Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Виходячи із Ваших слів я найщиріший націоналіст, а вся та братія, яка тікала від совецкой власти по канадах/аргентинах - зброд, якому де тепліше там і Україна.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, а кому з аЛігархів налезить ЛАЗ ?

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

не зовсім - зачєм нам неякісне виробництво
    бо вся ота проросійська братія має руки з дупи і як пекла боїться вільної конкуренції, СОТу, ЄСу, їхня мрія - до кінця днів виробляти шлак і продавати його в Таможеннам Саюзє, бо крім Таможеннаго Саюзу, Куби і КНДР той шлак більше ніхто не купить.
    Взагалі геніально. Це ж що то за внєшній долг такий міфічний, який мало того що виник при папередніках - так ще й при покращенні не збирається зникати, мало того - виявляється купуючи експортний товар ми влазимо у зовнішній борг...
    До речі про свое производство - ЗАЗ треба було б таки розігнати відразу 90х. Бо через пери тисяч робітників, МІЛЬЙОНИ переплачували величезні кошти при покупці авто, бо бачите у нас має бути мито щоб підтримувати вітчизняні корита. Як пощастило білорусам на фоні України і РФ в тому плані що у них не було виробника легкових автомобілів як ВАЗ чи ЗАЗ. І не було для кого робити шалені ввізні мита на авто. І замість пікапа Таврії за 2500$ могли за ті ж гроші купити бушний Peugeot Partner. Хоча ні, за рулем Таврії так солодко розмірковувати який ти корисний для держави, кормиш металлургов и химиков...

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

Порівнювати ринок країна яка вчетверо більша по населенню і вдвадцятеро по площі звичайно розумно.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Чуркін Ігорь Анатольєвічь.
    Але винні всерівно галичани в тому що спочатку ЛАЗ занепав знаходячись у власності фонду держмайна, а потім у приватній власності росіянина. І в тому що з 1991-2005 Україною правили кандидати за яких голосував схід.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Руки-з-дупи? На то нема в мене ради. А якiсно робити - не пробували? А чому? :mocking:

Гениально! Все производство порезать на металл - бо "неякісне виробництво" - а самим надеть суму - и вперед - "по миру" побираться. Национальная идея от профукраинцев. :)

А що розумно - купувати захiдний металобрухт, який там вже не можна викристовувати?
    Стати сміттярнєю для европи?
    Як доповненя до висланих з ЕС мiгрантiв? Оце наше мiсце в ЕС?

• Подобається Подобається x 2
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

То питання до вас і вашої промишлєності.

Неякісне на метал, і робити якісне. А по миру побираться - це ідея донбасян, які розвалили в нуль свій регіон.

Дуже вам подобаються Газельки в Луганську?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

сміття з Європи
    прамишлєнасць, покращення...

• Подобається Подобається x 1
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Меня восхищает и умиляет способность некоторых украинцев на форумах говорить от имени всего прогрессивного человечества.. Лучшем уж сразу говорить от имени всех прогрессивных гуманоидов Галактики!
    По моему скромному мнению, термины "патриот" и "националист" в понимании некоторой категории украинцев, которых на форумах принято называть словом "свидомые", противоположны по смыслу..
    Патриот - это тот, кто любит свой народ и свою Родину..
    Националист - это тот, который ненавидит другие народы и их родины..

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Шановный пан kjk, вы себя, по-видимому, не относите к пророссийской братии, и у Вас, по-видимому, руки не растут из указанного Вами места, т.е. из дупы..
    Ответьте, если можете, чем именно украинцы доказали, что у них руки растут не из этого места, какая именно уникальная и неповторимая никем в мире продукция украинских умельцев способна завоевать мировые рынки?.
    Что именно способна поставить Украина на мировые рынки, потеснив всех конкурентов?
    Что именно украинского продаётся внутри Украины и за её рубежами?
    Каков баланс внешней торговли Украины?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Скажите, пжлст, шановный пан kjk, понимаете ли Вы такую мысль - чтобы купить что-то за рубежом, сначала надо туда что-то продать?
    Иначе откуда у Вас возьмутся их деньги?
    Понимаете ли Вы, что за чувство комфорта и удовольствия порулить импортной машиной надо заплатить чем-то другим?
    Например, увеличением долга своей страны, снижением зарплат и пенсий своих соотечественников, работавших на автозаводах.. Продукцию которых украинцы не хотят покупать, а желают ездить на более комфортабельных и красивых автомобилях, сделанных руками французов или немцев..
    Вы тут писали разные слова, которые должны были убедить всех читающих в Вашем патриотизме..
    Распространяется ли Ваш патриотизм на то, что надо поддерживать свою ридну державу покупкой её продукции?
    Или Вы будете поддерживать своими грошенятами продукцию и рабочих совсем другой державы?
    Как это совмещается с Вашими словами о патриотизме?
    Или патриотизм - это одно, а автомобиль - это другое?
    Что для Вас дороже - быть патриотом риднои Украины или быть обладателем импортного автомобиля?
    Это такого вида патриотизм у украинцев?
    И не находите ли Вы противоречия в этом?

• Подобається Подобається x 3
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Бачите яка справа, я працюю в сфері архітектури, моя дівчина в ІТ. Ми працюємо у вільній конкуренції, на вільному ринку, де треба викладатися повністю, і якщо ти робиш неякісний продукт то ти пролітаєш. І якщо я буду робити аби-як, то мене ніхто не буде дотувати, чи підтримувати як національного виробника, я зобов'язаний робити якісний продукт.

І точно таке я вимагаю від інших, робиш неякісні автомобілі/холодильники/трубопрокат? Роби якісно, без дотацій та мит. Не вмієш? Вбий себе.

І саме тому я за вільний ринок, вільну конкуренцію. А вся ота банда дармоїдів яка експортує невідомо що в СНД, яка експортує завдяки низькій ціні яка забезпечується низькою зарплатою робітникам та порушенням екологічних норм, мене не хвилює. Якщо 95% української продукції 'неспособная конкурировать на внешних рынках', то це її проблеми, а не громадян. Випускати жахливі Таврії, але щоб їх купували підняти ціни на імпортні машини це взагалі жах, тих хто це придумав треба посадити. І вступати у всякі таможенні союзи через цю шайку криворуких уродів, бо бачите РФ Білорусь і Казахстан це єдині країни які купують непотріб, я не збираюся.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Патріотизм не повинен гальмувати прогрес. Коли є два більш менш однакові за якістю продукти, звичайно треба підтримувати своє. Але цим не слід зловживати. Купувати Таврію це не патріотизм, бо цей неякісний продукт сам по собі є зневагою до українського народу.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Підтримка шахраїв які свідомо випускають неякісний і неконкурентний продукт, в принципі не має нічого спільного із патріотизмом.

8. Дальневосточник

А вы, простите, уже в Европах жить изволите? Тогда понятно, почему вам не нужно производство в Украине. :)

А на ЗУ, выходит, народ трудиться дома? А "заробiтчани" - это все Донбасс?
    Надо-же, что не сообщение - то новость! :)

Ну хоть чем-то ГалАЗ помогает Донбассу. Лучше бы большими ЛАЗами, но раз свiдомо разворовали завод - хай будут российские кальки... :)

Расскажите, где - в каких странах т.н. совбодного мира - отсутствуют протекционизм, финансовая поддержка своего производителя?
    К примеру -
    В долларовм эквиваленте госдотации в год в США более 74 млрд. долларов, в ЕС более 80 млрд. долларов.
    Предложите всем крестьянам Украины "убить себя", раз они не могут выживать без дотаций.

9. FourA

Вы считаете патриотичным - предлагать своим соотечественникам - убить себя? Потому что по разным причинам продукция, которую они выпускают, не соответствует мировому уровню..
    Тогда ответьте, пжлст, на пару простых вопросов..
    1. Кто тогда будет выпекать для Вас хлеб, убирать навоз из-под коровы, которая Вам даёт молоко, сгребать куриное дерьмо на птицефабриках, откуда поступает продукция "куриной промышленности" на Ваш стол?
    Кто будет Вас возить в общественном транспорте, вырабатывать для Вас электричество на АЭС, охранять Вас от бандитов и жулья, лечить Вас и Ваших детей, обучать их и т.д..
    Понимаете ли Вы, что для существования патриота нужна страна и населяющие её люди?
    Которые вовсе не обязательно должны быть сверхгениями и в обязательном порядке выпускать супер-пупер качественную продукцию..
    Вы сами едите американские окорочка?
    --Я их не покупал никогда..
    Не потому, что я негативно отношусь к США, а потому что не люблю именно американские окорочка..
    А они заполонили все рынки Украины и многих стран этой отвратительной на вид и вкус продукцией!

2. Считаете ли Вы, что Ваши работы в области архитектуры и работы Вашей девушки в сфере IT будут конкурентоспособными на мировом рынке? Вы из-за этого сами не собираетесь убиваться об стену?
    Вы упомянули, что работаете в рыночных условиях, и если будете работать плохо, то пролетите..
    А почему Вы считаете, что, например, российские производители работают в условиях отсутствия конкуренции?
    Вы знаете - там тоже рыночная экономика..
    И они успешно конкурируют на рынках Украины с ведущими производителями, например, автомобилей..
    Почему-то украинцы предпочитают покупать не Мерседесы и Бентли, а именно скромные российские Приоры и Калины..
    По продажам все эти годы российские автомобили занимали первое место на рынках Украины. и только в 2012 году перешли на 2-е место после южнокорейских..
    Почему же "глупые" украинцы покупали именно российские авто?
    На мой скромный взгляд, по той простой причине, что украинцев устраивало в российских автомобилях соотношение цена/ качество..
    И последнее замечание..
    Если все 95% украинцев убьются, согласно Вашему пожеланию, кому Вы будете втюхивать Ваши работы в области архитектуры?
    Своих покупателей надо беречь!
    Это - азы рыночной экономики! :)

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А як там харківський тракторний? Кліпають там які тракторці? Я якраз думаю чи купити БУшного японця чи шукати нового але не китайця....

11. VasMT

Я би радив нового "Білоруса". Пристойні трактори, як інженер з експлуатації і практик раджу. Але треба мати за сотню тон дєньог

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скоріше шукайте перевірялку в Опері.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Глава Міністерства закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле заявив, що без України європейський проект не буде завершеним, повідомив він на зустрічі з українським главою МЗС Леонідом Кожарою.

http://ua.korrespondent.net/ukraine...ejskij-proekt-bez-ukrayini-bude-nezavershenim

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це я в контексті того що мені неякісне не потрібно. І якщо воно конкурентний товар в принципі не здатне робити - на металолом його.
    Заробітчани працюють і мають достойний дохід. А по міру побіраються люди які живуть в отаких умовах
    ГаЛаз до ЛАЗу відношення не має ніякого. То зовсім інше підприємство.
    Хай тоді куплять собі комплект рук і мозку. На наших чорноземах їм ще потрібен протекціонізм?
    ОСЬ
    САМЕ ЦЕ
    Це і є принцип будь якої успішної економіки
    простий як двері
    РОБИТИ
    ЯКІСНИЙ
    ПРОДУКТ

Невмієш? Тоді не жалійся що погано живеш.

Харчова промисловість у нас ще відносно на рівні, але якщо уроди які в молоко заливають пальмову олію зникнути - це буде тільки на краще.
    Енергетична галузь у нас якраз доволі конкуретна раз ми її спокійно експортуємо без всяких дотацій, освіта і наука - якраз недофінансовані, тобто при справедливій оплаті праці вона стане тільки привабливішою.

М'ясо я купую виключно наше у селян на ринках. І повірте в них конкурентноспроможна продукція.
    Вони і є такими.
    З ким? В РФ весь громадський транспорт - виробників ТС.
    Бо на нормальні машини мита повстановлювали.
    у нас 95% населення це скоріше споживачі а не виробники. Тобто вб'ється 5%. Переживу.

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

І да, тоді поясніть мені:
    Ви кажете що в ТС вільний ринок і конкуренція. І в ЄС вільний ринок і конкуренція. Перевага ЄС - більше клієнтів. Яка перевага ТС?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. Дальневосточник

Спасибо, кэп!
    У нас ездят газельки ГалАЗа.
    Вы снова не прочитали мной написанное -
    и поскорее накропали ответ - не в тын, ни в ворота... :)

Еще расскажите, как живут заробiтчани. И что делают. И насколько меньше они зарабатывают от "коренных".
    Вообще странная штука - гордость националиста тем, что его сограждане выносят горшки в Испаниях\Италиях... :)))

Вы, как я погляжу, крупный специалист в сельском хозяйстве. Из тех, что скрещивают картошку и помидоры - получая корешки как у помидоров - а вершки - как у картошки. :)))
    Вас послушать - ТАК у нас все должно "само" рости, убираться и хранится. И чтобы галушки сами в рот прыгали. :)))

Не, не переживете. Кто принесет-то к вашему дивану еду? Вы то - явно - не "виробник"... :)))

17. FourA

То есть, была повторена лжецитата из Бимарка - "Без Украины Россия никогда не будет империей"?
    Это ж надо - насколько велика и важна роль Украины в современном мире!
    И как это раньше глупые эвропейцы брались за создание европейского проекта?
    Ведь тогда Украина была ещё в составе СССР!
    Не учли, однако!
    Так вот почему в ЕС так хреново идут дела!
    Вот присоединят Украину к европейскому проекту, и сразу всё наладится!
    Украинцы им всё-всё решат!

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені маленького треба на 30-40 кс. і обов'язково з фрезою .....В Одесі таких японців повно...Ціна 20-50 тис.грн. А дивився на япеньському сайті то по 300-700 ує. І є справедливість на світі..........?

Сотню грн чи ує, не смію питати?

19. VasMT

грн, ясэн пэнь...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось я не можу зрозуміти чого ви так гоните не свою країну? Думаю і європейці і росіяни і навіть Янукович добре усвідомлюють який в України потенціал.........от би тільки кровосісів вивести якось...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)