Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так от це ж дивує. А в депресивному Великоберезнянському районі Закарпатської області дороги в рази кращі.... як?
    Ми ж вносимо в бюджет мало, але і забираємо так само мало. Ви вносите багато - але і забираєте так само в багато. Всерівно грошей у вас набагато більше, але справи гірші.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Цього знати не можемо. Точно відомо що при Ющенку було більше інвестицій в РАЗИ (= більше грошей).

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І при Кравчуку,і при Кучмі,і при Ющенку,і при взолотудючкусрущому,результат один

• Подобається Подобається x 1
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні. До Ющенка ми були якоюсь Боснією. Після 2005-го у нас почали будуватися всякі АШАНи, готелі, в Україну почали заходити західні бренди (створюватися робочі місця). До 2005 у нас не було висотного будівництва. Все що вище 100 метрів було або совєцьке, совєцький довгобуд який добудували потім. Після 2005 почали масово приходити західні банки. Розвинулася ІТ сфера. Якби в 2004-му переміг Янукович - так як на Донбасі було б по всій Україні. В нас було б щось середнє між Албанією Енвера Ходжі і Казахстаном Назарбаєва. І не забувайте що саме в 2005-му в нас з'явилася свобода слова. А було тотальна цензура.

4. Romko

Так,плювати.
    А як по-іншому з тими,хто прирік на смерть мою дитину?
    А щодо решти...коли буде держава,то можна буде очікувати якигось змін.
    А,поки молітся на взолотудючкусрущого вождя.

Ющенко свою лепту вніс.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Не знаю.
    Я був в лісі.

5. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

А багато там вантажівок та іншої спеціалізованої великогабаритної техніки, які їздять тими ж шляхами, що і звичайні автівки?

Більше, але в кого? У тих, хто сидів поближче до розпилів та мав змогу вкрасти? Безумовно. А іншим хоч щось перепало з тих інвестицій? Може суттєво підняли заробітну платню, пенсії, стипендії, збільшили виплати інвалідам, знизили ціни на продукти харчування та тарифи комунальні послуги? Ні, нажаль. Кожна влада розставляє по місцях своїх людей, тобто збагачується саме еліта, в якої грошей і без того вистачає, а прості громадяни знов залишаються зі всіма своїми проблемами наодинці, нікому до них нема діла одразу після виборів. Отже нема різниці, чи то донецьки будуть методично грабувати народ, чи то київські, чи то львівські. Все одно будуть це робити, і аж ніяк не менше, ніж попередники.

• Подобається Подобається x 2
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

В людей.
    Офіційна середня зарплата в 2004му - 105 доларів, до кризи в 2008-му - 360 доларів, 2009 - 270 доларів.
    Вдвічі-Втричі. Ціни теж піднялися, але не настільки. При януковичу поки ріст з 270 до 320. Фактично ріст зарплат зїдається ростом цін.

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Це тільки обділені розумом виборці Януковича вєщають що при оранжевих комусь було гірше.

7. Romko

8. BlameTruth

Романе, мені дуже шкода вашу дитину так само, як і тисячі інших хворих людей у нашій країні. Мене обурює, що більшість з них приречені безнадійно та безрадісно жити на ліках, збагачуючи власників аптек і фармацевтичних фірм. І я розумію ваш стан, коли кожен день бачиш страждання близької людини і розумієш, що нічим не можеш їй допомогти, але не можна через це люто ненавидіти свою країну, якою б вона не була. Це доля, ви могли б народитися у ситій і забезпеченій Швейцарії, але у вас так само могла народитися невиліковно хвора дитина, яку просто не могли би врятувати. Хіба це привід плювати на свою Батьківщину, своїх співгромадян і самонадіянно розказувати, що вам байдуже, ви ж в лісі...

Якось не повертається в мене язик назвати грабіжників власного народу "людьми". Не треба цих сухих цифр, ви краще розкажіть, що ви купили чи малу змогу купити у той час, а зараз не можете цього зробити? Може, за Ющенка квартиру собі придбали чи садибу? А, може, ваші батьки отримували більші пенсії та менше сплачували за комунальні послуги? А, може, хтось із ваших знайомих вступив до вищого навчального закладу на бюджетне відділення через те, що там з'явилися додаткові місця? Сумніваюся чомусь.

Ви практикуючий лікар-психіатр чи ви про всяк випадок називаєте всіх тих, хто проголосував за Януковича, розумово хворими? Невже так важко зрозуміти, що люди і на сході, i на заході голосують за своїх, чомусь думаючи, що після цього їх життя налагодиться , що обранці не забудуть своїх виборців-земляків, але марно.

9. Romko

А хто сказав,що я ненавиджу Україну?
    Я ненавиджу ото плюгаве утворення - здеґрадовану уересер.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Навіть в сусідній Польщі,такі діти забезпечені всім необхідним.І знаходяться під наглядом лікарів.
    І батьки не виють з ними по пустирях.

Ще раз кажу,Батьківщина в мене одна.
    А плюю я на оте утворення,що дехто називає державою.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

А як їх ще назвати?
    Гірші від них,хіба ті,хто за комуняків.
    То вже каюк...

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

За своїх? У нас не за своїх, у нас намагаються щось вибрати. Кожні вибори - захід голосує за когось іншого.Ющенко, Тимошенко, Яценюк, УДАР, Свобода. А от на донбасі - строго за своїх. ПР, ПР, ПР, ПР, ПР.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо всі вони такі "ваші", на скількі й інші... :)))

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Однозначно більше. 2005-2009 найкращі часи в історії України. З 2009 - криза, яка чомусь триває і досі. Продаж автомобілів у 2005-2009 виріс більш як втричі зі ста тисяч з чимось до шестисот тисяч. Введення в експлуатацію житла збільшилося в півтора рази. Тільки зомбовані жителі Донбасу можуть того не помічати.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Тим більше. А от там голосують точно за своїх.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Люди які голосують за Партію Регіонів (за винятком тих хто має конкретний зиск з того) є психічно хворими. Третій світ. Той же електорат який підтримує ісламістів в Єгипті чи Пакистані.

13. BlameTruth

Щось новеньке. А що саме було такого файного, як у вас кажуть?

Супер, особисто ви придбали авто?

Знову у яблучко: чи багато наших громадян на той час могли собі дозволити нове житло? Якось не зрозуміло, кому його будували, якщо для більшості українців оті домівки були не по кишені? В експлуатацію ввели, а далі? Чи у вас, як у комуністів, план перевиконали і "жити стало краще, жити стало веселіше"?

14. VasMT

Для банків, що видавали кредити на ліво і на право.
    Завдяки трирічному стабільному курсу доллара біля 5,0 грн.
    А потім бац, і ні машин, ні квартир...
    Зараз знову починається кредитна катавасія. Хоч машину, хоч квартиру, зоч тєлєк... І кредити дають за 5 хвилин, навіть без довідки про доходи...
    Коли набере оберти, знову лусне...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Офіційна зарплата виросла за три роки втричі. В доларовому еквіваленті. Це є реально досягнення. А не хєрня всяка про дешеву капусту і Хундай.
    Не зовсім. Моя сім'я придбала.

А далі продали. Те що було в 2005-2009 навіть з нинішніми часами не порівняти. А порівнювати треба з 2001-2004. Коли зарплата була менше ста доларів.
    Якщо немає попиту - ніхто не будує. Тоді будували.

16. BlameTruth

Дуже за вас радий, але таких, як ви та ваша сім'я - абсолютна меншість. А більшість українців ні тоді, ні зараз не можуть собі дозволити навіть найдешевше авто.

Так і зараз будують й продають. Тільки кому? В основному банкірам, бізнесменам та іншим дуже і дуже не бідним громадянам.

І зараз будують. І не тільки в Києві, Донецьку чи Харкові, а навіть у нас, у Рівному. Нещодавно бачив біг-борд з рекламою: "У рамках програми "Доступне житло" фірма "ХХХ" пропонує квартири за ціною від 6150 грн. за квадратний метр". Отаке воно в нас, доступне житло. І це голі стіни. А яка середня зарплата знаєте? Не важко підрахувати, як швидко молодий спеціаліст зможе собі заработити на нове житло.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є кількість проданих авто. Ріст вчетверо. Є динаміка росту зарплати. Втроє. Є динаміка будівництва. Вдвічі.
    2005-2009 найкращий період в історії України.
    Чого доброго принесло правління Януковича? Скорочення інвестицій?

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Бізнесмени, банкіри і багачі купують одно-двокімнатні квартири в багатоквартирних будинках? Житло площею більше 100 метрів купують багачі, тільки такого житла у нас будується невеликий %

18. Romko

Хм....
    Председатель СБУ Якименко является военнообязаным Российской Федерации

Хтось там щось лепече про якусь незалежну державу?

19. VasMT

Хтось там лепече всяку дурню не знаючи елементарних принципів комплектування ЗСУ і ВС РФ.

20. Romko

Я забув...
    У вас навіть призидент є.
    В тім багні,яке ви називаєте державою.
    В тій раковій совдепівській пухлині на українській землі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)