Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Я багато думав над цим питанням - чому їм не хочеться, щоб ми існували як історична, етнічна чи географічна реальнісь. Тільки що прочитав в Кореспонденті про опитування в Росії згідно з яким більшість росіян не визнають нас як націю.
    І це було на протязі століть. Згадайте, що навіть під час Золотої Орди нас плюндрували не монголи а московіти.
    Далі вони за всяку ціну нас старалися стерти з лиця землі - навіть історичну память про нас.
    І не треба надіятися що вони в найближчому майбутньому відмовляться від своєї ментальності щодо нас.
    Вони ж нас рахували своїми рабами а Україну своєю територією. А тут такий ласий шматок вислизнув з їхніх рук. Разом з 1000 років історії, яку вони хотіли собі присвоїти. Як тут не заскавулиш?
    Так що паралелі з державою Ізраїль дуже доречні. Як араби не швидко згодяться з існуванням Ізраїлю так і росіяни ще не швидко припинять свої плани па унічтажєнію хахлов і іх так назіваємава ґасударства.
    Мусимо бути надзвичайно пильними!

• Подобається Подобається x 6
  2. zenyk

zenyk Well-Known Member

+ 10 і ще кілька тисяч разів так але в гривневому еквіваленті готовий дати на реалізацію даного проекту!!! :y:

Додано через 1 хвилину
    завдячуючи нашим псевдопатріотам захід буде відгороджуватись, однак по західному кордону України.....
    ....бо наразі світ не бачить якоїсь чіткої різниці між Україною та Росією....

• Подобається Подобається x 1
  3. Львiва

Львiва Well-Known Member

хороший у Вас круг общения:)

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тепер зрозуміло, чому Ви не на Житомирському Форумі, і не на Русском Форуме... :)

Наспівуючи:
    Бо гдзє єще людзьом ТАК добже як ту...

5. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Ну что ж поделать, если в такую страну занесло :n:

• Подобається Подобається x 2
  6. Львiва

Львiва Well-Known Member

Vlodek
    Что значит занесло???
    Вы же наверное сами выбрали себе эту страну, как я поняла, чтобы поправить свое финансовое положение, хотя могу и ошибаться, или Вас насильно в нее привезли и под страхом смертной казни заставляют здесь работать:)

7. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Їй Богу, в мене вже істерика скоро буде від цих клоунів, котрі вважають, що в їхню "великую и могучую" їдуть тільки "заробітчани" зі всього світу ! Дістало ! Що за манія величчя ?
    Мадам ! Почитайте предыдущие обсуждения для начала ! Мне на надо поправлять себе ни финансовое ни какое-либо другое положение. Я, скорее, сам его кое-кому вынужден сейчас поправлять.
    Кстати, предпочитаю поправлять его не Вашим соотечественникам, а именно "заробитчанам" . Уж лучше пусть лишняя сотня-другая у.е. уедет в Закавказье или в Среднюю Азию. Они хоть отрабатывают эти сотни. В отличие от Вашего местного, коренного быд..., ой, населения !

• Подобається Подобається x 2
  8. Львiва

Львiва Well-Known Member

Почему сразу мания величия???
    Я же написАла, что могу и ошибаться.
    А вообще умение "держать себя в руках" - очень хорошее человеческое качество.
    А если Вы не поняли, то тем постом я просто хотела сказать Вам - что Вы же ДОБРОВОЛЬНО, именно добровольно, по собственному желанию приехали в эту страну или нет???

Давайте вместе напевать песенку из мультфильма "Кот Леопольд":
    Ярко солнце светит,
    Щебечит воробей,
    Добрым жить на этом свете веселей:)

9. levandivka

Знаєте, галичанку Ганну Герман на Галичині не люблять. Хоча вона "вміє тримати себе в руках". І виводити з рівноваги вміє. С...

10. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Когда я попал в Вашу местность, еще не было "этой страны". Был один "лагерь труда и отдыха" под названием СССР. Наверное, уже в десятый раз повторяюсь. Если спросите, почему до сих пор еще не уехал - повторяться не стану. Клавиатуру жалко.

І співати не буду. Не люблю, та й зо слухом кепсько.

• Подобається Подобається x 3
  11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А давайте без істерик?;)

А подібних висловів, тільки з іншої сторони відносно Росії і росіян, невже не зустрічали? Навіть на цьому форумі? Навіть Ваше нижче наведене висловлювання:
    Погодьтеся, не можна судити по кільком, навіть по кільком тисячам дописувачів про НАЦІОНАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ. Навіть на ЛФ можна стільки прочитати про "ПуКіна", "вроджену тупість руських" і т.д. і т.п. Але ж, погодьтеся, це не значить, що усі українці ТАКІ?

Різні. Але українцям набагато ближчі руські, білоруси, навіть болгари, ніж приміром поляки, німці, литовці етс. Та й взагалі, з сусідами краще мати добросусідські відносини. Чи ні?

З Україною Росія хоч коли воювала? Ні. То чому ж вона ворог? А інші держави, які воювали і не раз, і окуповували, і українці проти них вели визвольну боротьбу, - не вороги! Де логіка?

Ви поїздили по світу. Він об"єднується, хоча і "по інтересам". А тут - стіну...

От тут Ви абсолютно не праві! Хто-хто, а Росія виживе. Без будь-чиїх подачок. Це факт, який не можна спростувати.

Щоб не було непорозумінь, зазначу. Я громадянин України, живу в Україні і не збираюся з неї виїжджати (як і мої діти), вважаю за маячню розмови про відродження СРСР і категорично проти об"єднання України з Росією.Просто намагаюсь бути об"єктивним. Ви ж, на мою думку, висловлюєте думку меншої частини України, конкретно - ЗУ, там ставлення до Росії дійсно не таке, як на Великій Україні. Для цього є підстави. І таке ставлення не можна засуджувати, але потрібно як мінімум враховувати і іншу думку. Чи ні?

12. levandivka

13. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Хм... Як на мене , по поляки - набагато ближчі . НМСД
    Степанич, не набридло чорне білим називати ? Звісно, то не Росія воювала. То все Олексій,Петро, Катерина, Ленін, Сталін - хто завгодно. Але не Росія.
    Угу. Об'єднується. Майже всюди. Особливо мені сподобалось об'єднання арабів з іудеями ( вище вже приклад приводив). З'їздіть в Ейлат, подивіться.

Добре пам'ятаю, як вона виживала "без будь-чиїх подачок" 1991-1992 р.р. Коли замість грошей людям видавали НАТОвські консерви. І їсти доводилось макарони з макаронами. Тільки не треба писати, що тоді й в Україні було НАСТІЛЬКИ погано. З харчами, у всякому разі, проблем не було. Чи Ви серйозно вважаєте, що ТАКІ ціни на газ і нафту вічні ? І власне, сам газ і сама нафта - ВІЧНІ ?

• Подобається Подобається x 3
  14. Степаныч

МОРЕ ТУТ:

"Допис від zenyk
    ...силою радянської росії в 1921 р. та приєднано до ссср шляхом створення маріонеткового уряду!!!

Угу. Більшовики ж тільки і виключно руськими були. А українці усі-усі були проти більшовиків. І от ці кляті руські більшовики пішли війною на незалежну Україну і завоювали її. До речі, а от був уряд Кєрєнського. Хто ж його турнув? Марсіани, мабуть? А заодно і Денікіна, Колчака та інших потурили...
    Ну чому не визнати очевидне? Була імперія, Україна її складова. В імперії відбулася революція, потім громадянська війна. На жаль, перемогли революціонери (більшовики). Задурили народ лозунгами, наобіцяли молочні ріки з кисейними берегами, скористалися невдоволенням більшості простого люду існуючим життям. Народ "повівся", а його "кинули". Чи в ЧА не було українців? Чи комбєди в України очолювали і були їхніми членами виключно руські? Чи це заїжджі москалі віднімали зерно під час Голодомору?
    Від експерименту, який затіяли більшовики під керівництвом Леніна, постраждали усі жителі Російської імперії. І шукати тут національні коріння, тим паче звинувачувати одну національність, щонайменше несправедливо. Та й непорядно, ІМХО."

15. levandivka

Відповів у Голодоморі. :)

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А хто їх навчив ?
    Ви же самі прекрасно знаєте, що латентний псих (садист, маніяк, параноїк) може все життя бути латентним. Поки якісь обставини не "проявлять".

17. Степаныч

Для ЗУ - можливо, так. Для Великої України - ні. Ми під поляками не жили.

Олексій, Петро, Катерина не воювали з Україною. Ленін-Сталін... Ми йдемо по кругу. Ви вважаєте їх керівниками ТІЛЬКИ Росії. Це Ваше право. Але вони були керівниками СРСР.

Я ж писав "по інтересам".

По-перше, вижила. По-друге, судячи з повідомлень у ЗМІ, там зараз і новітні технології почали бурхливо розвиватися.

18. levandivka

"судячи з повідомлень у ЗМІ" в Росії і демократія оброзвивалася наніц. :)

19. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Хто "під ким" жив - формулювання некоректе . Щось по Фрейду нагадує.. Але якщо не маєте можливості порівнювати, то не варто і стверджувати. Тим більше, щоб мати точку зору на чиїсь культуру і менталітет, зовсім не обов'язково опинятися "під ним".
    Море - там ! (с) levandivka
    Угу... Я радий , що Ви так уважно слідкуєте за російськими ЗМІ. Але "судячи з повідомлень у ЗМІ" , СРСР був "впереди планеты всей". А де опинився ? - Там де й мав опинитися, в дупі.

• Подобається Подобається x 5
  20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я був би не я, коли б не замовив слівце за НАТО, бо ж є палким прихильником вступу. Владіку, додав би карми сто, або тисячу за Ваше ставлення, тим більше цінне тим що це думка людини яка наразі мешкає у Московії. Такою стіною може стати на даний час лише ВСТУП ДО Північно - Атлантичного альянсу! Часом дійсно шкода росіян, але впевнений на всі 100%, що вони б нас не пошкодували, історія це підтверджує. І не дадуть нам життя ці "брати", як і ніколи не давали. Ми вже навіть роз'їхалися по різних хатах, а спокою не дають.

Додано через 2 хвилини
    Напевно вкрали щось новеньке на Заході, орли Путіна, от і пишуть, хизуються?

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)