Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

Тут ви себе переоцінюєте.

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Зато вы сейчас ничего не "выробляете"
    Даже галош!

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Сейчас на Украине пропорция стала - один гений на 100 миллионов...

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чем же был так хорош Совок?

• Подобається Подобається x 1
  4. FourA

А Вы, наверно, ходите по нужде на улицу?
    Вот отчего так загажены украинские города?
    Не хотите ср... в то, что сделано в СССР..
    Тогда ср... в сделанное на Украине!

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

По поводу доходов пароходства.. Могу привести точные цифры.. Именно несколько миллиардов долларов в 90-м году... По нцнешним уенам - раз в 20 больше..
    Куда шли эти деньги?
    Ну уж во всяком случае - не в карман олигархов...
    Перепадало всем...
    Главный инструмент Крымской астрофизической обсерватории с 1947г. был 1.22-метровый рефлектор, Цейсс-122, 48-дюймовый рефлектор (D = 1220 мм, f = ??? мм) — получен по репарации из Бабельсбергской обсерватории в замен погибшего 1-м телескопа в Симеизе, первый телескоп, установленный в КрАО — 1947год. Изготовлен фирмой Карл Цейс Йена в 1915 году.
    Потом установили 2,6-м телескоп Шайна (ЗТШ) (D= 2600 мм, f = 10000 мм (минимальное значение), 1961 год, сделанный в Ленинграде) — крупнейший телескоп в то время в СССР и в Европе, сейчас входит в тройку крупнейших телескопов СНГ.
    Хоть какая-то польза от немцев должна была быть!

5. tropico

Донецька сущність аж так і випирає, рождьонниє в сортірі шахти більше ні на що не здатні.

6. FourA

Борис из Киева, шановный... Вчыся чытаты!

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Приведите, пржлст, цифры - сколько Донецкая область вкладывает в бюджет и сколько оттуда получает.. Если не знаете - я могу помочь...
    Языком трепать легко...

7. tropico

Єдине що ви вмієте, то ковиркати українську мову і думати що ви крут.

Я хочу щоб вас поховали як фараона - зі всією сімєю і близькими, щоб генетичного сліду не лишилось. Тільки не в гробниці у вигляді піраміди, а на сміттєзвалищі, оскільки у вас там дуже люблять совок прославляти, тому там вам всім буде дуже комфортно.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Ви вже десь рік назад приводили і опозорились по самі вуха, потім кудись пропали, думали головного брехуна львівського форуму тут забули? Ха!

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хто "ви"?
    Наша команда - саме виробляє. ТЗ мого шефа, проект мій.
    Бо шефу було вигідно було вкласти у проект власні заощадження (чималі), мені було вигідно довести проект до робочої кондиції, а команді вигідно виробляти. Споживачам (промисловість) вигідно їх купувати, бо ціна імпортних виробів кусається. Ось тільки підприємствам "ригів" ми продукцію не "світимо" і не продаємо, щоби уникнути рейдерських наїздів.

За часів совка мені було вигідно тільки виробляти кустарну апаратуру для лабухів. Оскільки тільки там був прямий зв"язок "праця + якість = гроші". І моральне задоволення - бути у першій трійці чи п"ятірці київських самопальщиків.

А виробляти (за 120 рублів мінус податки) кгб-шні "підслушки" у КБ під керівництвом Серго Лаврентійовича Гегечкорі (у дівоцтві Берія) мені було впадло.
    Ледве відкрутився від примусового розподілу в НПО "МАЯК".

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Коли їду на Кардачі (радіоринок) через вулицю під назвою Донецька - зупиняюсь і роблю саме те. Бо на ринку туалет далеко, брудний і платний.

А на ЧИЄМУ обладнанні дзеркало було зроблене?

Вчіться пісати. Бажано людською мовою, а не суржиком а ля Азаров (у дівоцтві Пахло).

9. Romko

Много о советской экономике

• Подобається Подобається x 2
  10. FourA

Вы - это украинская промышленность...
    До сих пор не вышла по валу на уровень 1991г.
    А что там лично делаете именно вы с шефом - неважно...
    Страна производит мало, за рубеж не идёт высокотехнологическая продукция...
    А про то, как вы при СССР делали звуковые колонки и усилители - читал...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Та вы що - украинську мову знаете?
    Та хиба ж пан вмие розмовляты украинською мовою?
    Чы вин, як тут напысав - лыше "ковиркаты" можэ?
    А чы знае пан - як буде украинською - "коверкать"?
    Эх ты пан, навищо мову "ковиркаеш"?
    Бо не вывчыв?
    ---Интеллектул!

11. Boris_Kiev

А нам важливо саме це. Мета будь-якого бізнесу - отримання прибутків. А не "всестороннее удовлетворение потребностей советского человека".

А яка була "високотехнологічна" продукція Совка?
    Ракети Вернера фон Брауна 50-х років? Не смішіть, мій друг якось працював директором музею аерокосмічної техніки, до нього заходили ветерани "звйоздного", розповідали за пляшкою "як це було". Бачив я ту техніку "перших космонавтів або ж останніх собак".

А ще я обслуговував убогі совєтські телекамери. І мав можливість порівняти їх із продукцією Марконі (Англія), Бош і Томсон. Три згадані виробники закрили виробництво, бо вИзнали, що Соні - світовий лідер. Тільки "у совєцкіх собствєнная гордость" (чи брак валюти) і вони продовжували в стилі
    "сіджялем под вихОдкєм
    Клемпалем гувно млоткєм".
    Причому оті телекамери, як і космічні витвори, мали багато спільних рис: декадно-крокові комутатори і мотор-потенціометри. І це на початку 80-х, коли в совку мав бути побудований камунізьм.

• Подобається Подобається x 3
  12. FourA

Если вы говорите про удовлетворение своих личных потребностей - это одно дело..
    Знаете, Ахметов тоже очень даже удовлетворил свои личные потребности..
    Насколько я понимаю, здесь речь идёт не о вас...
    Ну да. всё советское - в вашем толковании - было убогим..
    Кто сейчас мешает украинцам выпускать отличную, не убогую продукцию?
    Почему Украина не может сделать даже того, что делала при СССР?
    Совок закончился..
    Где же успехи страны? Какую качественную продукцию "клепают" на Украине сейчас?
    Ну, было плохо при "совке".
    Сейчас стало лучше? Напишите об успехах украинского развития, может, мы чего не слышали?

13. Romko

Де?!!!
    Коли?!!!!

14. Boris_Kiev

Читайте уважно. Ми (фірма) задовольняємо потреби вітчизняних промисловців у певних приладах. Це вигідно і нам, і споживачам.
    Придумувати ракети або ж згадані телекамери нам не цікаво і нікому не потрібно.

Вам, я бачу, хочеться язиком попрацювати? Самі здатні на щось інше?
    У якійсь галузі промисловості Ви обізнані на рівні експерта?

Можу сказати, що Совок зробив тільки 1 (один) прорив в електроніці - для перших "МІГів" випустив електронну лампу 6C33C (стабілізатор струму), у кварцевому балоні товщиною 8 мм, яка витримує ударні прискорення скільки-то там "же".
    Тепер пітерський завод "Светлана" реанімували спеціально для випуску цієї (і ще кількох "злизаних") ламп для американських та японських аудіофілів-конструкторів.
    Бо ці лампи найбільш підходять для підсилювача конструкції американського студента Футермана (початку 50-х).
    Нинішні рашен Светланки ніжними пальчиками роблять не дуже високотехнологічну "сировину" для привередливих буржуйських любителів музики.
    Все.

15. Romko

В братовОї дружини набиралась вода в легенях.
    Ввечір викачували воду...порвали легеню.
    Зараз в реанімації.
    Розводять руками....
    Брат і племінниця не відходять...ні медсестри...ні лікаря...як в ямі....
    Зараз Люба поїде...повезе якісь гроші....
    Совдеп....

Останнє редагування: 31 гру 2012
  16. FourA

Вы настолько лишены языкового чутья. что не чувствуете - мой украинский полностью соответствует литературному языку - в русской транскрипции...
    Естественно, я мог бы поставить на свой ноутбук украинские буквы....Наклеить на клавиши украинскую раскладку..
    В своей поэме "Сон" Т.Г. Шевченко приводит слова одного украинского "землячка", встретившегося ему в Санкт-Петербурге:
    Я могу повторить вслед за Тарасом Григорьевичем - "Говрыть умию, та не хочу!"
    Не из-за моей нелюбви к украинскому языку или культуре, или ко всему украинскому...
    А почему это делаю - вам объяснять не стану.
    Много чести для вас!

17. Boris_Kiev

"Він такий розумненький - все розуміє, тільки сказати не може".
    Ось тільки забув, про кого це було сказано - про пінчера чи про прем"єр-міністра.

18. FourA

Чы то про пана Борыса...
    Сказано же - УМИЮ, ТА НЕ ХОЧУ!

19. Boris_Kiev

Треба Вас у прємъйэр мыныстры (орфографія ВФЯ) висунути. Чи засунути.
    А щодо дислексії (чи що там у Вас) - знаю класного пана у сусідній області. За дипломом - логопед, за фахом - мент по малоліткам. Після сеансу "мануальної терапії" малолітки у нього починають говорити - хто мовою, хто языком, хто суржиком, тільки не матом.

20. FourA

В премьеры я не пойду. даже если "высунут".. Оно мне нужно?
    У меня нет ни дислексии, ни прочих болезней..
    Я же помалкиваю - что там наблюдается у Вас!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)