Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені би абонемент на відстріл тих, хто на стінах пише і сміття будь-де кидає. А тіла, будьте певні, я за собою приберу...

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Але це все лірика. Давайте до теме.
    Арійський ген R1а разповсюджений наступним чином
    Відповідно нас в сім"ї не один... ;) І ми не самий старший...

2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Генетика формує лише схильність до тої чи іншої діяльності, все інше - виховання. Або його вітсутність.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

А Трипільський?Це мало не найдавніша з відомих культур і, великою частиною, саме на теріторії сучасної України.
    А родичів багато, це дійсно.Але є наслідування культур населенням саме ЦІЄЇ території.

3. Dred

Dred Well-Known Member

Щось за багато арійців там казали що арійців в Україні понад 50 % а тут всі 100 буде.

4. І.Павлович

Може я щось неправильно зрозумів,був стомлений після 12 годин роботи, але мова йшла про те, що 50% у генному матеріалі є арійською, а інші 50 -- кельти, трипільці, вікінги, АРАБИ(між іншим) у різних співвідношеннях.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Дальновосточнику, ви напевно не зрозуміли мого сарказму щодо примусового переливання крові і тому поставили "згоден".
    Для мене цей фільм-дослідження був цікавим - і тема, і цілі, які переслідували його автори. Вкотре, наприклад, була розвінчана "теорія" про походження слов'янства і "трьох братніх слов'янських народів".
    А обговорення вкотре показало, що будь-яке инакомыслие, навіть на рівні гіпотези, представниками "русского мира" не сприймається, їх позиція - ату його, ату! і погрози прокурором.

• Подобається Подобається x 1
  6. І.Павлович

Треба передивитись фільм для подальшої дискусії. Дещо міг забути, бо після фільму було шоу обговорення.

7. Dred

Dred Well-Known Member

Так щось таке.
    А на даній карті ну вся Східна Європа арійці

8. VasMT

Так справа якраз не в культурі і схильності Бенюка до копання картопельки, а в генах. Тобто у походжені.
    Як там було у фільмі - >50 відсотків арійців, 5% скіфів, 15% кельтів, плюс вікінги, плюс фіни, плюс трипільці...
    Тобто української ПРА-матері немає. Є мікс, суміш генотипів. Он Бенюк, свободівець. тріпілець, а Ступка, регіонал чи там королєвєц, арієць. Але обидва українці. То як ми їх будемо ділити-множити?

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Наберіть в гугєль-малюнках R1a, і виберіть собі будь-яку із запропонованих карт. Вони ,як і сам фільм, підтвердять, що центр арійсьтва знаходився не в Україні ,а дещо за її межами. Північно-східніше і північно -західніше

А потім, по мірі розповсюдження ,заселили майже всю територію України.
    Фільм цей не новий, щодо генності українців.

9. Dred

Dred Well-Known Member

10. VasMT

Виходячи із наведених карт можна зробити висновок, що респонденти були підібрані не дуже вдало, тому і відсоток арійців зашкалив. А в межах 10-20 відсотків припустимо.

11. Dred

Dred Well-Known Member

Короче дослідження потрібно продовжувати

12. VasMT

Вони проводяться давно і не в рамках цього шоу-проекта. Не пам"ятаю в якій гілці, і чи на цьому форумі, зломано не одна сотня списів, щодо цієї гаплагрупи...

13. Dred

Dred Well-Known Member

Наука не стоїть на місці.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

До цього треба ставитись цілком спокійно. Тверезо. Тоді отримуємо вірні висновки.
    1. Індоєвропейці спочатку називались індогерманцями, що з огляду на пасмо гаплогрупи на карті було більш вірно. Так що (з огляду на ДНК) слов'яни є братами як ісладців, так і бенгальців. Ніхто з авторів або вчених не казав, яка раса вище, це вже ДЕХТО висунув на обговоренні.
    2. Наочно доведено, що українська нація має МІШАНЕ походження, як і решта на земли. Тому ані форма черепа, ані ДНК, ані щось інше не дадуть ради. Вважаю, треба скорегувати націоналістичну тезу так: той українець, хто щиро і не заради грошей діє на користь України.
    3. Щодо жінок, що не метушилися по світах. Тут я пригадав про повединку левів у прайдах. Там також леви нищать конкурентів, а левиці добувають їжу і ростять дітей.
    П.С. Щодо російсько-білорусько-української єдності. Маячня! Або-або! Або надавати перевагу єдності усіх слов'ян (чим поляки або серби не догодили?), або вважати за головне окремішність усталених слов'янських націй.

15. так теория была "в очередной раз развенчана" или инакомыслие всё ещё на уровне гипотезы? :)

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мене за це жаба не душить. :)
    Але думка слушна - нацiоналистам примусово заливату - наприклад - єврейську кров. За для рiвноваги. :)
    А що до "арiйськостi" - чи то "трипiльськостi" - нiхто не сказав, з чим саме вони порiвнювали. Де та "арiйська" або "трипiльска" гена взята - де той еталон. А до того - все це перелиання з пустого в порожнє. :)

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

С чего бы это вдруг? Я вот - пополам русский и украинец - типичный образец единства русских и украинцев. :)

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Таку дурню обговорюєте...
    Ну от, скажімо, досліджую я, Бамбук, свою ДНК. Виявляю, що я на 50% арієць і ще на 50% трипілець.
    У мене відразу голова з 62-го розміру роздувається до 68-го, на кілька пунктів підскакує IQ, зникає горбинка на носі, аби профіль виглядав більш благородно, в руку проситься шаблюка, генетично закладене вміння користуватися якою випливає з глибин підсвідомості, в характері зникають всі протиріччя, залишаючи місце лише стовідсотковому благородству, і я йду у світ сіяти розумне, добре, вічне і поборювати пітьму?

18. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Теорія про "три братні народи", що виросли з одного праслов'янського, розвінчана, а про арійців, трипольців, кельтів, вікінгів, арабів (сумарно) як предків українців - гіпотеза.

19. Теория про "три братских народа" возникла гораздо раньше генетики, на языковой основе, и генетика не может её развенчать. Тем более, если о предках по прежнему гадают :)

Лично мне для того, чтобы НЕ считать украинский народ братским, не нужны никакие исследования, достаточно увидеть, с каким жаром украинский народ не хочет быть русскому братским. Видно это отчетливо :)

20. І.Павлович

Подивіться останні хвилини фільма. Пра-батька може і немає, а от ПРА-МАТІР Є!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)