Справжнє обличчя України (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем bayard, 23 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь має всі підстави радіти.
    Його ідоли процвітають.
    Кто присвоил крымские пляжи: «дачи» Семьи, олигархов, коррупционеров и «пятой колонны»

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Невже немає що відповісти на таке просте питання? :cry:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не знаючи реальної кількості втрат ворога доповісти про 200 знищених це дуже по військовому...:)))

Хоч для Вас це і звучить смішно, але це не дерев'яні солдати Урфіна Джуса. Загін виїхав за особистою ініціативою п/п-ка Дергачова. В бою він загинув. Крім нього були вбиті і поранені ще ряд офіцерів, котрі брали участь у операції. Хто повинен був виконувати наказ Дєргачова, який він дав сам собі? Так що нічого дивного в тому, що загін не пішов на Космач я не бачу.
    А куди він рухався? Чорним по монітору написано - вишикувались в похідну колону для слідування в пішому порядку. Тобто в колону по три-чотири. І СТОЯЛИ!!!
    План місцевості я навів. На цьому баскетбольному майданчику щурові не було де сховатись від вогню, не те що людині. Тим більше 30-40 хв, годину чи дві...

Напевно на його поранення варто списати і космічну кількість знищених НКВДистів.

Ще питання: куди діли таку кількість трупів?

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

А невже я не відповів?

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні.

5. VasMT

Дивно...

6. Dred

Dred Well-Known Member

Ви там були ін? А от Симчич і Геник були отже втрати НКВД дійсно були великими поза сотню. Але скільки ніхто з повстанців не рахував.
    Симчичу в КДБ 1968 році придявили понад 400 трупів іще і генерала навішали.

Ні це не деревяні солдатики а сцикливі так буде правильніше.:)))
    13 чоловік вбито і батальйон вже в паніці. Херові там командири рот були.

Угу і стояли так впродовж всього бою поки їх там не поклали.:haha::haha::haha: Дитячий садок.

Напевне бездіяльність цілого батальйону після втрат 13 чоловік слід списати на боягузливість особливого складу і особисту нікчемність кожного солдата і офіцера НКВД.

Як де москалі їх забрали і поховали.

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Обмовка за Фройдом (Фрейдом)?
    Саме під вивіскою УПА чинилися звірства "істребками" (истребительньіми батальонами) НКВД.
    Ваш дід причетний до того?
    А щодо "істрєблєнія" поголів"я самих НКВДистів - це тільки на благо народів незалежно від національності та ідеології.

• Подобається Подобається x 3
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Відповім за вас.
    Грає роль і бездарне управління, але воно було і при помаранчевих.
    В першу чергу причина нинішнього спаду це те що 'сім'я' і наближені до неї олігархи взяли курс на інтеграцію з заходом. І швидше за все, як не парадоксально, але саме при Януковичу ми почнемо проходити те що пройшли країни Балтії в 90х.

Чого я Вас це спитав?
    Бо маю здогадку що Ви голосуєте не за Януковича і ПР, конкретно за русскій мір, російську інтеграцію та при умовному політичному поділі на українофілів та москвофілів - належите до останніх.
    І мені цікаво, за кого проголосуєте, у випадку (а скоріше за все так і буде) якщо на виборах 2015 буде Янукович/Кличко із чітко вираженим західним курсом, якого буде підтримувати сім'я та олігархи експорт яких не дуже залежить від російського ринку, та якийсь Медведчук, або що ймовірніше - Яценюк, якого будуть підтримувати олігархи, бізнес яких зав'язаний на експорті в РФ, і зовнішня політика якого буде такою ж як і в Тимошенко, тобто приховано проросійська, проти НАТО, проти Грузії у конфлікті 08.08.08...
    Чи для Вас такі речі не будуть грати роль і Ви будете голосувати конкретно за лідерів яким симпатизуєте, що б не відбувалося?

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Тече річка Тиса, в ній московська кров, Москалів ми били, будем бити знов.(с)

9. forester

forester Well-Known Member

Тече річка Тиса, в ній московська кров, Москалів ми били, будем бити знов

У вас всегда с пупком нелады были - брали на себя непосильную задачу, вот он и развязывался постоянно.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Жодного разу такого не було

11. Boris_Kiev

Все одно російські мрії про немитий (митний) союз не здійсняться. І українці будуть їздити на чистому литовському бензині, а не на відстійному російському. :)

12. forester

"Саме під вивіскою УПА чинилися звірства "істребками" (истребительньіми
    батальонами) НКВД."

Да, да, да, да, да именно так - воины УПА были святыми, а все непотребство на совести исключительно нквд.
    Ваша песня хороша для нескольких процентов украинцев. Они её оценят. А у меня только оскомина...

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Нєсколькіх? Абсолютна більшість населення на територіях де діяла УПА - її підтримує.
    А думка решти, будемо відверті, до одного місця.

14. forester

Абсолютное большинство населения на на абсолютном меньшинстве територии - так? Тогда зачем вы навязываете ваших героев населению живущему на абсолютном большинстве територии?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не ваше псяче діло що кому в цій країні нав'язується. Є факт - де УПА діяло, там їх і підтримують. Все решта лірика.

16. VasMT

Ви допускаєтесь основної помилки, яка не дає Вам зробити вірні висновки.
    Моє критичне відношення до ОУН, націоналізму і сучасної т.з. опозиції ніяким боком не підтверджує мого, на Вашу думку, москвофільства. Навпаки, Росія мене не цікавить абсолютно, як і її влада.
    Тепер щодо вибору. Тільки у випадку Янукович - Кличко я голосуватиму не за Януковича. І особисті симпатії тут ні до чого.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Аналогічно.

Останнє редагування: 15 сер 2013
  17. Boris_Kiev

Це НАШІ вояки. І НАМ давати їм оцінку. А ВИ оцінюйте своїх - тиловиків, нквдистів, вертухаїв. А також тих, хто давив Угорщину-1956, Чехію-1968, Афган та інших. Не хочете в Сірка очі позичити?

* Більшість "ветеранів нквд" за часів совка отримали дозвіл оселитися у будь-яких містах совка (за довгим списком). І багато з них осіли в Одесі.
    Ось чому там зараз так смердить "русским миром". До речі, ті, хто отримав по сусалам 9 травня у Львові - були дітки тих "одеських" та "миколаєвських" енкаведистів.
    Найстарший із побитих був 1952 року народження. Тобто мій ровесник.

18. Boris_Kiev

Знову проти всіх?
    Чи шлунок підказує (нарешті!) потрібне рішення?

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Аналогічно що? У питанні про УПА важлива думка тих хто пережив ті події, а не Фьодорів з-за уралу.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)