Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

там все еще хуже, ее и не было ...

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

а не вашему? ваш народ не савецкий? рождались на советсвокй территории, учились в советских школах, институтах, служили в советской армии, регистрировали брак в советском ЗАГСе, лечились в советских больницах, зарплату получали в советских рублях- но к советскому народу не относились ... гм .... это мне напоминает басню про то как свинья в свинарнике себе в задницу перо вставила и заявила что она теперь - павлин, а они свиньи засран...е, хотя сама отличалась только пером .....

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Для нас совок ніколи не був своїм.Вам чомусь це трудно зрозуміти..
    Можу провести одну паралель.
    Тюремне життя теж важке,але потрібно жити по тюремних законах,щоб вижити і бути людиною.
    Це не означає,що оці закони стають основою життя.
    І мають якийсь вплив на подальше життя,вже на свободі.
    Так і тут.
    Ми змушені були жити в совку,дотримуватись його законів,але то все на показ.
    Бо чуже.
    Мі-шу-ра...

---------- Додано в 09:34 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ----------

Справа в тому,що клятви тій смердячій власці такі ж вартуют того ж,що та власць.
    Клятва може бути перед Богом,перед Батьківщиною,а не перед власцью.
    В армії зі мною служили прибалти...то вони й не особливо приховували своє ставлення до тої ж власці. Те ж саме і чечени. Справа в тому,що ми,ТУТ,прекрасно усвідомлювали,що і до чого. Совєцька власць,для мого покоління - це влада безконечної фальші.
    Коли вдома говориться одне,а на вулиці інше.
    Коли моя перша вчителька,що все життя доглядала паралізовану доньку і всі надії покладала лиш на Бога,змушена в школі казати нам,що Його нема.
    Бо Гагарін в космос літав і не видів.
    Коли,до моєї бабусі сходились сусіди...і часом просто згадували,ЩО творилось в нас після "асвабаждєнія",а в школі тлумачили,що моя родина,тисячі родин,вивезені,закатовані,розстріляні...- бандити,"буржуазниє націоналісти"...а я ЗНАВ,ХТО вони.
    Але мовчав. Бо так треба було.
    Бо був ЧАС ФАЛЬШІ.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нема чого дзеркалу дорікати...

5. artobstrel

а для кого был? я не помню чтоб кто-то из моих родствеников или знакомых особо вопил от радости при соц.свершениях, совок это власть, она редко бывает своей, вернее совсем не бывает, можно любить Родину, страну где живеш, свой город улицу и т.д. это не значит любить власть ... СССР не был таким гымном как вы говорите, он был хуже чем Европа, но куда лучше чем нынешнее сЭнГэ ...

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Буває.
    В нормальних країнах в принципі - просто є.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Значить наша країна ненормальна. Але вона є. І це вже добре.

• Подобається Подобається x 3
  8. VasMT

А що патріотично-геройського сталось 14 жовтня 1942 року?
    Гм... А чо 42-го? Га, Дред?
    Народ винен... Не повезло Вам з народом, Романе, не повезло...
    От, якби Вам дозволили вибрати народ, було б добре, нє? Цікаво, Ви би закопували поганих українців, чи спалювали?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Очевидно в статті йдеться про те що доки не зміниться свідомість більшості українців доти ми будемо мати таку владу. А методи які згадуєте ви це якраз комуністичні методи "роботи" з власним народом, незрозуміло чому ви постійно хочете приписати їх своїм опонентам...

10. artobstrel

? традиционный принцип демократической власти это наличие двух взаимоопозиционных партий, грубо говоря как бы кого не любили но предпочтение отдают либо одной либо другой, кому-то нравится -своя, а кто-то чемто недоволен и уже не своя ...

11. Dred

Dred Well-Known Member

Про 1942 рік Я нічого не казав не заливайте.
    14 жовтня день Покро́ва Пресвято́ї Богоро́диці, день Українського козацтва. http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/966/99
    І відповідно українські повстанці, взяли цю дату як символічну, дату створення УПА.
    Тому, що навіть коню ясно, що за 1 день армію не створиш.

А от 23 лютого це день ганьби червоносраких, який вони так радісно і досі святкують.

12. VasMT

Бо мої опоненти тільки те й роблять, що жаліються на народ. Погані українці не підтримали Петлюру і пустили більшовиків, погані українці не почали всеукраїнську боротьбу в УПА, а пустили більшовиків вдруге. Погані українці не вибрали і не вибирають українську владу, натомість приводять рік за роком до влади бандитів і комуняк... Погані українці дають і беруть хабарі, погані українці крадуть державні гроші і погрузли в корупції, погані українці не сприймають Мазепу і Бандеру... Список можно продовжувати.
    Куди не плюнь, - потрапиш на поганого українця. Якщо українець є патріотом, але ходить до православної церкви МП - він автоматично переходить в розряд поганих українців, якщо українець, патріот України, не носить під піджаком вишиванку - він автоматично стає поганим українцем...
    Тому я завжди і питаю опонентів, чи бува їм народ не заважає, збудувати Велику Україну за їх мірками? А так, як народ наш, поганих українців, ніде не дівається, і не дінеться, я й питаю, що би зробив будівник Вуликої України, якби йому дозволили підправити народ.
    Та то я так, на всяквипадок...
    Ще раз наголошую, 23 лютого - День Захисника Вітчизни. Жодного відношення до 23 февраля-Дня Совєтской Арміі, цей день не має. Співпадіння. Не більше.

13. Dred

Dred Well-Known Member

Що такого сталося 23 лютого, що на ньому можна виховувати молодь?
    Чому радянські ветерани так наполягали на 23 лютого? Ви що дійсно думаєте що вони цю дату так просто з неба взяли?:mocking:
    Ось як відзначали 23 лютого 2013 року в Харкові. І ви хочете сказати, що воно не має ніякого відношення до дня Радянської Армії.
    http://ua.comments.ua/life/196412-u-harkovi-vidznachayut-23-lyutogo-zi.html

14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Направду:
    бо й так вже досить "напахтіли"

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

artobstrel, Ви самі скаржитесь на надмірну кількість однакових тем у форумі, і самі ж робите такими ті, котрих однаковість ще не торкнулась?

16. VasMT

Що сталось 6 грудня, що цей день вибрали днем ЗС України?
    Тай взагалі, чому щось має ставатись, щоби цей дань відзначати.

Звичайно що ні. Я ж не нинішній. Але все залежить від того як відмічати. Треба наповнити цей день патріотичним змістом. Все...

17. Dred

Dred Well-Known Member

Я теж не знаю, що таке сталося 6 грудня, що 6 грудня взяли як день Української Армії.
    В нас святкові дні, взяли передерли з совка або просто з неба дати беруть.
    Це таке напевне тільки в Україні є, хоча скоріше тільки в Україні і є.
    Он як в Харкові наповнюють 23 лютого патріотичним змістом.

18. VasMT

А в Єнакієво взяли і наповнили іншим змістом...

19. Dred

Dred Well-Known Member

Бандерівці в Єнакієво вирішили позлити совкодрочирів:haha:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Видно то новонавернуті націоналісти, і ще не в курсі який прапор повинен бути зверху ))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)