Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Батько можливого топ-менеджера НБУ вже давно працює у Газпромі
    Фото з ​​офіційного сайту Газпрому

Батько претендента на посаду голови Національного банку Ігоря Соркіна В'ячеслав Соркін є першим заступником начальника Департаменту з інвестицій та будівництва російського газового монополіста Газпром.

Так, за відкритими даними у численних інтерв'ю В'ячеслава Соркіна, який є одним із частини керуючої команди Газпрому, він народився 2 червня 1944 року у російському Ставрополі і від 1960-тих до 1997 року жив та працював в Україні, зокрема - на донецькому ПівденНДІдіпрогазі. Після цього він повернувся до РФ, де через деякий час став працювати в експортному монополісті.

Водночас, за даними інформагентства, син та батько Соркіни все ще зареєстровані за адресою Донецьк, вулиця Академіка Туполєва, 22.

У свою чергу, на відміну від батька, який народився в Росії і навчався в Україні, нинішній кандидат на посаду голови НБУ Ігор Соркін, за доступною інформацією, народився в Україні, а вчився від 1992 року у Курському філіалі Всеросійського заочного фінансово-економічного інституту, а також працював на посаді фінансового функціонера у ВАТ Євро Трейд (Уфа).

Варто зазначити, що Соркін від 15 липня 2010 року обіймав посаду заступника голови Нацбанку.

ну то вже просто ппц..... :ireful1::diablo:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

На Ви і пошепки...

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Пипец был бы, если бы на эту должность ставили пана Игоря Зварича.
    А так, сын за отца не отвечает, как писал А.Твардовский.

4. Romko

Феодальна Україна для чайників

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Прочитал важную новость: Украина утратила контроль над экспортом российского газа
    Передрано отсюда: http://vz.ru/news/2013/1/10/615275.html

6. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Я ж не тупий нацик.
    А свідомий українець.
    Котрий усвідомлює,де живе.
    І котрого болить це.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Душе моя,
    Чого ти сумуєш?
    Душе моя убогая,
    Чого марне плачеш,
    Чого тобі шкода? хіба ти не бачиш,
    Хіба ти не чуєш людського плачу?
    То глянь, подивися; а я полечу
    Високо, високо за синії хмари;
    Немає там власті, немає там кари,
    Там сміху людського і плачу не чуть.
    Он глянь,— у тім раї, що ти покидаєш,
    Латану свитину з каліки знімають,
    З шкурою знімають, бо нічим обуть
    Княжат недорослих; а он розпинають
    Вдову за подушне, а сина кують,
    Єдиного сина, єдину дитину,
    Єдину надію! в військо оддають!
    Бо його, бач, трохи! а онде під тином
    Опухла дитина — голоднеє мре,
    А мати пшеницю на панщині жне.
    А он бачиш? очі! очі!
    Нащо ви здалися,
    Чом ви змалку не висохли,
    Слізьми не злилися?
    То покритка; попідтинню
    З байстрям шкандибає,
    Батько й мати одцурались
    Й чужі не приймають!
    Старці навіть цураються!!
    А панич не знає,
    З двадцятою, недоліток,
    Душі пропиває!
    Чи бог бачить із-за хмари
    Наші сльози, горе?
    Може й бачить, та помага,
    Як і оті гори
    Предковічні, що политі
    Кровію людською!..
    Душе моя убогая!
    Лишенько з тобою.
    Уп'ємося отрутою,
    В кризі ляжем спати,
    Пошлем думу аж до бога,
    Його розпитати,
    Чи довго ще на сім світі
    Катам панувати??
    Лети ж, моя думо, моя люта муко,
    Забери з собою всі лиха, всі зла,
    Своє товариство — ти з ними росла,
    Ти з ними кохалась, їх тяжкії руки
    Тебе повивали. Бери ж їх, лети
    Та по всьому небу орду розпусти.
    Нехай чорніє, червоніє,
    Полум'ям повіє,
    Нехай знову рига змії,
    Трупом землю криє.
    А без тебе я де-небудь
    Серце заховаю
    Та тим часом пошукаю
    На край світа раю.
    І знов лечу понад землею,
    І знов прощаюся я з нею.
    Тяжко матір покидати
    У безверхій хаті.
    А ще гірше дивитися
    На сльози та лати.
    Лечу, лечу, а вітер віє,
    Передо мною сніг біліє,
    Кругом бори та болота,
    Туман, туман і пустота.
    Людей не чуть, не знать і сліду
    Людської страшної ноги.
    І вороги, й не вороги,
    Прощайте, в гості не приїду!
    Упивайтесь, бенкетуйте —
    Я вже не почую,
    Один собі навік-віки
    В снігу заночую.
    І поки ви дознаєтесь,
    Що ще є країна,
    Не полита сльозьми, кров'ю,
    То я одпочину...
    Одпочину... аж слухаю —
    Загули кайдани
    Під землею... Подивлюся...
    О люде поганий!
    Де ти взявся? що ти робиш?
    Чого ти шукаєш
    Під землею? Ні, вже, мабуть,
    Я не заховаюсь
    І на небі!.. За що ж кара,
    За що мені муки?
    Кому я що заподіяв!
    Чиї тяжкі руки
    В тілі душу закували.
    Серце запалили
    І галичі силу —
    Думи розпустили??
    За що, не знаю, а караюсь,
    І тяжко караюсь!
    І коли я спокутую,
    Коли діжду краю,
    Не бачу й не знаю!!

Т.Шевченко

8. Полковник

Полковник миється в бані

Как-то надо уже по оптимистичнее в 21 веке жить.
    Не?
    О чём грустишь...моя Душа...
    Не надо...Не печалься.
    Ты оглянись...На улице весна,
    Весна любви...Давай,преображайся...
    Всё будет хорошо...Ты лишь поверь...
    ТЫ и сама об этом знаешь.
    Плохие мысли,прогони ты прочь...
    Скажи...ну,что же ты...теряешь...
    Ты не грусти Душа...О том ,что было.
    Смотри на жизнь смелей...Всё будет хорошо.
    Позволь себе счастливой быть...
    Чтоб сердце не болело...
    Ты улыбайся и живи...
    Всем нЕдругам назло.

9. Romko

Раді пропонують увічнити сталінізм

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

11. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Зайти на Л.ф.?:)

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Відповідь стосовно канонізації(чи неканонізації) Української православної церкви Київського патріархату.
    ..."У нагороду за вчасну допомогу( розгром противників імператора Василя ІІ у Візантії 13 квітня 989 року) київський князь (Володимир) мав одружитися з Анною Багрянородною, сестрою імператора, але за умови, що він разом зі своїми підданими прийме християнство. З візантійського боку це була велика поступка, адже досі ніколи ще народжена в багряниці, повноправна візантійська принцеса не виходила заміж за чужоземця...тілки володар молодої руської держави був удостоєний честі породичатися зі справді повноправною імператорською родиною... У сфері візантійських впливів несподівано опинилася найбільша й найбагатша слов"янська держава, яка відтепер перебуватиме під духовним проводом Константинополя. Окрім того, що новоутворена руська церква підпорядковувалася Константинопольському патріархатові, нею ще й керували митрополити - греки, яких туди прислали з Візантії. Відтоді культурний розвиток Руси упродовж довгих сторіч перебуватиме під сильним візантійським впливом".
    Ці дві обставини - шлюб із "Багрянородною" та прийняття офіційного імператорського культу, який тепер називається "православ"ям" у його східному варіанті, - у політичному сенсі означали невідкликувану надалі легітимацію влади київських князів з боку найбільшої на той час світової потуги в період, коли вона досягла найвищої точки свого розвитку...
    ...Руська держава Володимира отримала можливість пізнати також і "Шестикнижжя" - "найбільше за обсягом зведення середньовічних візантійських законів, "базилік" - "збірників канонічного, цивільного та державного права, які грунтуються в основному на Кодексі Юстініана та "Дігестах", дещо менше на ''Institutiones'' та інших правових актах.
    Саме цей Кодекс встановив фундаментальну правову норму, яка діяла на теренах сучасних українських земль більше 1000 років - формально аж до грудня 1918 року, а фактично у де в чому діє і у сучасній українській Конституції!
    Джерело: Остроградський Г. Історія Візантії...-С.222-225.
    Докл.див.: Заруба В.М. Держава і право Київської та Галицько-Волинської Русі...-С.50-59
    .

СТАТУТ
    ПРО УПРАВЛІННЯ
    УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
    КИЇВСЬКИЙ ПАТРІАРХАТ

Прийнятий Помісним Собором
    Української Автокефальної Православної Церкви 5 червня 1990 року зі змінами та доповненнями, ухваленими:
    Всеукраїнським Православним Собором 26 червня 1992 року
    Всеукраїнським Православним Собором Української Православної Церкви Київського Патріархату 22 жовтня 1993 року
    зі змінами та доповненнями в новій редакції, ухваленими:
    Помісним Собором Української Православної Церкви
    Київського Патріархату 15 липня 2004 року

...5. Українська Православна Церква Київського Патріархату бере свій початок від хрещення Руси-України (988 р.) і є спадкоємницею Київської митрополії у складі Константинопольського Патріархату...

...Отже (незаконну і протиправну) залежність понад трьохсот років(з 1686р.) від Московського патриіархату скасовано.
    Теж саме стосується всіх інших українських конфесій.
    p.s.Які питання по законності української церкви і хто окрім Константинополя має право на визнання/невизнання (канонізацію) тієї чи іншої православної церкви, якщо він одного разу (у Х стол.) її канонізував??:)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Прикольно.
    Чувакам ясно говорят, что трубу скоро надо пилить на металлолом и следует подумать куда и за сколько её продать, а они в ответ про Константинополь.
    Вот с такими ребятами и просирается Великая Украина.

Да, да я в курсе, что

Но как-то со стороны обидно смотреть.
    Извините, Громадяне.

Останнє редагування: 11 січ 2013
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Що, Полковнику, Путін труситься? Демонтує Україна трубу і Росії не буде на що жити?
    Уявляю собі цей трилер... Щурів будете їсти? Крыц по-русски?

14. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, Боря, оставьте.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Трубу?
    Заберіть свою "потішну флотилію", залишимо трубу.

16. Romko

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мене цікавить УГКЦ...

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А віддадите разом з "базою"? :)

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы это объясните руководству остальных православных церквей мира, которые не признают каноничность "Киевского Патриархата".
    Они ж ведь ничего не понимают в вопросах богословия, и Вы должны им всё объяснить....
    Бо воны ж нэ украинци!
    Бо воны ж тупи!

20. kym

kym Well-Known Member

Зказна стаття з загальної теми по тиску на Україну з вимогою віддати трубу Росії. Спеціалісти сміються з того.
    Україна ніколи не контролювала зкспорт російського газу - бо договора на поставку газу в Європу кому скільки завжди заключав Газпром, а Україна тільки надавала послуги по транзиту і то тільки Росії, а не покупцям. Лічильники на кількість газу стоять під Белглродом і в Словаччині. Власне вся політика Росії з покупкою української труби і направлена на те щоб Україна не зробила того що давно мала зробити ...- поставити в Харківській обл. свої лічильники газу і плату за транзит брати не з продавця а з покупців. Це почав робити Ющенко, але не дали. Те що це буде зроблено при українській владі - російська влада знає і через те робить всякі дурні ходи - типу як створення найбільшого в світі складу металолому під назвою "Південний потік". Північний потік був запланований ще за СеРеСеРу і газ який туди іде не може попасти в українську трубу бо це різні родовища і є тільки страховочна перемичка а не промислова. Більше того північний потік не має дублюючої труби і її ще треба будувати. Найменьша аварія і труба стоїть. А саме головне що собівартість транзиту по Україні буде завжди найнижча, бо труби себе давно окупили. І як тільки Україна почне заключати договора на транзит з покупцями то ніхто не буде купляти газ з дорожчим транзитом... тобто і північний потік почне претворюватись на склад металолому.... економіка завжди буде брати верх над політикою, бо політика є для економіки а не навпаки. А те що знизився транзит то Європа почала меньше руского газу купляти - іде політика диверсифікації. Американці відказались від катарського газу бо перейшли на сланцевий..... от Катар скинув ціну і газ пішов в Європу і відповідно Росія тратить ринки.
    Всі спеціалісти знають що поки в Сибіру буде газ доти його будуть качати через Україну. А як кінчиться то піде Туркменський і Казахський, а потім і іранський.... так що всі розмови про можливу смерть української труби туфта чистої води задумана в Кремлі і до дійсності не має ніякого відношення - що доречі розуміє і українська влада чому і забила на всі ці рускі агітаційні ходи

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)