Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://www.vitrenko.org/start.php?lang=1&article_id=15680

2. Agaton

Agaton Well-Known Member

і далі там -
    і опозиція і правління...
    але крім зрадників, є ще останні могікани, значить не усе пропало...

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://www.pravda.com.ua/news/2013/01/14/6981458/
    Шанси на мирний сценарій в 2015 році все зменшуються.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ай-яй-яй...
    Як не соромно...
    Розповсюджувати неправду...
    В ходе досудебного следствия по этому уголовному делу было установлено, что с декабря 2010 по август 2011 года юноши совершили ряд хулиганских действий на территории города Сумы, а именно: полиэтиленовыми пакетами, наполненными краской, они забрасывали с целью повреждения жилые дома, остановки общественного транспорта, объекты коммунальной собственности, корпуса высших учебных заведений областного центра. Особенно пострадал фасад здания благотворительного еврейского центра «Хесед Хаим».
    Молодые люди дважды избирали этот объект для своих хулиганских действий, чем нанесли центру ущерб на сумму почти 20 тыс. грн. По данным прокуратуры, особой дерзостью выделился поступок, когда двое юнцов из группы осужденных, разбив окно на первом этаже общежития Сумского государственного университета, вбросили дымовую гранату РГД-2Ч в комнату, где проживают студентки из африканских стран. Девушки вовремя почувствовали запах горения, что, собственно, спасло им жизнь, поскольку комната сгорела дотла. В результате таких противоправных действий сумма материальных убытков превышает 70 тыс. грн.

УНІАН

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Це точно. Давно треба загнати в гетто всю ту наволоч, що нищить зроблене чужими руками, що бреше наліво і направо...

• Подобається Подобається x 1
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ай яй яй, що за лексикон, що за заклики, фашизм прямо.
    Хоча в цій ситуації виходить важко встановити правду. Судді є не меншими брехунами чим журналісти. Може бути і законне покарання злочинцям, і законне покарання абсолютно лєвим людям з яких вибили зізнання, і вигадана кримінальна справа.

6. VasMT

Ви мабуть не слідкуєте за новинами... Про цей підпал говорилось у ЗМІ.
    Щодо мого фашизму.
    Я на какаві затролив тему про цю справу фотками свого Стрия. І я впевнений, що поки рогульня буде розписувати пам"ятник Шевченку написами "Я ♥ Юлю!", сцятиме в під"їздах, ломатиме дерева на центральній вулиці міста, битиме вікна і лямпочки, ми не те що до європейського рівня не піднімемось, ми скотимся до рівня щурів в колекторах...
    І жодної політики в цьому немає.

• Подобається Подобається x 3
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є економічно-соціальна проблема, яка всенародна і аполітична, і є зовнішньополітична проблема. То дві різні речі.

8. VasMT

Ну-у-у... І що-о-о?

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Цілком з вами згоден щодо цієї фрази.
    Але вона аж ніяк не означає, що ви не можете бути фашистом.

10. VasMT

Я позаполітичний і протипартійний хіпі-пацифіст...

11. Bambook

Ваші дописи на форумі свідчать про інше.
    Когнітивний дисонанс якийсь виходить...

12. VasMT

Нє, не виходить...
    Це я вичавлюю із себе радянське, комуністичне і воєнне минуле... :)))
    А так я добрий і лагідний...

13. Bambook

14. VasMT

15. Bambook

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Американський секс-турист написав книжку про те, як звабити українок

http://life.pravda.com.ua/society/2013/01/17/119166/

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

[CENZ][​IMG][/CENZ]

І,як закономірність...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Опять про рыбу деньги?
    Так я могу опять раскрыть - сколько в бюджет внесла Донецкая область, а сколько - все остальные области западной Украины...
    Уже выкладывал это.. Как Вы думаете - кто больше?

Останнє редагування модератором: 18 січ 2013
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Донбас вніс найголовніше!

Спасібо житєлям...і далі по тексту....

• Подобається Подобається x 2
  20. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

kjk, з дорогами ситуація у Горлівці дійсно катастрофічна, але на відео розказують про вулицю Ізотова, а показують іншу (чесно кажучи, забув її назву). Так от, їздив туди в листопаді і цього кошмару там вже нема, а от у інших районах, які більш віддалені від центру міста, все це наявне і навіть гріше. Люди вимушені самі засипати ями щебнем, будівельним сміттям, щоб хоч якось можна було пройти чи проїхати.
    Romko, забули написати, що ви ще плюєте на все це, вам бридко, але вам до того всього діла нема, бо ви в лісі. Невже ви думаєте, що якщо посаду президента обіймав би, наприклад, Тягнибок, то було б все інакше? Змінюється лише обличчя, а ситуація не покращується. Ось тому в нас так голосують, щоб "аби не гірше"...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)