Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Любой владелец покупает предприятие для получения прибыли..
    Ваши предположения основаны лишь на Вашем понимании целей владельцев ЛАЗа..
    Вы уверены, что Ваши слова являются истиной?
    Доказать их чем-то можете, кроме своих слов?
    Ну, например, можно сравнить ценвы на автобусы, изготоваливаемые заводами, которыми владеют украинцы..
    Это будет хотя бы косвенное доказательство...
    Кстаьти, а как можно продать землю в центре Львова?

• Подобається Подобається x 2
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чуркіних геть! :yahoo:

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

FourA, в центрі Львова, продати землю можна дуууже вигідно.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Пан FourA, доказувати вам шось то не для мене, не мій рівень, бо бачу, для вас існує лише дві думки, ваша ПРавильна і моя, не правильна.

4. FourA

Поверьте - я с уважением и вниманием отношусь к мыслям и высказываниям своих оппонентов ..И хорошо понимаю, что я не могу быть правым во всём.
    Но - извините - если я в чём-то уверен, что я знаю лучше своего оппонента, я стараюсь его в этом убедить.. Например, в разговоре об состоянии авиапрома Украины на эмоции и мнения я бы не стал опираться.. Я привык обращаться к документам и цифрам..
    И, пожалуй, нет смысла спорить со мной о физике и астрономии..потому что я в 99,99% буду прав.. :hi:

5. FourA

Я потому засомневался в этих словах, что одно дело - когда землю в центре Львова продаёт гражданин Украины..
    Это можно, в принципе сделать.. Но вот продать землю в центре Львова москалю, да ещё за большие деньги, на мой взгляд, несколько проблематично...
    Извините, не слишком верится...

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А чому?
    Де-факто,Україна є колонією ерефії.
    На керівних посадах залишаються росіяни.
    Ось,наприклад

7. FourA

Шановный пан Ромко, это для Вас имеет большое значение национальность человека..
    Я бы предпочёл видеть на посту начальника человека умного, умеющего руководить людьми, внимательного к подчинённым, преданного своему делу, и обладающего другим набором качеств, необходимым для руководителя.
    А какой он национальности - вопрос не столь важный..
    Ну, был президент Ющенко украинцем, и что - стало кому-то лучше от его украинского происхождения?
    Почему, спрашиваете, русскому вряд ли удастся продать землю?
    Тут уже рассказывалось, как в одной из западных областей пилили деревья вдоль дорог.. И хотели их увезти..
    Те, кто это делал, были из Донбасса.. А местные им не дали это сделать..
    А были бы те, кто увозил эти деревья, из местных, никто бы и слова не сказал..
    То были практически мало кому нужные деревья.. И всё равно их не отдали "чужинцям"
    А тут - земля!
    Да кто ж разрешит этому "москалю" продавать львовскую землю?
    Я это так понимаю...

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не в національсті справа.
    Хоча...
    З МОСКАЛЯМИ НЕМА СПІЛЬНОЇ МОВИ

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Ющенко був ставлеником системи.

9. FourA

Согласен полностью.
    Только его поставила на свой пост не Россия..

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Близько 22% українців позитивно ставляться до радянського диктатора Йосипа Сталіна.

Такі дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Втім, за результатами дослідження, більше третини населення України (37% ) негативно сприймають колишнього тоталітарного вождя, байдужість показали 28%.

На питання про особисте ставлення до Сталіна 16% населення сказали, що ставляться до нього з повагою, 5% - з симпатією, 2% - із замилуванням. Ворожість, роздратування, огиду і ненависть відчувають до цієї історичної особистості 16% опитаних, страх - 8%.

Більшість українців (53% ) однозначно не хотіли б жити при такому керівнику, як Сталін, 20% відповіли "ймовірно ні"; в абсолютній меншості кількість бажаючих жити в таких умовах (6% ), "мабуть так" відповіли 9% опитаних. Найбільше бажаючих "повернути" Сталіна на Сході - 26%, найменше на Заході - 5%.

34% респондентів відгукуються про Сталіна як про мудрого керівника, який привів СРСР до могутності та процвітання; не згодні з цим твердженням 47% опитаних. Жорстоким, нелюдським тираном, який знищив мільйони безневинних людей, Сталіна вважають 74% населення, не згодні з цією тезою - 13%.

З твердженням, що наш народ не зможе обійтися без такого керівника, як Сталін, який прийде і наведе порядок, погодилося 27% респондентів, не підтримують цю точку зору 57%.

КМІС проводив опитування в Росії, Грузії, Вірменії та Азербайджані з 8 по 17 лютого 2013 року. Поки не завершений аналіз всіх даних, КМІС надав інформацію тільки по Україні.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ж треба як підфортило, всі 7% тут зібрались.

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ще фігня... Зайдіть но на какаву. Я туди теж результати цього опитування зафігарив... Уявляю, що там зараз почнеться :)))

14. FourA

Шо, сказяться?
    Чи збожеволиють?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що? Жіночки покинуть торти?

16. thinkers

thinkers Well-Known Member

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer