Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Табличка та ваша з недостовірними даними виявилася.
    І я казав про мільярди кредитів, а не про виключно МВФ. МВФ, не МВФ, це не важливо.
    Хм, трохи не осилив текст МВФ
    16млрд і 15млрд це дві кредитні лінії
    з першої Тимошенко взяла 10.9 млрд (2008 і 2009)
    з другої Тігіпко взяв 3.4 млрд (2010)
    потім МВФ перестав давати кредити і уряд Азарова почав брати з інших джерел. ЄБРР не рахуємо, там низькі відсотки і тривалий термін.
    2 млрд від ВТБ
    2 млрд від Китайського Банку
    3.6 млрд в уряду КНР
    0.55 від Газпромбанку
    І то тільки те що я нашвидкоруч нагуглив в інтернеті
    Нинішня влада взяла у Китаю, Росії та МВФ більше чим попередня під час кризи у МВФ

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

А ось головний злочин цієї влади
    12.1 млрд кубів газу
    300 дол/1000м3 у 2010
    ~4 млрд доларів
    додаємо до заслуг ригів, чи ні?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О!
    Це вже ближче.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Фіг його знає... Як на мене, то рішення міжнародного суду чогось та варті...

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це не ближче, це точна цифра.
    До речі що думають покращувачі про кредити:
    http://economics.unian.net/ukr/detail/153348

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

І той самий Стокгольмський арбітражний суд.
    І так само держава проти корпорації.
    Вчинок Нафтогазу - не що інше як злочин.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Але що може думати тупа і обмежена категорія людей - електорат ПР:
    -Тимошенко вкрала 12 кубів газу і Азаров мусив за неї повертати
    -Тимошенко набрала величезну кількість кредитів, і Азаров намагається подолати руїну

4. VasMT

Гм...!?
    Щось там закаламучено...

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кравчук на днях щось знову абортував. Що Янукович найбільший реформатор України, куди, мовляв, там Кучмі та Ющенку. То я навіть не хочу лінки шукати. Бо і так ясно, що сцить сука за своє мерзенне життя. Синуля його тихенько орендує двісті тисяч гектарів землі, в курсі? Куди там Терещенку братися.

То Терещенко вкладав гроші в культуру, 80% йшло на меценатство, а ці вкладають в іноземну валюту, в золото та каміння в тих же іноземних банках. Щурі.

Ну як вам, незалежні панове з голими пупами та сраками, партійна ідеологія розвинутого соціалізму старого комуністичного очільника Центрального Комітету Комуністичної Партії України, першого Президента незалежної, соборної, демократичної, ліберальної, самостійної України, Кавалера масонського Ордена Святого Станіслава в дії? А знаєте, чому стільки гарних епітетів? А щоб красти зручніше було. Самостійно. Щоб не заважав ніхто. От понабудовували родинних гніздечок і докрадають вже до клямки цю Руїну. Які там спротиви, панове, які там майдани... Майте ж клепку нарешті в голові.

А скільки, бля ть, бабла із двохсот тисяч гектарів накосити можна, га? А скільки вже понакошували? Слиш, таварисчь, папробуй гектарчик взять в аренду. Ну да...
    От таке. То виявляється, що всі червоні зеленими стали, ви в курсі, чи не доганяєте? Червоні директори, в смислі. Зелені башлі тепер вагонами рахують. Там, де до Альп ближче. Ну, не тут же. Це ми дурні, фантики в спітнілій жмені тиснемо, а вони ні. Вони бога за бороду ще тоді схватили, зразу ж після тієї Біловежської пущі. Так і тримають і досі в кулаці і вже не розкулачують.

Що, кажуть, що воювати між собою почнуть, а ми, тим часом, їхнім маслом собі скибку намастимо? Не тіште, люди добрі себе дурними ілюзіями. Вони все консенсусом, як той лисий вчив, вирішують, нащо їм воювати. Система побудована настільки міцно, продумано, навіть не тут, шановні, а там і вже давно, що нам, живучим в паралельному світі, навіть приблизно того не зрозуміти. Як вона самозахищена від непередбачуваних несподіванок. В тому числі і ідеологічних. Тут тільки її змавпували та підкрутили гайки під свої потреби.

Ладно, йдіть до біса зі своїми - що робити. Спочатку хоча б перестаньте щоки надувати. Сядьте, та подумайте, що є реально і що далі буде. Виходячи з того, що є. А не з фантазій того - що хочу. Я Папою Римським хочу бути, то й що. А те, що відбувається роками, про що вам говорить? Те, що крадуть, вивозять, знову крадуть, знову вивозять, га? А про що спротивники заморочені? Про Юлю. Вона вийде, тоді їм буде добре. Так, чи ні?

А як не вийде до того часу, коли на спротивників дощ піде, то що? З інвестицій дощ, а з чого ж ви думали. Інвестують кожного, індивідуально. От такі діла, значить, пани та підпанки. Думки потрібно в інший бік повертати. Про Юлю, то спротивники вже показали свою спроможність до дій. Скоро їй впаяють ще строк, тоді ще раз покажуть. Нормальні спротивники вже б ту буцегарню по цеглині додому на пам"ять рознесли. От і виходить, - які очільники, такі і спротивники. От такий і опір диктатурі, окупації і чому там ще... Чи може ні, то тоді як?

Ковбаска є в холодильнику? Яволь! А вареники в шкварках плавають? Яволь! І налити є звідки? О, кольоссаль! То йест Хітлар капут! І тілівізір дурной включаю, погигикать наноч шоб.

А Юля в душі сидить?
    Сидить!
    І Юра доздихує поряд? І шо? А ніх"чо. Налівай, плять, борщ вистигає.
    Завтра підемо, кульку з сердечком надуємо і в небо запустимо.
    Гарно полетить, ліберально.
    Свино-рильно.
    Та якщо вже й думка не літає, то має ж хоч щось тут літати.
    Як у того жида, що годинник стоїть.
    Бо і не стоїть і не летить.
    І впіймати не можна, бля ть, думку ту, що перетвориться у результат.
    Ну ніяк не ловиться.
    От і не розумію, в чому справа.
    Чи народ наш дурний, чи такий шкурно-падлючий, чи може навпаки - такий розумний, що й охопити той розум важко. Немає пояснень. От тому, мабуть, і на душі паскудно. Авас?

(с) не я сказав,але згідний

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Стокгольмский арбитраж вынес свой вердикт 31 июля, тем не менее, в Литве и в РФ это решение было воспринято по-разному. Так, Министерство энергетики Литвы выпустило специальный пресс-релиз, в котором отмечалось то, что суд, по большей части, встал на сторону Литвы. В Газпроме, в свою очередь, настаивали на обратном. Теперь Апелляционный суд Литвы постановил, что в любом случае исполнять решения Стокгольмского арбитража в стране не намерены, поскольку арбитраж вообще не должен был приниматься за обсуждение конфликта с Газпромом.

7. Romko

О!
    Тепер я зрозумів про що говорив Азаров, коли інформував народ про здешевіння житла.

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Я не антисеміт...але щось в тому є....

Епіграф

Хто з них ставленник, а хто агент впливу?

http://youtu.be/X4weJ6WHLik

8. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Справжнє обличчя України
    Вклонилися герою.
    Напередодні Дня Соборності, на Чернечій -Тарасовій горі у Каневі представники політичних партій, патріотичних громадських організацій, працівники Шевченківського національного заповідника та канівчани поклали живі квіти та грона калини до пам"ятного знака Герою України Олексі Гірнику. 21 січня виповнилося 35 років від часу, коли український політв"язень та патріот із Калуша Олекса Гірник напередодні річниці Злуки УНР із ЗУНР, протестуючи проти поневолення і русіфікації України, вчинив біля могили Тараса Шевченка акт самоспалення.
    "Мій протест - це сама правда, а не московська брехня від початку до кінця, - написав Олекса Гірник своїй дружині в передсмертній записці. - Мій протст - то пережиття, тортури української нації. Мій протест - то прометеїзм, то бунт проти насилля і поневолення. Мій протест - то слова Шевченка, а я його тільки учень і виконавець..."

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Табачник викинув з ЗНО ще й "шістдесятників" - навіть досі живих

Багно....

10. VasMT

Напевно він керувався тим, що кожен школяр напам"ять знає і про Донцова, і про Шухевича... Тим більше ,про Штефана Попеля.
    Навіщо тестувати, як і так з молоком матері...

11. Romko

УереСЕР....зрештою,чому дивуватись.
    Знов будуть вивчати про савєцьку гопоту.
    Скоро й сифілітика витягнуть на світ.

12. Romko

Чоловік з Ужгорода скоїв "політичне вбивство": зарізав свиню на прізвисько Яник

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

:)))
    http://president2012.pravda.com.ua/view_popular/
    Перше в рейтингу питання від якогось Романа -
    Не могли бы вы вернуть "руїну та безлад"? Спасибо.
    Рейтинг голосов - 10861.

14. Romko

Каждый четвертый украинец не доживает до 60 лет, каждый десятый до 35

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Викресливши Бандеру і Шухевича зі ЗНО, влада перетворює Україну на УРСР – В’ятрович

15. Romko

А от це не Україна.

Акція-протест за звільнення політв'язнів в Більбао, Країна Басків. Населення міста - 300 тисяч. В автономії - 2 млн. мешканців.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Що?
    Прийшов шо той, шо той, на свято, запросили видно, взяв до рук ханукію, сфоткався, що там такого?
    А того, що цілує, хтось просив цілувати? Вимахнувся. Зрештою, то його особиста духовна справа (а може й нє, але хто тут буде правий?).
    За пісню великий мінус.

18. Romko

Пісня якраз правдива.
    Як і викладене на фотках.
    Як і те,що на території України немає ніякої держави.

Життя у рідній стороні,
    Життя, як у страшному сні,
    Позбавте мене безнадії,
    Залиште мене у мені!
    Тут лицемірство і лажа,
    Тут кожен рідний, як чужак,
    Тут за колючими дротами
    Європи зорана межа.

Чорні люди, біла кров,
    Із чорнобильського клину
    Хрест на грудях України -
    Він єдиний за любов!
    Це край померлих, неживих,
    А ще - церковок золотих,
    Що вишили хрестами небо,
    Щоб Бог помітив врешті їх.
    Отрута слів, пісні отрута,
    Тут слава геніїв забута,
    Тут кожен на хресті вмирає,
    З дитинства до хреста прикутий.

Моя рідна сторона,
    Я один і ти одна,
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...

О.Смик

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Пісня якраз правдива.

Життя у рідній стороні,
    Позбавте мене безнадії,
    Залиште мене у мені!
    Тут лицемірство і лажа,
    Тут за колючими дротами
    Європи зорана межа.

Чорні люди, біла кров,
    Із чорнобильського клину
    Він єдиний за любов!
    А ще - церковок золотих,
    Що вишили хрестами небо,
    Тут слава геніїв забута,

Моя рідна сторона,
    Я один і ти одна,
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...

О.Смик

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Пісня якраз правдива.

Життя у рідній стороні,
    Позбавте мене безнадії,
    Залиште мене у мені!
    Тут лицемірство і лажа,
    Тут за колючими дротами
    Європи зорана межа.

Чорні люди, біла кров,
    Із чорнобильського клину
    Він єдиний за любов!
    А ще - церковок золотих,
    Що вишили хрестами небо,
    Тут слава геніїв забута,

Моя рідна сторона,
    Я один і ти одна,
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...
    Не дай нам, Боже,
    Збожеволіть,
    Допоки править сатана...

О.Смик

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Моя дочь была в это время в Бильбао, рассказывала что протестовали не за освобождение, а за то что бы бакские террористы сидели в стране басков, чтобы родственникам недалеко было ездить, а то приходится каждый уик-энд пилить через всю страну

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Я про інше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)