвалене на сесії 20 листопада. За призначення Андріїва проголосувало 40 депутатів з 31 необхідного. Андріїву 45 років, раніше входив до Партії регіонів, був активним учасником "Антимайдану" в Ужгороді в лютому 2014 року. Як відомо, раніше Ужгородська міськрада достроково припинила повноваження секретаря міської ради, в.о. мера Віталія Семаля. Українські новини
Мабуть через те в "Доброзичливих балачках" україномовні ("україномовні"?) форумляни стають російськомовними. Далеко ходити не треба. Почекаємо поки їх виховають на владному рівні, явно "Інтернів" хтось обдивився.
Багато є розмов про російськомовних патріотів України... А ви чули про польського патріота, який би не знав польської? Француза, який би народився в Франції і не знав французької? Англійського, іспанського патріота, які б не знали своїх мов? Щось тут не так... Правильно, вони воюють. Але чи вони воюють за УКРАЇНСЬКУ державу, УКРАЇНСЬКУ націю? Чи вони воюють за свою територію бо не хочуть репатріюватись на історичну батьківщину і не хочуть бути завойованими тою історичною батьківщиною?
Звичайно. Харків'яни все заполонили, а наші шоб кураж не втрачати на їх фоні. Один корінний сихівець сказав шо він багатомовний, потім прийшов чувак з Донецька і розказав шо українські десантники російськомовні, та й таке, як завжди.
Я вам скажу,що взагалі не робилось і не робится,всілякі шустери і кісільови ті що євгєній нехай спробують в америці або в країнах Європи або в азіатских країнах варнякати на кацапскій мові