Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мабудь справа рук підстаркуватої рештки окупантської діаспори, якісь приїзджі 'молоді активісти' нанесли б напевно більше пошкоджень...
    З точки зору інформаційної війни яка триває в Україні це тільки робить проукраїнську біьшість тільки ще затятішою та агресивнішою.

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Дійсно немає слів... Радує мабудь тільки те що Луганщина один з регіонів у яких найшвидше скорочення населення, -22% з 1989-го року.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет, хотя я знаю эту улицу. Я уже писал, что живу на Дзержинского (тоже вот - деятель! С удовольствием бы изменил название на Махно!). Но, на мой взгляд, не стоит ТАК снова все разрушать, чтобы затем... :)
    Особо одиозные названия хорошо бы убрать - но исключительно решением местной власти (а еще лучше - на местном референдуме!). Вот в статье о топонимике Луганска упоминается улица 21-го МЮДа. Это Международный юношеский день, который впервые провела в 1915 году Бернская социалистическая конференция. Новый праздник был призван мобилизовать молодежь на борьбу с империалистической идеологией. Он проводился ежегодно, пользовался популярностью в народе, недаром в 1935 году власти Луганска решили посвятить очередному торжеству название улицы – 21-го МЮДа.
    Вообще - уж лучше 21-го МЮДа, чем менять штампованные ленна на столь-же штампованные бандеры. :)

P.S. сегодня чудная заставка на гугле :good:
    https://www.google.com.ua/logos/2013/volodymyr_dakhnos_81st_birthday-1061005-hp.jpg
    я проверил на гугль.ру - там тоже, только с русским tooltip'ом :)

он тоже этому рад. Чудная компания радующихся.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сегодня день рождения Дахно.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Сталін більше радий, він українців знищив більше Гітлера. Та і росіян думаю теж.

6. Дальневосточник

Вы ТАК радуетесь вымиранию, что не исключаю вашего благоговейного почитания обоих этих людоедов.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я маю сумувати що вимирають люди які ненавидять західну Україну, чи незалежну Україну як таку?

8. Дальневосточник

Что до ненависти - увы! - ваши надежды на сильные чувства отсутствуют тут напрочь. О чем бы мы еще озаботились? Луганчанам нет нужды насаждать во Львове свой язык или своих кумиров. И за создание независимой Украины тут проголосовало подавляющее большинсво. ТАК что оставьте свои инсинуации себе.
    И вообще - вам бы лучше помолчать. Радоваться тому, что в нашей стране умирают люди...
    ладно. оставлю эпитеты. Слепому не покажешь, глухому не расскажешь, .... не докажешь!

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не радію конкретно тому що хтось помирає, а тому що скорочується ворожий електорат, який підтримує вбивць мого народу.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось як? А я вважав, що вони (а також Львів) - це вітрина європейської цивілізації для всіх інших хабітантів совка.

Нажаль, з тими підприємствами нє потєрялся "масовий мігрант", заради "імпорту" якого ті підприємства і будувалися.
    Тобто заради денаціоналізації та на випадок... ну того, що потім вискочило як проросійські "Інтерфронти".

Дружина, роблячи трус, знайшла журнали, які я шукав, але не знайшов ще у 2004-му: майже повні комплекти за 1989-1990 росіськомовної версії естонського журналу "Радуга" (Vikerkaar).
    Паралельно з історичними хроніками 1939-1940 там описуються події років видання журналу. Наскільки естонці толерантні та цивілізовані!
    Змогли же позбутися совкових шлаків!

11. Romko

"СВОЛОКАЙТЕСЬ" І НЕ ВЕРТАЙТЕСЬ!..

• Подобається Подобається x 2
  12. Дальневосточник

ВО "свобода" - твердые "12" баллов за работу. Это же надо только суметь ТАК зазомбировать людей, что они на полном серьезе пишут о пр как об убийцах их народа! Это же как надо промыть мозги людям, чтобы они "на голубом глазу" писали о поддержующих пр людях - "вражеский электорат". Достойные продолжатели дела вкп(б). Верным путем идете. товарищи...

Верному электорату "свободы". Текст просто о них.

свободівське зомбі

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут основна заслуга самої ПР...;)

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні, я мав на увазі підтримку НКВД, більшовиків, і їх сучасних послідовників (навіть не ПР а скоріше різні дрібні антиукраїнські організації). Про статтю яку подав MARTINI, про топоніми у Луганську. Люди які свідомо підтримують таких товаріщів як Кіров, Косіор, Дзержинський... Павлік Морозов... це вороги які тимчасово населяють мою батьківщину, а не співгромадяни. Це як спитати сербів чи вони вважають косовських албанців своїми співгромадянами.

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

І я не електорат Свободи. Просто симпатизую правим поглядам як таким, і несимпатизую проросійським/прорадянським.

15. Romko

Це було написано в 1972-му році.
    Що змінилось?

16. Дальневосточник

І я саме це мав на увазі, пишучи про "зомбі". Люди не розуміють, в якому сторіччі живуть, хто навкруги їх і що відбувається в суспільстві.
    Та не, ТАК не піде. А що треба? Колядки\щедрівки днями і ночами співати? Ностит вишиванки - та широки, як Чорне море, шаровари? Розкажіть мені, будь ласка - як у Німеччені або Польші (ви там були) -всі тільки і роблять, як пестують в собі свідомість того, що належить до свого народу, йому служить, для нього живе, за нього бореться.??? Чи живуть звичайним життям - багато працюють, молодь грає на гітарах, слухає електромузичні інструменти у ресторанах, на танцмайданчиках. А ТАКож сидіння біля "блакитного екрана", ходіння в кіно ("щоб убить времня"), пляшка та безконечні розмови біля неї про футбол, заробітки...
    Я все це бачив, спілкувався з людьми. Сподіваюсь - і ви це бачили.
    Не треба тягнути Україну у початок минулого століття. Ми - вже інші. Нічого доброго з цих намагань будувати замшілу нацюківску мрію не вийде.

17. Romko

Розумію.
    Тому ви й не є українцями.
    І не є росіянами.росіянами.
    Недороси.
    Насєлєніє.

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну вот как ленину голову снести или Сталину нос отбить - хэрои, а как бандере и шухевичу - выродки ..... только не надо пускаться кто из них кому кудее и кто выше и седее ... если кидаться дерьмом то не стоит удивляться когда в овтет прилетит ....

19. Romko

А хто то такі?
    А-а-а....прєдводітєлі совєцької мерзоти...
    Лєнін - то той,педераст,що здох від сфілісу,чиї мощі облизують совки.
    А сталін - то той,хто нищив їх дідів.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага украинцы это исключительно дети польских полицейских и т.д. самые украинистые украинцы ....

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

та были, те кто сумели объединить Украину в самых смелых исторических границах, например ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)