Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Євросоюз, США та Україна запровадили найбільше у світі обмежувальних заходів проти продукції з Митного союзу. Про це йдеться в матеріалах Євразійської економічної комісії. За даними комісії, США і ЄС ввели проти товарів з МС по 18 обмежувальних заходів, тоді як Україна - 16.
    Наприклад, у США застосовуються антидемпінгові заходи щодо товарів хімічної та металургійної промисловості з Росії та Білорусі, а також ряд економічних санкцій щодо товарів з Білорусі. У ЄС не пускають з Митного союзу шкури деяких звірів, обмежують ввезення труб, зерна, текстилю.
    Україна також запровадила цілу низку антидемпінгових зборів щодо імпортних товарів з Росії, Білорусі і Казахстану - наприклад, щодо метанолу, ДВП і скла.
    Варто відзначити, що ЄС, США і Україна входять до числа ключових торговельних партнерів Митного союзу. Так, за даними Федеральної митної служби Росії, на частку ЄС в січні-вересні 2012 року припало 48,8% всього товарообігу РФ з іншими країнами, на США - 3,4%, на Україну - 5,5%.
    Ще одна країна, яка ввела значне число обмежень на товари з МС - Узбекистан. Там діють обмеження на імпорт борошна, м'яса, цукру, пива та ряду іншої продукції з МС. При цьому товарообіг союзу з Узбекистаном досить малий: в Росії, наприклад, він складає всього 0,4% від загального обсягу експорту-імпорту.
    Підрахунок недоотриманого доходу МС через застосування різних обмежувальних заходів зараз проводиться, заявив міністр з торгівлі ЄЕК Андрій Слєпньов. За його словами, тільки від українських обмежувальних заходів у торгівлі збиток для МС становить близько $200 млн на рік.
    У своїх підрахунках в ЄЕК до обмежувальних заходів віднесли акцизи, адміністративні бар'єри, додаткові збори, квоти та інші санкції, спрямовані на зменшення імпорту і підтримку місцевих виробників.
    Раніше повідомлялося, що Україна не готова до повноправного членства в Митному союзі і хоче домогтися статусу спостерігача. На думку українських експертів, Київ може погодитися на вступ до МС тільки на словах.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Президент України Віктор Янукович підписав указ про відставку прем'єр-міністра України Миколи Азарова.
    Варто зазначити, що у зв'язку з відходом прем'єра у відставку відправляється і весь уряд. "Оскільки за статтею 115 Конституції відставка прем'єр-міністра передбачає відставку всього складу Кабінету Міністрів України, Президент прийняв також відставку Уряду держави", - йдеться в офіційній постанові.
    Однак старий Кабмін працюватиме аж до дня призначення нового уряду згідно з нормою частини п'ятої статті 115 Конституції.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У понеділок, 3 грудня, Апеляційний господарський суд Києва залишив у силі рішення про виплату Кабінетом міністрів боргів корпорації Єдині енергетичні системи України перед Міноборони РФ.
    "Апеляційний госпсуд залишив без змін рішення Господарського суду Києва про виплату урядом України боргів ЄЕСУ Міністерству оборони РФ", - повідомили в суді.
    Як відомо, Міноборони РФ звернулося до Госпсуду Києва з приводу виплати урядом України 3,1 млрд грн за боргами корпорації ЄЕСУ. Так, російська сторона вимагає притягнути як відповідача, крім Кабміну України, Держказначейство. Водночас ЄЕСУ у справі фігурує як третя особа. Цей борг, як стверджує позивач, утворився в кінці 1990-тих років, коли ЄЕСУ на чолі Юлією Тимошенко не виконала гарантовану урядом Павла Лазаренка угоду 1997 року про постачання корпорацією ЄЕСУ продукції для російського оборонного відомства.
    У свою чергу, представник корпорації ЄЕСУ в суді заявив, що листи Лазаренка юридично не є державними гарантіями, а ЄЕСУ не змогла виконати поставки у повному обсязі через тиск з боку держорганів України. Представники уряду України на засіданні суду відзначають закінчення терміну позовної давності, а також стверджують, що ніяких держгарантій за зобов'язаннями ЄЕСУ немає.
    19 вересня поточного року Госпсуд Києва частково задовольнив позов Міноборони РФ щодо боргу ЄЕСУ, зобов'язавши Україну виплатити російській стороні 3,113 млрд грн. Однак, 25 вересня представник Кабінету міністрів України оскаржив дане судове рішення. Також апеляції на це рішення подали Держказначейство та ЄЕСУ. Ці скарги були об'єднані в одне провадження.
    22 жовтня Апеляційний госпсуд Києва призупинив провадження з розгляду апеляції про виплату українським урядом боргу ЄЕСУ перед Міноборони РФ у зв'язку з розслідуванням СБУ аналогічної кримінальної справи.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як би то пом"якше...
    Гм.
    А скажіть но, Романе, а хто прибирав ото Ваше "задоволення" з килиму? Голова ВР, заступник, голова фракції...?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я розгрібаю своє.
    Його повно.
    А по милості отих ще більше.
    Цікаве в Вас мислення,Василю.
    Всіма силами захищаєте отих виплодків,що прирекли до знищення тисячі людей.
    Тут.
    Зараз.
    В тому числі й мою дитину....(зрештою,поки я є,того не буде,та я не вічний)
    Грудьми кидаєтесь на захист комуняків і прочої совєцької мерзоти,що привела до такого стану.
    Я розумію,кожен,в кого ще біда не стукає в двері,може вважати,що він в безпеці.
    Але це не так.
    За бортом ми всі.

5. VasMT

І тому треба із задоволенням харкнути на килим, аби якась баба Зіна з хрущовки в Оболоні, стримуючи блювотні позиви, витирала оту гидоту, бо комусь, бачте, випрлодки не до вподоби...
    А чого ж Ви, Романе, не провели дефекацію на килим? Чи у вазонок. Чи у кашкет отого прапорщика, що чергує коло дверей... Уявляєте, як би погано себе почували депутати всіх фракцій і головуючий в першу чергу...

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Яке відношення має Ваш харчок на килимі ВР до Вашої Зоряни???
    Поясніть мені!!!
    Хтось із тих "виплодків" його побачив, відчув...?
    Чи Ви гадаєте, що депутати, по сумісництву, прибиральницями у ВР підробляють?

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Опаньки.
    Якщо баба Зіна з Оболоні не відчуває рвотних позовів,споглядаючи кожен день морди Ваших кумирів,то навіть купа лайна на сходах,буде для неї чикулядою вищої кляси.
    А своє ставлення до отого мерзотного конгломерату,на території України я висловлював неодноразово.

7. VasMT

Я не б.Зіна. І що вона відчуває, споглядаючи морди, не знаю. Але знаю одне - килим не винний.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кумири - не мої.

А баби Зіни мені шкода, бо їй прийшлось зайвий раз нагнутись. А ще в баби Зіни може бути дід, котрий лежить, і чекає її з роботи, і відказані вони обидва на цю бабизінину роботу.

А Ви повелись як справжній пролетарій Шаріков.

9. Romko

Не плюєтся в своєму домі.Не плюється на свою рідну землю.
    А в бридотному вертепі плюнути - одне задоволення.
    Найкраще б було спалитись...але всім на це начхати.
    Користі з цього ніякої а радості покидькам ..повні штани і спідниці.
    Та й бабі Зіні роботи б долалось .
    А про Василя...і іже з ним давно сказала Ліна Костенко:

10. Un.Known

Ну, якщо п'ята колона - це ті, хто за адекватну поведінку і повагу до людей, то можете мене туди записати.

11. Romko

Запишу.
    Давно записав.
    Разом з тією нянею з психлікарні,яка била мою дитину мокрим рушником.
    Вона не з Росії приїхала.А зі Стрия,мабуть.
    Разом з прірвою чиновників,яких я обійшов,коли добивався довідки з МОЗу.
    Разом з отим шофером
    Несть вам числа.
    І не вам,Анновн вчити мене,як себе вести.Де мені плювати,а де ні.
    Не вам(з маленької букви).
    P.S.Я теж лице України,Олю.
    Не менш реальне,як підсирайло комуняк,Василь.
    І,не менш реальне,як патрійоти-шароварники,котрі донині кричать
    - Слава Україні!!!!
    І я не один такий.

Останнє редагування: 4 гру 2012
  12. Un.Known

Боронь Боже, Романе.

Я того ніколи не робила, не роблю, і не буду робити.

Мені справді щиро жаль тих жінок, котрі мусять витирати плювки розгніваних співгромадян. Я, п'ята колона, навчила дітей своїх не розкидувати по вулицях папірці і носити додому порожні пляшки не для того, аби виглядати красіво - з поваги до людей.

13. Romko

На жаль,я значну частину життя провів в лісі.
    І бачу справжнє лице пристойних громадян.
    Які вчать дітей

Огидне видовище.

Останнє редагування: 4 гру 2012
  14. Un.Known

Ви повторюєтесь.

Краще прибирайте.

Я влітку вивезла з стрийської річки 4 мішки зі сміттям.

15. Romko

Мухи перемогли(с)анекдот.
    Їх більше.
    Та й не до того.
    Якщо хтось кинеться...з відпочиваючих - покалічу.
    А вчити їх - не поможе.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абсолютно згідний з вами, Ромку. Тільки пані Оля невинна.
    Ви знаєте, я часто заходжу на Захід.нет і навідь іноді лишаю допис.
    Серед інших дописів, в основному дебільних як допа з гєпою.
    Але мене не дивує дебилізм тролів чи креолокацапів.
    Мене вбиває дебилізм наших галичан. Іноді плакати хочеться бо бачиш, що україна не має майбутнього, бо звідки йому взятися.
    Тому я давно не дивуюсь Василю і перестав з ним сперечатись. Він на Заході погоди не робить і втече коли побачить, що люди просинаються.
    Я дивуюсь тим людям які не можуть прокинутись і очевидно ніколи не прокинуться, забиваючи цим останній цвях в вічко труни під назвою Україна.

17. VasMT

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G6sDHXgwXZE#!

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

А чим Ви кращі зі своїми плювками?

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

На відміну від Вас, не втечу. Мені нема куди тікати, я вдома. І вдома не гаджу.

18. Romko

Бо плювальниці призначені для плювання.
    А ліс - святе.

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Готові продати пів-України, аби повісити на Тимошенко ще один вирок.

20. Romko

- Она всё украла!
    - Что - всё?
    - Газ, электрику, нашу тысячу!
    - Какой газ - который Фирташу отдали?
    - Нет, весь газ!
    - Может, черноморский - который Ахметову отдали?
    - Нет, не черноморский - весь газ!
    - Украинский?
    - Нет, украинский олигархи украли!
    - Может, она Киевэнерго украла?
    - Не-е, Киевэнерго забрал Ахметов!
    - Может, Днепроэнерго?
    - Не-е, Днепроэнерго тоже Ахметов.
    - Что ж она украла?
    - Всю электрику!
    - Может, она Межигорье украла - 137 га под Киевом?
    - Это Янукович.
    - Может, Сухолучье - 37 000 га?
    - Тоже Янукович.
    - Может, она ЮБК украла - 9 000 га?
    - Это Янукович!
    - А что ж она украла?
    - ВСЁ!

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

-Киевский ЦУМ, который забрал Ахметов, она тоже украла?..
    -А ремонтный завод гражданской авиации, который уже у Тигипко, тоже ее рук дело?..
    -Я вот не совсем знаю, чей аэропорт Жуляны... Может ее?..
    -А Балаклава?..
    -А весь Гурзуф, который у Азарова?..
    -А заповедник "Синяк" в Карпатах, который украл ющенко у народа? Неужели тоже юлин?
    А крымские пляжи и половина Партенита, которые Литвин подарил жене?
    - А что ж она украла?
    - ВСЁ!:preved:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)